SLOBANS 183 Napisano Decembar 20, 2012 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan Harley Davidson pravi novi model od 400-500 cc koji se se proizvoditi u Indiji. http://www.moto-berza.com/moto-vesti/noviteti/stize-harley-davidson-za-indijsko-trziste/ Pored vesti da je HD zatvorio proizvodnu liniju za tockove u USA i sad kupuje tockove u Kini, ovo je definitivno SEDMI znak apokalipse, dakle smak sveta je pred vratima. Siguran sam da jos neko prepoznaje pouzdane znake bliske propasti covecanstva. Da cujemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12692 Napisano Decembar 20, 2012 Ne silazi, 7361 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je super sto ce i indijci moci da voze Harley, a mozda cu i ja moci :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 21, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pre bi reko da je Harliju u americi zaigrala mečka pred vratima pa traže druga tržišta ( a i nije im prvi put ), samo moraće dobro da se potrude - Rojal Enfild u Indiji ima čvrste pozicije ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6671 Napisano Decembar 21, 2012 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Dosli su oni sebi sami glave...kud nije jos jace...bas takvim ponasanjem. I ne samo oni. Svi su pohrlili da prave stvari u tudjoj kuci, direktno pomazuci (nazovimo je) konkurenciji i skacuci sebi u stomak. Za HD me generalno zabole ona stvar, jer mislim da je to moguce voziti i uzivati samo kad si u USA. Samo u jos par zemalja na svetu na putevima ima toliko mesta da mozes da se okrenes bez problema. Kako ih jedan moj drugar zove "kapije od kovanog gvozdja sa tockovima" mozda i znace nesto u istoriji motocikala, za mene ce uvek ostati samo predmet bez ikakve upotrebne vrednosti. 23 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 4, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg ljudi vide buducnost u malim motorima s H&D imenom, svako bi zeleo Harley koji je jeftin za registraciju, malo trosi, nije skup a lep i dobar za voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 4, 2013 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Misliš da bi svi želeli HD pored japanaca koji već imaju sve to što si nabrojao i to poodavno ? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 4, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Harley Davidson pravi novi model od 400-500 cc koji se se proizvoditi u Indiji. http://www.moto-berz...dijsko-trziste/ Pored vesti da je HD zatvorio proizvodnu liniju za tockove u USA i sad kupuje tockove u Kini, ovo je definitivno SEDMI znak apokalipse, dakle smak sveta je pred vratima. Siguran sam da jos neko prepoznaje pouzdane znake bliske propasti covecanstva. Da cujemo? Zasto bi propalo covjecanstvo? Moze se samo desiti da sve ostane isto ili da nekim cudom indijci naprave prvi vozljiv HD. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Januar 10, 2013 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Malo ste preterali sa pljuvanjem. Pitam se da li je iko od vas (mislim na ljude koji pljuju po HD) seo nekad i provozao taj motor? Ja sam vozio sportstera 883 i road kinga i uopste nije tako kao sto pricate. Sasvim normalno se vozi i van USA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1930 Napisano Januar 10, 2013 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao priliku da uporedim Intrudera 1800 i Night Rod, nisam nesto primetio da je Suzuki okretniji i po necemu bolji, sem cene. Druga stvar, Volvo skoro 10 godina pravi kamione u Kini. Jesu li propali? Ne voze se? Losi su? Mozda ce jeftinijom radnom snagom i nizom cenom proizvodnje uciniti motore dostupnijim "obicnim smrtnicima..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6717 Napisano Januar 10, 2013 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ce jeftinijom radnom snagom i nizom cenom proizvodnje uciniti motore dostupnijim "obicnim smrtnicima..." Ne verujem da je primarni motiv proizvodnje u Indiji niža prodajna cena, pre će biti da tamo traže veći profit na račun jeftinije proizvodnje. Uostalom, HD ima svoju ciljnu grupu mušterija a to svakako nije ona sa plićim džepom. Mala paralela: da li je neko očekivao da će se iPhone moći kupiti znatno jeftinije jer se radi u Kini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano Januar 11, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo da pocnu i kod nas da prave nesto slicno, preskupi su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Januar 12, 2013 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim šta je tu čudno, predviđa se veliki rast prodaje u narednim godinama na indijskom tržištu, zato svi ozbiljni proizvođači hrle tamo. KTM je već prisutan sa modelima Duke 125/200/390 ... a i Triumph najavljuje investicije u Indiju : http://motosvet.rs/stize-triumph-od-250-kubika.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 12, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Problem je sto se s ovim potezom malo izgubiti imidz. Mozete zamisliti kolika je onda kriza i koliko se ne prodaju motori kad se HD odlucio na ovaj potez.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Januar 13, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Harley Davidson - Najefikasniji način da se gorivo pretvori u buku uz nuspojavu konjskih snaga. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Januar 13, 2013 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan ja nisam pravi byker 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kowach 96 Napisano Januar 27, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: NIš Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan a ni ja ocigledno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14261 Napisano Januar 27, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to merilo, hvala bogu, nisam ni ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 28, 2013 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to merilo, hvala bogu, nisam ni ja +1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 28, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan HD: motor za divljenje,ne i za vožnju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Januar 29, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan To je sasvim normalno danas. Pa BMW ima fabriku u Kini. Vecini prevoljeni iphone se pravi iskljucivo u Kini a prodaja je nikad bolja. Nista se menjati nece, cena ne sigurno. Samo veci prfit za gazde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...