Ninja66 2890 Napisano Novembar 25, 2007 Drug član, 2783 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam nekoliko puta kako MT-01 zvuci sa fabrickim, a mogu samo da zamislim kako se cuje sa akrapovicem ili slicnim :o. Naci cu negde na netu zvuk pa cu da postavim link Cuo i vozio. Osetno glasnije . Ali radi kao fen spram Buell-a sa otvorenim Vance&Hines. Imamo oba u klubu. Paljenje Buella verovatno registruje Seizmoloski zavod Srbije. A moja kuca na 10 metara od njegove garaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Novembar 25, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan "pih kako mu prdi ovaj motorić, a jel on ispravan uopšte" :o :o :o hahaha, do jaja! Zene su cudo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2032 Napisano Novembar 26, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ne sumnjam da je iz bezbednosnih razloga bolji bucniji auspuh, ali ja bih voleo na mom motoru sto je moguce tisi. Slabo vozim urbanim podrucjem, a tamo gde idem zelim sto vise zvukova okoline. Ne bih podneo da mi ceo dan kroz neku sumu urla motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Novembar 26, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih podneo da mi ceo dan kroz neku sumu urla motor. Pa sto onda ides motorom ;D ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Novembar 26, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan stvar ukusa. bolje je ono što tebi više odgovara.. ja lično posle prvog servisa montiram leo vince, pa odo da remetim javni red i mir ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 26, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Boki, nov avatarcic ! a a a ! ;D Jel' neko ovde cuo mog TTR-a ??? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 26, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja sam vratio auspufeeee na aprilijicu milina necuje se,,,,,samo prede,,al cu zato morati da stavim neku extra jaku sirenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Novembar 26, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Bučno Je Bezbedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 26, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bučno Je Bezbedno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 26, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da cujem zvuk ovog MT-01 uzivo :o http://www.youtube.com/watch?v=Gziz9sFqHW0&feature=related Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Novembar 26, 2007 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno kao prolupali traktor. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 26, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da cujem zvuk ovog MT-01 uzivo :o http://www.youtube.com/watch?v=Gziz9sFqHW0&feature=related ovo na snimku je mt-03 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemi 0 Napisano Novembar 26, 2007 U prolazu, 2 postova Lokacija: Umag Prijavi odgovor kao problematičan Evo Slika mog bivšeg Ducatija-S4R Kad sam stavio Termignoni kit bila je sasvim druga priča. I ne verujem da su otvoreni auspusi štetni za motor nego obratno, mašina bolje diše. Zatvorene auspuhe stavljaju zbog ekoloških normi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2890 Napisano Novembar 26, 2007 Drug član, 2783 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da cujem zvuk ovog MT-01 uzivo :o http://www.youtube.com/watch?v=Gziz9sFqHW0&feature=related Dodji u maju u Sr.Mitrovicu, pa ces cuti, a i videti ga na zadnjem. To bas reeetki mogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Novembar 26, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan primer glasnog izduva na hondi vfr 800.Jel zna neko gde moze da se nadje ova marka izduva kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1554 Napisano Novembar 26, 2007 I N S T R U K T O R, 1214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam nekad voleo tisi auspuh, da to sve bude perfektno, tiho, da ne skrecem paznju na sebe, valjda navika iz kola da se nista osim strujanja vazduha ne cuje. Nekom srecom zalomio mi se TDM, sa nekim otvorenim REMUSOM, hteo sam da ga menjam za ona dva fabricka, da me ne bruka po gradu. Takvo misljenje me drzalo nedelju, dve , tri, ne secam se ali sam se brzo navikao i zavoleo. Pri voznji ti nista ne smeta, samo cujes lagano lepo dobovanje bubnja iza sebe. Sad mi dobar potmuli zvuk iz auspuha znaci pola motora. Pa onaj XTX 660, sa dva Akrapa bi mogao da slusam 24 h dnevno i to ako treba u garazi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Novembar 26, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan primer glasnog izduva.Jel zna neko gde moze da se nadje ova marka izduva kod nas? ja ne znam gde bilo sta moze da se nadje kod nas, ali cuj ovo :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Novembar 26, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobro se cuje,ali i vfr se isto tako dobro i glasno cuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Novembar 26, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo gledam izduve na you tube i naleteo sam na ovo.jeste da je u pitanju auto,ali mnogo je dobar snimak.u pitanju je lamborghini sa capristo izduvom koji se cuje glasnije od pandurske sirene. http://www.youtube.com/watch?v=IqPFXZ5F0as Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Novembar 27, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za tise auspuhe, jer ne volim da mi bubnji u usima posle par sati voznje. U gradu pomaze bucan auspuh zbog auta, ali ne volim da zujim motorom po gradu suvise. Ako je bucan auspuh, volim one koji REZE kao tigar, a ne one piskavce. MARVING je bio zakon, steta sto ga vise nemaaaaaa :'( Jel' neko ovde cuo mog TTR-a ??? ;D ;D ;D Cuo i ne samo cuo, vec vozio iza njega .ebo te auspuh, ko tenkovska jedinica pracena avionima dvomotorcima iz prvog svetskog rata! Ogluveo sam nacistooooo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 27, 2007 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan MARVING je bio zakon, steta sto ga vise nemaaaaaa :'( Ima ga, pogledaj : http://www.marving.com/faces/home.jsp i poslušaj na : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Novembar 27, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za bucniji auspuh. Posedujem fabricki skoro necujni auspuh koji uopste ne koristim, trenutno mi je na motoru modifikovani LASER koji mi se nesto i ne svidja preterano i naravno u extrem set up-u imam jedan unikatan izradjen od aluminijuma i tezak 500 grama da PETSTO grama potpuno otvoren i proracunat za moj agregat da se ponasa kao venturijeva cev. Ulazni precnik 70mm (sedamdeset da, da ;D) iz grane a izlaz na luli 48mm. Neki forumasi su ga slusali ove sezone, pa ako ovo procitaju napisace utiske. Ja bih ga okarakterisao kao vrisak neke praistorijske zivotinje koji se negde na 12000 obr/min zavrsava najvisim "C" koje ste u zivotu culi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 93 Napisano Novembar 27, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za bucniji auspuh. Posedujem fabricki skoro necujni auspuh koji uopste ne koristim, trenutno mi je na motoru modifikovani LASER koji mi se nesto i ne svidja preterano i naravno u extrem set up-u imam jedan unikatan izradjen od aluminijuma i tezak 500 grama da PETSTO grama potpuno otvoren i proracunat za moj agregat da se ponasa kao venturijeva cev. Ulazni precnik 70mm (sedamdeset da, da ;D) iz grane a izlaz na luli 48mm. Neki forumasi su ga slusali ove sezone, pa ako ovo procitaju napisace utiske. Ja bih ga okarakterisao kao vrisak neke praistorijske zivotinje koji se negde na 12000 obr/min zavrsava najvisim "C" koje ste u zivotu culi. chuo sam te ja ispod onog mostica na auto-putu sa oko 150km/h, jel tako beshe? zvuk je zhiva perverzija, pipne gas a on zarezhi kao da ga je neko ujeo za oko :D EDIT: ja sam pre za glasan auspuh ali da se istovremeno dobro chuje, da ne pishti, zvechi i tako to... a i praktichnije je jer kad te chuju svi se sklanjaju sa peshachkog ili se odmachinju sa trotoara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 27, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za bucniji auspuh. Posedujem fabricki skoro necujni auspuh koji uopste ne koristim, trenutno mi je na motoru modifikovani LASER koji mi se nesto i ne svidja preterano i naravno u extrem set up-u imam jedan unikatan izradjen od aluminijuma i tezak 500 grama da PETSTO grama potpuno otvoren i proracunat za moj agregat da se ponasa kao venturijeva cev. Ulazni precnik 70mm (sedamdeset da, da ;D) iz grane a izlaz na luli 48mm. Neki forumasi su ga slusali ove sezone, pa ako ovo procitaju napisace utiske. Ja bih ga okarakterisao kao vrisak neke praistorijske zivotinje koji se negde na 12000 obr/min zavrsava najvisim "C" koje ste u zivotu culi. AMIN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Novembar 27, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=12439.msg170259#msg170259 date=1196176224] Ja sam za bucniji auspuh. Posedujem fabricki skoro necujni auspuh koji uopste ne koristim, trenutno mi je na motoru modifikovani LASER koji mi se nesto i ne svidja preterano i naravno u extrem set up-u imam jedan unikatan izradjen od aluminijuma i tezak 500 grama da PETSTO grama potpuno otvoren i proracunat za moj agregat da se ponasa kao venturijeva cev. Ulazni precnik 70mm (sedamdeset da, da ;D) iz grane a izlaz na luli 48mm. Neki forumasi su ga slusali ove sezone, pa ako ovo procitaju napisace utiske. Ja bih ga okarakterisao kao vrisak neke praistorijske zivotinje koji se negde na 12000 obr/min zavrsava najvisim "C" koje ste u zivotu culi. chuo sam te ja ispod onog mostica na auto-putu sa oko [glow=red,2,300]150km/h[/glow], jel tako beshe? zvuk je zhiva perverzija, pipne gas a on zarezhi kao da ga je neko ujeo za oko :D EDIT: ja sam pre za glasan auspuh ali da se istovremeno dobro chuje, da ne pishti, zvechi i tako to... a i praktichnije je jer kad te chuju svi se sklanjaju sa peshachkog ili se odmachinju sa trotoara Pa bilo je ?50km/h ali onaj broj ispred nije bas tacan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...