bojan.p 164 Napisano Decembar 3, 2012 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Decembar 3, 2012 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Legendoo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Decembar 3, 2012 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan odlicno, i svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Decembar 4, 2012 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan " Vrata zaključana, nemam kljuć nikome nisam javljao da ću se vratiti... Odem ponovo peške do grada, doteram motor kući izvadim podlošku, vreću i spavanjac ispred vrata!" Koji si ti car,bas si me nasmejao,zavrsio si onako kako si i poceo,u duhu totalno slobodnog coveka P.S.I kompas izgleda ekstra! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Decembar 5, 2012 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan dabogda proputovao ceo svet kad si tako blesav !! I da znas cim dodjem u bastu zvacu te da se vidimo !! Veliki pozdrav za velikog coveka !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Decembar 5, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi, drago mi je da vam se svidja! Evo za sve one koji ne znaju broj: Dusan - Pepa 0643740922 Ako budete u mom kraju obavezno se javite da popijemo pice. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spale82 56 Napisano Decembar 5, 2012 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Aprilia Pegaso; BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Putpis ti je super sve pohvale! Takođe za sve dobre ljude, putnike namjernike koji iz Srbije idu put Evrope i ako prolaze kroz Ljubljanu sam na raspolaganju. Ako nekome treba noćenje ili šta god tu sam da pomognem! Moj tel je +38630337651 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Decembar 5, 2012 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan SpontanuDeskripciju za BJB Viteza! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Decembar 5, 2012 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Decembar 5, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Spontani, ovo je bilo fascinantno putovanje. Ovaj kraj je pobedio! Prešao toliki put da bi spavao na pragu svoje kuće... Kad budem prolazio tvojim krajem, majke mi svratiću da te upoznam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Decembar 5, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan @paukSpontanuDeskripciju za BJB Viteza! Jel ovaj vitez, jel ovaj?!?!?! @Cedo11 Obavezno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Decembar 5, 2012 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Xaxa,to ako te put slucajno ili namerno navede u moje krajeve,a do tada si za mene BJB vitez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JohnyB 9 Napisano Decembar 5, 2012 U prolazu, 74 postova Lokacija: Muzlja Motocikl: BMW f 650 st Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dekialfa 40 Napisano Decembar 5, 2012 U prolazu, 49 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW F 650 GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti cast na putopisu ! Ako se bude naslo vremena ici ce se sledece godine u osvajanje Stelvia . Pozdrav ljutom bajkeru ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano Decembar 6, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo zasluzuje divljenje... Moj duboki naklon :care: i alal ti vera junace :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Decembar 6, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na putopisu!!!!!extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Decembar 8, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za putopis ,što se tiče Grunfa zaista je ok. i kao drugar i kao umetnik.nemoj prestajati da pišeš i putuješ jer ti dobro ide i jedno i drugo.Bravo!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Februar 11, 2013 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Super Pepa burazeru, da se što prije vidimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1620 Napisano Februar 12, 2013 Drug član, 1323 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast zemljak,pozdrav od komsije iz Sevojna..Ako te put nekad dovede u Belgiju,javi se obavezno.. gajo.ilic@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Februar 12, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima i drago mi je da vam se svidja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stenik 9 Napisano Februar 12, 2013 U prolazu, 43 postova Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Putopis je extra odrađen, kao i ceo put uostalom. Tebi svaka čast na pozitivnom stavu koji imaš prema svemu što Ti se dogodi. Veliki pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1188 Napisano Mart 8, 2013 Zainteresovan, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana samo citam putopise, bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirorab 64 Napisano Mart 19, 2013 U prolazu, 78 postova Lokacija: http://www.youtube.com/watch?v=t-JcFnq_Tok Motocikl: Bajs, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Spontani Care!! Napolju vetrina i kiša posle snega... Skuter kod nekog majstora koji će ga možda opraviti a možda i neće... i taman da se izbedačim najstrašnije kad (opet!) naleteh na epizodu sa padom u dolini Une i događajima posle toga i... :D "ko zna zašto je to dobro?!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosBajker 3 Napisano Mart 17, 2015 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: XVZ 1300 Venture Rojale Prijavi odgovor kao problematičan Dusane prijatelju,lepi dozivljaji sa putovanja. dobar deo ove rute sam proputovao u vise navrata. Uistinu su predeli prelepi za voznju. hvala ti jos jednom sto si u maju 2011 ugostio nas desetak bajkera! Zao mi sto nas put nije nekud ponovo susreo. Veliki pozdrav iz Banovaca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Mart 17, 2015 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto su nestale slike... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...