Gile_Extremeboy 7924 Napisano Decembar 21, 2012 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Zence resilo samo pegasa i nijedan drugi, bice valjda za novu godinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2412 Napisano Decembar 22, 2012 Andragog, 4985 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan I Cagiva Canyon 600 poprilicno lici na Pegaso 650 ,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 4, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas2797427/aprilia_pegaso_650_trail/ Evo moj predlog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Februar 9, 2013 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio je ne tako davno jedan lep Zelenko 750 u Bacu za 3500e. sa nekih 16000km na satu 2008g. veruj da ne bi pogresio za te pare, nema motor koji se bolje vozi i udobnije sedi. potrazi ga negde na polovnjacima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qrefgsdfg 1 Napisano Februar 9, 2013 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan žene sasvim drugim očima gledaju taj svet, pa i motore na kraju krajeva. Koji su ti atributi i Potpuno si u pravu, moja cura ocenjuje motor sa lep i ruzan. Pokazem joj isti motor u dve boje i uopste joj nije isti motor. Cak i onaj koji je ruzan, pokazem joj crven takav, LELE STO LEP isti slucaj i kod mene... samo su izgled i boja vazni, to sto je motor skarabudzen i nepouzdan, ma nema veze, bitno je da je 'lep' ! za ribu skuter u vr glave i to do 250cc max ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cula 83 Napisano Februar 10, 2013 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: novi sad Motocikl: v-strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Možeš zaklucati temu.rešenje je SUZUKI V STROM 650. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...