Ponoćni jahač 1912 Napisano Septembar 16, 2012 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ROSSI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Septembar 16, 2012 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ROSSI 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Septembar 16, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, trka kao trka je bila dosadna posle prvih nekoliko krugova. Zanimljiva je bila samo za nas rosijevce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Septembar 16, 2012 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, trka kao trka je bila dosadna posle prvih nekoliko krugova. Zanimljiva je bila samo za nas rosijevce. ... i anti-Rossi-evce. Nadao sam se do zadnje krivine da će da se provoza po šljunku... no, jedna lasta ne čini proleće. Biće opet fenomenalan 7. na sledećoj trci. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Septembar 16, 2012 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan RODILO !!!! KO DA JE POBEDIO !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Septembar 16, 2012 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan To crank je bio toliko siguran u Rossija da je trku prespavao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Septembar 16, 2012 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imam utisak da drzi Rossijevu sliku u novcaniku a i na retrovizoru od auta kao ikonu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Septembar 16, 2012 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam utisak da drzi Rossijevu sliku u novcaniku a i na retrovizoru od auta kao ikonu Držim je u pisoaru umesto one mušice da imam u šta da ciljam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Septembar 16, 2012 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tabela radovanja: 1. Lorenzo, obezbedio titulu 2. Rossi, skinuo junfer 3. Dovizioso, ostaje na Yamahi sledeće godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Septembar 16, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Vala bas... ako zanemarimo 10x receno "ruzan pad" kojeg su se neko vreme odrekli, danas su bar 20x izgovorili "uz duzno postovanje prema xxx". A u Moto2: "Sada ce Markez da spusti loptu i taktizira" a posle sekunde izlazi na telopu da je Markez postavio najbrzi krug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momento 190 Napisano Septembar 16, 2012 Svrati ponekad, 285 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najjaci utisak-vec vidjeno. Cim se Dani opasno priblizi Lorencu, dozivi peh sa Hondom. Tako je bilo 2010g, tako je i sada. Jednostavno Lorenco ima srece za sve pare sveta. Bez obzira sto su trke u slabijim klasama bile izuzetne, ova mi je pokvarila dan nacisto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Septembar 16, 2012 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan He , vidi ,Rossi malo naucio da vozi motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3367 Napisano Septembar 16, 2012 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Šta se desilo sa Danijevom hondom zna li neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano Septembar 16, 2012 Svrati cesto, 3522 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Šta se desilo sa Danijevom hondom zna li neko? Imas ovde pa Gogle prevodilac:http://www.gpone.com...a-regalata.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momento 190 Napisano Septembar 16, 2012 Svrati ponekad, 285 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šta se desilo sa Danijevom hondom zna li neko? Jos na zvanicnom sajtu nema nista. Medjutim sta god da je bilo, sada je sve gotovo. Sada ce Lorenco bez pritiska da odveze ostale trke, bas onako kako najvise i voli. P.S. Zna li neko kako Lorenco stoji sa agregatima? Ima li sanse da mu neki otkaze za vreme trke, sto bi bilo divno? P.S.S. Upravo sam procitala Danijevu izjavu. Ukratko, kaze da je nastala prava zabuna posle restarta, jer pravila nisu jasna.Nisu znali koliko ce proci vremena do starta, koliko ce se krugova voziti, 27 ili 26. U svoj toj zbrci i zurbi mehanicara da sacuvaju pravu temperaturu guma, njegov prednji tocak je zablokirao i zbog nedostatka vremena, morali su da ga sklone sa startne pozicije i pokusaju da ga srede. Zbog toga je kaznjen........ostalo je poznato. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6604 Napisano Septembar 16, 2012 Ne silazi, 6527 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Sve je poceo Johnnyu Rea. Motor mu se ugasio u pit lane-u, medjutim bilo je jos mehanicara na pisti. 'Ladno su mu ponovo upalili motor s' onim "robom" (slave) mehanicari Gresini Honde... ...e onda problem pravi Dukati Karela Abrahama kojem zbog duge pauze blokira kvacilo i motor se gasi. Dize ruku, sudije to brzo primecuju i pocinju da masu zutim zastavama. Mnogi vozaci su usredsedjeni na start cekajuci da se svetla ugase pa ni ne provaljuju zastave. Direkcija onda pali zuto svetlo na semaforu, sto mnoge buni i krecu sa trkom...srecom brzo shvataju da je mosha. Izuzetno rizicna situacija, mogao je neko iz zadnjih redova da naleti na ove ispred... ...e onda Danijeva tuzna prica. Mehanicari stavljaju termo pokrivcace na gume i pred ponovo startovanje ona na prednjem tocku se zaglavljuje. Mehanicari prvo misle da je problem u kocnicama i sklanjaju motor sa piste da pokusaju da otklone kvar. Sva trka i zbrka je jednostavno unela zabunu i mehanicari su pod velikim pritiskom napravili glupost. Pravilo kaze da ako se motor skloni sa piste, startuje poslednji....jbg, zaista jbg. Ostalo necu da komentarisem, Barbera se izvinjavao X 10, ali... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 16, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Toooooooo Rossi u razdeljak te ljubim!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Septembar 16, 2012 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan ... bilo lepo, znaš kako ... ovu sliku sam napravio specijalno za Lalajka... N.1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Septembar 16, 2012 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3. Dovizioso, ostaje na Yamahi sledeće godine Bravo N.1 Meni je N.1 ona što drži N.3... Najjaci utisak-vec vidjeno. Cim se Dani opasno priblizi Lorencu, dozivi peh sa Hondom. Ove godine su egal. Sad imaju po jedan pad i vidi se kolika je razlika. Lorenco ove godine ide na 1,2,1,2... I meni je žao što je Pedrobot popio patos, ali red je i da se Hondi malo vrati samo deo onoga što su napravili od MotoGP-a. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Septembar 16, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ... bilo lepo, znaš kako ... ovu sliku sam napravio specijalno za Lalajka... N.1 Eh... kad macke nema, misevi kolo vode. Pogledajte sta vise necemo gledati od sledece sezone... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Septembar 16, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Moguce, kako god, ja cu ga pamtiti po ovakvim prolascima kroz krivine, a ti po padu u krugu za zagrevanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momento 190 Napisano Septembar 16, 2012 Svrati ponekad, 285 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Stoner vec nedostaje i to uveliko. Lorenco uvek deluje sigurno, Yamaha stabilno.......sve zajedno-dosadno. Stoner, njegov nacin voznje, proklizavanja, prolasci kroz krivine-pravo uzivanje za oci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Septembar 16, 2012 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Malo zanimljivih detalja... EVENT MAXIMUM SPEED 26 Dani PEDROSA SPA Repsol Honda Team HONDA 289.4 Qualifying Practice 56 Jonathan REA GBR Repsol Honda Team HONDA 287.9 Race 19 Alvaro BAUTISTA SPA San Carlo Honda Gresini HONDA 286.9 Warm Up 8 Hector BARBERA SPA Pramac Racing Team DUCATI 286.8 Warm Up 99 Jorge LORENZO SPA Yamaha Factory Racing YAMAHA 286.1 Warm Up 11 Ben SPIES USA Yamaha Factory Racing YAMAHA 285.9 Qualifying Practice 6 Stefan BRADL GER LCR Honda MotoGP HONDA 285.7 Warm Up 17 Karel ABRAHAM CZE Cardion AB Motoracing DUCATI 285.3 Warm Up 4 Andrea DOVIZIOSO ITA Monster Yamaha Tech 3 YAMAHA 284.9 Race 35 Cal CRUTCHLOW GBR Monster Yamaha Tech 3 YAMAHA 283.2 Qualifying Practice 46 Valentino ROSSI ITA Ducati Team DUCATI 282.1 Warm Up Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Septembar 16, 2012 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga vec i zaboravio ko je on ??? Johny Rea BRAVO KRALJU !! Kad bi mu dozvolili da vozi jos 3-4 trke da se privikne skroz da mrsi racune Tech-ovcima i ostalim hondama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momento 190 Napisano Septembar 16, 2012 Svrati ponekad, 285 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najviše će ga svi zapamtiti kao najvećeg papučara ... Svi oni koji Stonera optuzuju, neosnovano, da je papucar, u sustini su i sami papucari (ako su braku) ili ce to biti. Na taj nacin prikrivaju i od sebe tu svoju osobinu, za koju ja licno mislim da uopste nije uvredljiva, naprotiv, nju poseduju uspesni i neiskompleksirani muskarci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...