acim 766 Napisano Jul 15, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pravo da ti kažem, ni ja nisam bio siguran, nisam razmišljao na tu temu, ali sam video modele iz 2004-te i 2005-te i oni imaju sivi ram. Očigledno da su sa crnim ramom krenuli od 2006-te godine. Tako kaže i sajt bikez.com http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_fz6_fazer_abs_2006.php Očigledno da od te godine postoji i verzija sa ABS-om. Baš zato što je ram crn, utoliko bolje za tebe, motor ti praktično više liči na S2. Razlikuje se prednja maska, retrovizori, prednji branik, zadnja viljuška, sedište, držač za noge suvozača, možda i nosač kormana. U principu, ništa drastično. Ako ti odgovara cena, slobodno to pazari. Motor na slici deluje izuzetno očuvano. Koja je cena i koliko je prešao? Izgleda da je stavljen touring vizir. Evo i starijeg modela: http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_fz_6_fazer_2004.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Jul 15, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti odgovara cena, slobodno to pazari. Motor na slici deluje izuzetno očuvano. Koja je cena i koliko je prešao? Izgleda da je stavljen touring vizir. Motor ima 13000 km i cena je 5100 eur-a,i da ima dva vizira,GIVI kofer i kupljena u Rodicu,nije iz uvoza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Jul 15, 2008 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Od druge polovine 2006. idu sa crnim ramom,inace kod S2 se razlikuju i kocione celjusti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 15, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Motor ima 13000 km i cena je 5100 eur-a,i da ima dva vizira,GIVI kofer Ako je prava kilometraža i ako je perfektno očuvan, znači bez ogrebotine (kao što izgleda na slici), to je dobra cena, pazari. Moj burazer je platio 2004-to godište, perfektno očuvan, bez dodatne opreme, 4600 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PETAR DJURICIN 0 Napisano Septembar 26, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Aj sad,a ja kupio prosle godine kod Rodica fz6 sa sivim ramom i masinom ...?da im nije ostao od 2006-te? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 26, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo verovatno i to od početka 2006-te. Crni ram se pojavio u toku 2006-te godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Septembar 26, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Veoma lep motor... razmisljam o kupovini istog... jer planiram neka duza putovanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PETAR DJURICIN 0 Napisano Octobar 7, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Ako te zanima takva masina,prodaje Bane iz NS Riders-a,crna masina,crn ram,2005god,mislim da je oko 4500e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 7, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan crna masina,crn ram,2005god,mislim da je oko 4500e... Ako se ne varam, ram je crn od polovine 2006-te godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PETAR DJURICIN 0 Napisano Octobar 10, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan E sad vise nista ne znam,kako stvari stoje postoje 4 verzije fz6: crna s1(78) i s2(98) ,i siva od 78ks i 98ks...valjda,zbunjen sam... ma bitno je da ide i da ne trosi puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 10, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan To nije S1, već samo FZ6. Znači, FZ6 od 2004-2006. je imao 98 konja, ali se od 2007. prodaje pod istim imenom i sa istim izgledom, ali ima oslabljen agregat od 78 konja. Iste godine, dakle 2007. se pojavljuje i novi model S2 u naked i oklopljenoj (Fazer) verziji, ponovo sa 98 konja. A boje, manje više, imaš razne i za jedan i za drugi model i zavisi da li je 2007. ili 2008. Znači, ako nije S2, onda je to model od 2004. samo što ima crni ram i slabiji agregat. Ako je S2, onda je to novi model. Jel sada jasnije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 10, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan koliko kosta sledece za fz6n 2005 blatogran, far i instrument tabla? moze li od novog instrument t.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan @Dr.Mracni Prednji blatobran ti je kod Spaleta 100-110 eura. On ga dobija za max 15 dana, dok kod Rodića možeš da ga naručiš, pa da ga čekaš pitaj boga koliko, a možda ga i ne dobiješ. Viljuške su oko 500-600, far računaj oko 200±50/100 eura. Za instrument tablu ne znam, ali računaj minimum 200... I to sve (sem blatobrana) polovno, naravno... @all Ne postoji model od 78 konja, kao model sa oslabljenim agregatom. Mislio sam da je to već rečeno ranije, ali nema veze. Dakle, to nije bukvalno oslabljen motor, već je samo sajla gasa blokirana da se odvrne samo do 3/4 punog gasa i time se dobija 78 konja. Prema tome verzija agregata iod 78 i od 98 konja su identične, isto kao i kompletni motori. Sa jedino razlikom da je "blokada snage" na sajli gasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 11, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoji model od 78 konja, kao model sa oslabljenim agregatom. Mislio sam da je to već rečeno ranije, ali nema veze. Dakle, to nije bukvalno oslabljen motor, već je samo sajla gasa blokirana da se odvrne samo do 3/4 punog gasa i time se dobija 78 konja. Prema tome verzija agregata iod 78 i od 98 konja su identične, isto kao i kompletni motori. Sa jedino razlikom da je "blokada snage" na sajli gasa. Ne bih rekao da je tako, ima razlike i u mapi ubrizgavanja jer nemaju istu krivu obrtnog momenta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Octobar 11, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se ja sjećam iz pisanija ovdje sa foruma - tako je... A mož' biti da ni ja nisam bezgrešan... Kao što sigurno nisam... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 11, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ma normalno je pogrešiti, naravno da svi to činimo Pisao sam o tome i ovde http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=23664.msg311436#msg311436 To sam prvi put pročitao u Moto Pulsu, dakle da je osim blokade gasa i mapa ubrizgavanja drugačija. Nisu blesavi u Yamahi da ostave isti motor i nude ga po dve različite cene, ne bi bilo korektno za kupce S2 modela. Blokadu gasa svako može da skine, ali je elektronika već nešto drugo. Možda bi mogla slična snaga da se postigne sa Power Commanderom, ko će ga znati, ali po specifikaciji maksimalnog obrtnog momenta očito je da je promenjeno još nešto, a ne samo blokirana sajla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 17 Napisano Octobar 11, 2008 Zainteresovan, 553 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno 0 bodova... Prijavi odgovor kao problematičan @Dr.Mracni Prednji blatobran ti je kod Spaleta 100-110 eura. On ga dobija za max 15 dana, dok kod Rodića možeš da ga naručiš, pa da ga čekaš pitaj boga koliko, a možda ga i ne dobiješ. Viljuške su oko 500-600, far računaj oko 200±50/100 eura. Za instrument tablu ne znam, ali računaj minimum 200... I to sve (sem blatobrana) polovno, naravno... Au kakav udarac za prednji blatobran, parce plastike, strasno... :o.. koliko kosta sledece za fz6n 2005 viljuske, blatogran, far i instrument tabla? moze li od novog instrument t.? Mozda bi ti jednostavnije resenje bilo da uzmes od nekog blatobran, odneses ga kod nekog dobrog plasticara, i on ti izlije identican po, pretostavljam, znatno nizoj ceni...ne znam, ja bih se raspitao, ali to je samo za blatobran, viljuske ne moze da izlije i instrument tablui. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 11, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan far 500+ instrument t.500+ masu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Novembar 28, 2018 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Fazera sam vozio punih 10 godina, hiljade i hiljade kilometara prešao verujte mi da ni sijalicu nisam promenuo apsolutno nikakav kvar izuzev redovnog servisa (tu nisam štedeo)Udje neki djavo u mene stavi ga na oglas i ode odmah. Kupih Hondu CBF 1000 i grdno se prevari . Dobar je to motor ali nije za moje 62 god. Težak a ja precenio svoje mogućnosti. inače motor je skoro nov. Najverovatnije vraćam se na FAZERA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3312 Napisano Novembar 28, 2018 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, radeyamaha said: Fazera sam vozio punih 10 godina, hiljade i hiljade kilometara prešao verujte mi da ni sijalicu nisam promenuo apsolutno nikakav kvar izuzev redovnog servisa (tu nisam štedeo)Udje neki djavo u mene stavi ga na oglas i ode odmah. Kupih Hondu CBF 1000 i grdno se prevari . Dobar je to motor ali nije za moje 62 god. Težak a ja precenio svoje mogućnosti. inače motor je skoro nov. Najverovatnije vraćam se na FAZERA. Дај слике, генералије и цену. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Diaaa 0 Napisano Jul 23, 2020 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, moze li mi neko reci o kakvom motoru se radi kod verzije Fazera sa 25 kw iz 2003 god., da li je u pitanju oslabljeni motor ili je snaga smanjena nekom vrstom blokade, hvala.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1774 Napisano Jul 24, 2020 Drug član, 621 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Samo piše u saobraćajnoj ili na potvrdi da je 25 kw, da bi vozači sa A2 kategorijom mogli da voze. Pretežno iz CH dolaze. Bilo je slučajeva kada vlasnici/kupci nisu mogli reg.Motor jer u AMSS prave problem kada gledaju katalosku knjigu a po toj maloj kw ne postoji, gde je potrebno imati potvrdu gde je rađeno i šta je rađeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milnapwtra 0 Napisano Avgust 7, 2022 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo, Planiram da zamenim lezajeve u oba tocka Posedujem Fz6 s2 2009 pa me zanima koje su oznake i dimenzije ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...