Jump to content

Moto Zajednica

PETAR DJURICIN

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

O članu PETAR DJURICIN

  • Rođendan 19.09.1980.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    NS

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

PETAR DJURICIN's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Ljudi ja vama kazem,nema nista bez krpe... I ja sam kupio "spravicu",ali nisam odusevljen. A sve to zato sto sam mozda i picajzla,pa volim cisto kao novo. Veci deo prljavstine je skinuto dok je ostatak samo razmazivan,moralo je uslediti malo dorade starom dobrom krpom...a i cetke mi deluju kao da nece jos dugo. A za te pare sta i ocekivati,nisam razocaran,ciscenje je sada lakse.
  2. Ja sam vlasnik jednog fz6N-a,vec sam moje tvrdnje izneo u ovom forumu motori-yamaha fz6,i ponovicu opet a ti uporedi permormanse s1 i s2,i bice ti jasno.moj s1 ide maximalno do 250km/h,sto stoji i za s2...a s1 oko 216km/h. ako si iz NS mogu da ti pokazem o cemu je rec. 8)
  3. E sad vise nista ne znam,kako stvari stoje postoje 4 verzije fz6: crna s1(78) i s2(98) ,i siva od 78ks i 98ks...valjda,zbunjen sam... ma bitno je da ide i da ne trosi puno!
  4. Ako te zanima takva masina,prodaje Bane iz NS Riders-a,crna masina,crn ram,2005god,mislim da je oko 4500e...
  5. Aj sad,a ja kupio prosle godine kod Rodica fz6 sa sivim ramom i masinom ...?da im nije ostao od 2006-te?
  6. u pitanju je yamaha fz6,2007.garancija mi izlazi u mart/april,pa sam mislio nesto da promenim. kako stvari stoje bice :narani svinje i nista ne diraj.mozda,mozda odem do Ade kod Istvana sto pravi izduvne cevi,pa da skrojimo nesto. taj DELO filter,nije papirni?
  7. raspitivao sam se kod drugara koji vozi xt660x 2007 god,stavio je akrapa,i kaze da motor bolje reaguje na gas, drugi lik je stavio akrapa na r6 i on kaze da je bolji odgovor na rucici gasa. ide zima,moram nesto raditi... moram da priznam da uzivam u tisini dok krstarim na manjim brzinama,ali kada pored mene prodje nesto sa dobrim izduvom...dodje mi da se i ja cujem. sta je sa vazdusnom kutijom,zna li neko njenu svrhu?
  8. Moze li neko da objasni da li cu dobiti snage i obrtnog momenta ako stavim k&n vazdusni filter i otvoreni izduv, a da nemam power comannder... zasto proizvodjaci stavljaju vazdusne kutije,jel radim nesto lose ako stavim 4 k&n "pecurke" umesto kutije?
  9. preporucicu xenone u slucaju da ste vlasnik yamahe fz6N,za drugo ne mogu da garantujem,ali cu reci sledece: bi-xenon sija kao lud,kada vozim sa kratkim svetlom niko mi ne ablenduje,lako sam uocljiv,o estetici da ne pricam... tdm koji je zaslepeo momka na novom Beogradu verovatno je imao dugacko svetlo,ja ga koristim danju,opet zbog uocljivosti. set sam sam ugradio,nije komplikovano.jedina zamerka je sto far ne "sece" onako jasno kao sa halogenkom. slazem se sa Drajverom da je nesto drugo kada to fabrika ugradi,ali nemaju svi para za pravu stvar. pohvalio bih i Philipsove "optiblue" halogenke,kupio ih u Toyotinom servisu,cena je oko 30e
  10. Sta znaci 6000k,jel to belo sija?jel na taj trafo rade obe sijalice?
  11. zna li neko kako da postavim sliku u profil,vidim da je ostali imaju...
  12. Razlika dakle postoji,ali...78ks je verzija za severnu evropu(tako su meni objasnili) zbog jeftinije reg,i do 25 godina ne mozes voziti motor jaci od 80ks.Masina je ista osim ogranicenja na sajli za gas,ja sam skinuo tu blokadu i sada moj fz6 ide kao s2,maksimalno nesto preko 240km/h.a pre toga sam jedva mogao 220km/h...
  13. Zovem se Petar,zivim u Novom Sadu,motor vozim od 13-te godine,to je vec 14 godina...Retko sam za kompom ali me zanimaju mnoge stvari za koje mislim da cu ovde naci odgovore.Trenutno vozim Yamahu FZ6N,pazario sam je prosle godine na sajmu kod Rodica,bio na moru u Crnoj Gori,a napravio 10 000km.Vozam se kad god uhvatim lepog vremena...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja