muljaz 1885 Napisano Februar 13, 2022 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima da se kupi saf koji moze da se obradi tako. Ima prohromski, ima celicni… On drzi plocice da ne ispadnu , ne treba tu neka posebna jacina. Moze to da se trazi po otpadima, ali ja volim kad nesto ja napravim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Februar 13, 2022 (promenjeno) Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Imas neki predlog gde da potrazim? U redovnim srafovskim radnjama ili... Plocice su skoro gotove...sumnjam da ce izdrzati duze od kraja meseca.. Promenio Februar 14, 2022 član alexanto Nema potrebe citirati 1. post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Februar 13, 2022 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Probacu sutra da pozovem prodavce polovnih delova...ali mi se nekako ne kupuju cela klesta samo zbog toga.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Februar 14, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 313 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam te srafove pravio kod strugara, samo vidi koliko ce ti traziti za tu uslugu. Inace, napravio ih je kao da su original. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Februar 14, 2022 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Moram da nadjem nekog strugara u NS da pitam... Komplet klesta su 25e.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 243 Napisano Februar 20, 2022 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko mozda ima blizu sliku ili mozda cak dimenzije za pozocioniranje natpisa Beverly sa obe strane? Moj je farban i nisu stavili nove, ja nabavio skoro, al ne znam kako da ih pozicioniram da budu bar priblizno fabrickom mestu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15797 Napisano Februar 20, 2022 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da bi zalepio ambleme gde je fabrika stavila, iste moraš kupiti sa šablonom. Tad je mogućnost greske mnogo mala, gotovo nikakva. Ja to za Piaggio nisam video ali zato za Pezolu jesam, praktično, dobro i jednostavno resenje. Sablon se poklopi sa linijom plastika (ivice, coskovi i slicno), zalepi se amblem i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Februar 21, 2022 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan @sasa_f1 evo druze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Februar 21, 2022 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, sasa_f1 je napisao: Da li neko mozda ima blizu sliku ili mozda cak dimenzije za pozocioniranje natpisa Beverly sa obe strane? Moj je farban i nisu stavili nove, ja nabavio skoro, al ne znam kako da ih pozicioniram da budu bar priblizno fabrickom mestu... Nezgodno je na Bevu...sav je zaobljen.. Jedino da nadjes nekoga pa da po njemu nekako napravis sablon sa onom molerskom trakom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 243 Napisano Februar 21, 2022 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis nisam nalazio nigde takve sq tim sablonom, bilo bi super Btw, poslao sam ti poruku pre par dana, baci oko na inbox @petar_lord hvala puno, bice ovo ok da pogodim bar priblizno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Februar 21, 2022 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan @sasa_f1 Probaj da napraviš priručni šablon sam. U protivnom ćeš verovatno omašiti...Ja bih uzeo jedan paus papir, prišao Bevu koji već ima natpis, prislonio kako je na donjoj slici ocrtano crvenom bojom, izrezao, obeležio poziciju natpisa (uokvireno plavom bojom). Mesto natpisa bih izrezao, kao i višak papira koji je van crvene boje. Onda to zalepio na svoju stranicu i natpis složio unutar plave linije....Isto to možeš i bez motora na.kom ćeš meriti, s tim što tada poziciju odrediš sam. A onda za drugu stranu samo prekopiraš kontra šablon.I zrebalo bi da izgleda pristojno.Izbinjavam se što je skica "čupava" i neprecizna, crtao sam debilim prstima na ekranu telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Februar 21, 2022 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Upravo na to sam mislio samo sa molerskom trakom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 243 Napisano Februar 21, 2022 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Problem je sto ne poznajem nikoga ko ima Beverly, da bih precrtao to... Pokusacu da skinem sa slike poziciju priblizno, pa precrtam za drugu stranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankusi 8 Napisano Februar 21, 2022 U prolazu, 37 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Beverly 250 ie toruer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ...kako zameniti rashladnu tečnost bev.250 ie...postupak? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Februar 22, 2022 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Cao... Moze li se nekako srediti zveckanje/luft ploce koja ide preko lamela na kvacilu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4762 Napisano Februar 22, 2022 Drug član, 3639 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Aj malo pojasni. Jel misliš na ovako nešto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Februar 22, 2022 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Upravo to! Snimio sam, ali nisam umeo da okacim snimak.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4762 Napisano Februar 22, 2022 Drug član, 3639 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da je @cezarpa imao isti problem, i da je to tačkasto vario, ako dobro pamtim. Ja bih kupio drugo kvačilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano Februar 22, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam imao lupkanje u prenosu na istoj masini odvezao sam majstoru da pogleda. Na kraju se ispostavilo da je roler. Tad mi majstor rece da je mi je prenos ok i da nema tu sta da lupka osim kvacila(mislio je na ovo sa snimka). Citiram "to nije nista ozbiljno, rjesava se sa malim varom na par mjesta". Nisam imao taj problem pa ga nikad nisam ni dirao ali po rijecima majstora to se varom rjesava. Edit: Eto kolega je odgovorio dok sam pisao. Promenio Februar 22, 2022 član boky327 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11028 Napisano Februar 22, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2195 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Na proslom tureru 250ie sam tackasto vario plocu,posto su pukle nitne.Radi to bez problema. Promenio Februar 22, 2022 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Februar 22, 2022 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za info... Tako sam i ja mislio...ali reko mozda ima neko elegantnije resenje koje dozvoljava da se kad zatreba skinu i zamene lamele... Nebi da kupujem novo kad je ovo, osim toga u ok stanju... Ima par par postova iznad slika.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Februar 22, 2022 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, cezarpa je napisao: Na proslom tureru 250ie sam tackasto vario plocu,posto su pukle nitne. Pa videcu...ide svakako za koji dan na zamenu rolnica, klizaca i ciscenje...pa cu videti sta kaze majstor...ako nista drugo pecnuce malo... Nema nikakav drugi problem osim zvuka koji nervira.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4762 Napisano Februar 22, 2022 Drug član, 3639 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nema trećeg rešenja. Ili menjaš za novo/polovno ili var. Nemoj samo da pokušavaš da umećeš neke gumice, amortizere i improvizuješ, to neće potrajati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Februar 22, 2022 (promenjeno) Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Da li se uklone ovi osuguraci pa se tu pecne ili negde drugde? Promenio Februar 22, 2022 član Loshmi82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4762 Napisano Februar 22, 2022 Drug član, 3639 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Valjda sa suprotne strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...