LuKenzi55 13 Napisano Jun 7 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SR50 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vam na informacijama. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuKenzi55 13 Napisano Jun 25 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SR50 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro veče svima. Bio sam danas u Delti na prvom servisu (1000km). Ono zvizdanje se cuje i na drugim PCX 2025 godiste. Isterali su drugi iz salona i isto se cuje. Imam problem da motor kada stanem na semafor, dok je zagrejan, u leru kreće da neravnomerno radi. Dok su mi ruke na ručkama osećam kako bukvalno menja vibracije. Ne radi ravnomerno. Na stendu isto ume bas jako da trese. Rekao sam im to,oni kazu kao to je normalno, mora tako da radi… Nije neki problem verovatno, ali me mnogo nervira. Hvala, pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sierra papa 1 Napisano Jul 13 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pcx-125 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Gde ste uzimali pločice i koje? Treba da ih menjam pošto su mi originalne skroz istrošene, bukvalno se metal vidi. Našao sam nešto tipa: Disk pločice Honda PCX 125/150 prednje 10- RMS | Moto Bike Shop MOTOBIKESHOP.RS ali dimenzije očigledno nisu iste, iako piše da je za pcx. Da li će ovo da upadne u onaj slot kako treba ili da jurim nešto ovako što mislim da su dobre dimenzije: TRW disk plocice Derbi Terra Honda CRF PCX Piaggio Liberty - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM * * * POZVATI POSLE 18:00 h * * * TRW Lucas 818 organic DERBI 125 Cross City SC2 09-16 front 125 Mulhacen 7N001791- 07-11 front 125 Terra TS1 08-14 front 125 Terra Adventure TS1... Originalne: Promenio Jul 13 član sierra papa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 283 Napisano Jul 13 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 317 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzimam kod Pedje u Moto ricambi-u na Konjarniku, iste pločice nosi Piaggio Medley, koštaju oko 2000din, Nissin je u pitanju. Promenio Jul 13 član Novak Lazovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sierra papa 1 Napisano Jul 13 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pcx-125 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala buraz, uzimam onda tu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...