alex r6 193 Napisano Jul 4, 2013 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Jul 4, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan To je to suv spuh nema kondeza. Isto sam primetio kod sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Jul 11, 2013 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kada se pre par godina pojavio taj famozni benin od 98 oktana,bio je skuplji 17 dinara od 95-ice. nikakva razlika. razlog- i jedan i drugi imaju izmedju 82 i 86 oktana-benzini koji izlaze iz nase rafinerije. to nije moja slobodna procena vec podatak sa analize koju su privatnici vrsili. u isto vreme benzin od 98 oktana u Bosni je bio skuplji od 95 za jedan dinar kada se prevedu marke u dinare. A razlika...to se ne moze opisati recima,ko je isao tamo na skupove i sipao 98 zna o cemu pricam. godinama idem tamo na skupove i sipam 98,razlika u potrosnji je preko 1,5 litara verovali ili ne,a agregat toliko ravnomerno radi na leru,mozes pomisliti da je elektro motor !)) oseca se gasu,a i bas se promeni zvuk motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1366 Napisano Jul 16, 2013 Vinyl rider, 828 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da unosim nervozu i remetim diskusiju ali meni motor troši znatno više goriva nego lane a pipnuo nisam ništa oko mašine osim ulja i filtera a i to uvek uzimam jedne te iste , nisam brljao proizvođače. Meni se to nikako nesviđa E da , umalo da zaboravim da nisam jedini koji je to primetio. Ima nas dosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3603 Napisano Jul 16, 2013 Malinar u pokusaju, 1716 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da unosim nervozu i remetim diskusiju ali meni motor troši znatno više goriva nego lane a pipnuo nisam ništa oko mašine osim ulja i filtera a i to uvek uzimam jedne te iste , nisam brljao proizvođače. Meni se to nikako nesviđa E da , umalo da zaboravim da nisam jedini koji je to primetio. Ima nas dosta. Da vam se nisu kolektivno propili karburatori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7792 Napisano Jul 16, 2013 -, 1763 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko testirao 98 oktana na enduro, hard enduro motoru,dvotaktnom, 200+ kubika, da li bolje vuce u visokim obrtajima, neke promene? Testirao ja na dvotaktnoj Yamaha penti od 55ks, mogu ti reci da sam samo dzabe bacio pare za 20l... Jos sam imao utisak da se vise greje na punom gasu, a Dunav ladan ko led Inace 98ca sa Ekovih pumpi je iz Makedonije, ima stvarno 98 oktana, a u Makedoniji na tim pumpama se prodaje kao 100ka, sad ko laze- ne znam (radio sam sa na pumpi, pa sam imao uvid u papire), onaj euro bmb na eku je 95 oktana i u njega se sipa BASFov aditiv na licu mesta kad se istace iz cisterne (tako je bar bilo do prosle godine). Dok je obican bezolovni bio djubre od jedva 90-91 oktan i na svim pumpama je stizao iz Nisa. Sad su mu samo promenili ime u euroBMB (malo je cistiji, za koji procenat) i dalje stize na sve vrste pumpi iz nis-a. Jedino Mol i omv ako uvezu neku turu iz austrije... I ekova 98ca koja provereno stize iz makedonske rafinerije OKTA. Mislim da je obicna glupost sipati u starije motore tu 98cu, neko je odlicno objasnio na pocetku teme princip. To pije vodu samo na novim motorima od preko 150ks. Ovako 20din vise, a dobijes sarenu lazu.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Jul 19, 2013 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko testirao 98 oktana na enduro, hard enduro motoru,dvotaktnom, 200+ kubika, da li bolje vuce u visokim obrtajima, neke promene? Testirao ja na dvotaktnoj Yamaha penti od 55ks, mogu ti reci da sam samo dzabe bacio pare za 20l... Jos sam imao utisak da se vise greje na punom gasu, a Dunav ladan ko led Inace 98ca sa Ekovih pumpi je iz Makedonije, ima stvarno 98 oktana, a u Makedoniji na tim pumpama se prodaje kao 100ka, sad ko laze- ne znam (radio sam sa na pumpi, pa sam imao uvid u papire), onaj euro bmb na eku je 95 oktana i u njega se sipa BASFov aditiv na licu mesta kad se istace iz cisterne (tako je bar bilo do prosle godine). Dok je obican bezolovni bio djubre od jedva 90-91 oktan i na svim pumpama je stizao iz Nisa. Sad su mu samo promenili ime u euroBMB (malo je cistiji, za koji procenat) i dalje stize na sve vrste pumpi iz nis-a. Jedino Mol i omv ako uvezu neku turu iz austrije... I ekova 98ca koja provereno stize iz makedonske rafinerije OKTA. Mislim da je obicna glupost sipati u starije motore tu 98cu, neko je odlicno objasnio na pocetku teme princip. To pije vodu samo na novim motorima od preko 150ks. Ovako 20din vise, a dobijes sarenu lazu.... Ja iskljucivo sipam i vozim na 98 oktana,ako ih ima toliko.E sad ima i do pumpe,da li sipaju kojekakva sranja (voda i sl.)al motor fino poteze i u leru radi.inace sipam samo na nestro petrol pumpama u BiH.Moji drugari su isli skoro u Umag i kad su tamo sipali motori su im leteli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nidza vespa 16 Napisano Octobar 30, 2020 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Vespa T-5 lml 150 Prijavi odgovor kao problematičan zdravo , ja dugo koristim obican benzin od 95 oktana pre nekoliko dana sipao sam na omv pumpi njihov ovaj od 95 oktana plus malo je skuplji cini mi se 10 dinara moja zapazanja su da moja vespa ima lepsi zvuk zatim ima bolje ubrzavanje i nekako kao da motor lakse radi mozda sam i presao koji kilometar vise sa ovim benzinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Octobar 31, 2020 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi dobro da skineš svećicu i pogledaš kako izgleda, prvenstveno boju. Naravno, ako u međuvremenu opet nisi promenio gorivo. Gorenje benzina sa vise oktana stvara i veću temperaturu, pa svećica, naročito na vazduhom hlađenim cvajama nikako ne bi smela da bude bela. Ako promenom toplotne vrednosti svećice situacija ostane ista, mora da se interveniše drugačije...ili da se vrati na klasiku. Vespa je konstruisana da radi na benzin (plus ulje koje dodatno diže temp. pri gorenju) izuzetno niskog oktanskog broja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17356 Napisano Octobar 31, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3697 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, pronto je napisao: Bilo bi dobro da skineš svećicu i pogledaš kako izgleda, prvenstveno boju. Naravno, ako u međuvremenu opet nisi promenio gorivo. Gorenje benzina sa vise oktana stvara i veću temperaturu, pa svećica, naročito na vazduhom hlađenim cvajama nikako ne bi smela da bude bela. Ako promenom toplotne vrednosti svećice situacija ostane ista, mora da se interveniše drugačije...ili da se vrati na klasiku. Vespa je konstruisana da radi na benzin (plus ulje koje dodatno diže temp. pri gorenju) izuzetno niskog oktanskog broja. Oktanska vrednost goriva nema nikakve veze sa temperaturom prilikom sagorevanja. Ne smemo da koristimo gorivo niže oktanske vrednosti nego što je propisano za tu mašinu (da ne bi došlo do samo paljenja usled velike kompresije), a gorivo više oktanske vrednosti možemo da koristimo uvek. Normalno, za dvotaktaše uz odgovarajuću količinu dvotaktola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Octobar 31, 2020 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Gorivo niske oktanske vrednosti teško da će da napravi problem u motoru Vespe...jer je ona i konstruisana da na njega radi, budući da je nastala odmah nakon ll sv. rata, kada nije preticalo nikome. Sve do kraja 70ih motori "običnih" Vespi retko su prelazili kompresioni odnos od otprilike 8:1. Takva atmosfera je svakako povoljnija za gorenje benzina sa nižim OB, jer će prvenstveno zbog manjeg pritiska teže doći do samozapaljenja. Moderna goriva imaju kvalitetnije gorenje uz povećanu sposobnost da izdrže veće pritiske...jer je praktično samo on dovoljan da se smeša goriva i vazduha zagreje i samozapali, pre nego mu varnica da "okidač". Radna temperatura će ipak biti nešto viša, jer je iskorišćenje plamena mnogo veće. Ne drastično, ali sasvim dovoljno da se u kombinaciji sa još nekim problemom dogodi nešto što nije poželjno. Vespa će to da izdrži, ali joj baš to i ne treba. Imao sam običaj da, dok sam aktivnije vozio, u Sloveniji na Petrolu uvek sipam bar jedan rezervoar stotke. Uz življi rad agregata uvek bih na satu primetio i povećanje radne temperature, naročito na leru. Ponovnim sipanjem nekog drugog benzina situacija bi bila ista kao i pre. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nidza vespa 16 Napisano Octobar 31, 2020 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Vespa T-5 lml 150 Prijavi odgovor kao problematičan zdravo malo je zbunjujuce OMV pumpa ima standardni benzin 95 oktana koje sam ja dug niz godina koristio ovo drugo gorivo je isto 95 oktana plus maxmotion tako se zove rekao bih da imaju isti broj oktana ali mi nekako na maxmotion 95plus lepse motor radi na leru ima onaj lep zvuk tak, tak, tak ,tak zatim je masina nekako startnija bolje ubrzava zvuk tisi a cini mi se i da predjem koji kiliometar duze. koja je tu sad razlika kad su oba goriva 95 oktana ovo je skuplje 10 dinara.pozdrav svima koji su mi odgovorili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1912 Napisano Octobar 31, 2020 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto je receno, oktanska vrednost nema nikakve veze. To je tolerancija na samozapaljenje. Maxmotion ti je bolji od obicnog 95 zbog aditiva. Svaka pumpa ima svoj koktel aditiva koje gura u gorivo na svojim pumpama. Milion ljudi mi se klelo u sve zivo da im je auto isao bolje na 98 nego na 95. Moguce, ali ne zbog oktana nego zbog aditiva. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12046 Napisano Novembar 2, 2020 Drug član, 1302 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 31.10.2020. at 18:05, francuz69 je napisao: Moguce, ali ne zbog oktana nego zbog aditiva. Bravo,ako nema ni aditiva,e onda tu nastupa nas mozak koji radi na principu,sipao sam skuplje mora da je bolje,ubrazanje i sve ostalo,kako radi marketing,a mi sve gutamo kao golubovi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...