Laki_90 620 Napisano Octobar 17, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Evo konkretno moje objašnjenje za one procente. Dobar drugar je prekjuče kupio nexusa a ćera mi ide sa dečkom u Vrnjačku Banju na vikend. Planiralo se da i mi odemo motorima u nedelju ujutro, prespavamo i u ponedeljak nazad. To nismo mogli znati 100% sigurno jer sve zavisi od rasporeda rada za ponedeljak, privatnici smo i zavisimo od mušterija koje se zakazuju a to tek znamo u subotu. Zato sam i stavio ono 80% jer su postojale šanse da ne idem sa vama. Sad je taj procenat 95%. Нико тебе не бије да идеш на вожњу. Ако можеш иди а ако не НЕ ПРАВДАЈ СЕ ! Мене нико не пита зашто не могу да се возим нити се ја осећам као да некоме требам да кажем зашто не идем! КБК да ли ја могу да идем или не?! А иначе сад си објаснио за проценат за овај пут а сваки пут стављаш те проценте....па нисмо на берзи! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2617 Napisano Octobar 17, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2657 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Laki svaki put stavim 99% fore radi, ovaj put sam se lomio jer sam pre planiranja ove vožnje imao okvirnu kombinaciju za moju vožnju. Čekao sam da se drugar pogodi za cenu i dotera skuter. Onda Bigi izbacuje info da do petka treba da se javi zbog klope a ja nisam bio načisto da li ću ići . Ako je to toliko frka evo ja se brišem sa spiska pa se vidimo na nekoj vožnji kad budem 100% siguran. Pozzz za sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GastroBiker 1216 Napisano Octobar 17, 2014 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys, BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan daj spustimo malo loptu. nije sve u gulasu ima nesto i u rostilju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Octobar 17, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Изгледа да ниси разумео.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GastroBiker 1216 Napisano Octobar 17, 2014 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys, BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pita ciga caleta, cale oce da idemo na more ove godine? kaze cale 30% da hocemo a 100% da necemo 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GastroBiker 1216 Napisano Octobar 17, 2014 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys, BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan eve ga i prvi video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1015 Napisano Octobar 17, 2014 Drug član, 1092 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Loodaku...xaxaxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4954 Napisano Octobar 17, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6024 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Boki objasnio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Octobar 17, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan У потпису "лаких 172,5" ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GastroBiker 1216 Napisano Octobar 17, 2014 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys, BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan У потпису "лаких 172,5" ! pa vidim ja da je poceo da trosi mnogo vise a da ne daje nikakve rezultate. sad mi je jasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Octobar 17, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Дај тај видео бре.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Octobar 17, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Људи који се даље пријављују не знам да ли сте прочитали пар постова изнад,када сам вас молио да ми до поподне потврдите да ли идете због броја људи у кафани на гулашу,морао сам јавити тачан број!!! Сада је тај број потврђен и не могу вам гарантовати да ће бити и за вас!!! Предлог вожње на време стављен још у понедељак имали сте времена!!! Vidim da sam napravio problem zato se izvinjavam kolegama i organizatoru ove voznje. Izbrisao sam moje postove i moju prijavu tako da nemorare da se brinete dal' ce neko ostati gladan. Zelim vam lepo vreme, jos lepsu voznju i dovoljno gulasa za sve. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Octobar 17, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Какви сте ви цареви! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GastroBiker 1216 Napisano Octobar 17, 2014 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys, BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze video na bjb veliki je format. okacio sam lakiju na facebook. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Octobar 18, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Macko ismejah se za sve pare! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Octobar 18, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Какви сте ви цареви! Carevi ne carevi, bedak je kad se osecas kao trinaesto prase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Octobar 18, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan @Станебане Станебане, стварно ми је жао, што си стекао утисак да си ти (или било ко други) "тринаесто прасе". Ако се присећаш наше заједничке вожње прошле недеље, на списку је било мислим неких 12 или 13 људи, да би се на крају појавило 20 мотора, са 22 или 24 људи. Да сам којим случајем морао да организујем негде неку храну, која се посебно наручује или да је број учесника вожње био од некаквог битнијег значаја, ја би, као организатор, био у озбиљном проблему! Баш зато, што не желим да никог увредим или да се исти/иста осећа као "тринеасто прасе". Зато је важно да се људи ставе на списак до оног рока, који организатор вожње наведе.Баш да би се спречиле "поделе" или да се неко не осећа добродошлим. Напротив, мислим да смо ми нај "гостољубљивија" дружина на БЈБ форуму, само се морају поштовати нека основна правила. На крају, мислим да нема разлога да се било ко осећа "одбаченим", у МСК-у су друге моторџије увек биле добро дошле, независно шта возе, ко су и шта су. То могу да потврде многи људи, који су су током година придружили овој екипи а данас су њен саставни део. Само очекујемо да се поштује култура у вожњи и међусобном опхођењу. Надам се да ћеш ову моју дигресију схватити добронамерно. Што се тиче "зезања" око навођења постотака, морам да цитирам Мацка.пфц ака Бојана Версис-а: "ће идемо 30%, ал'100% нећемо!" То отприлике не значи ништа! Мислим да је порука јасна, ко сигурно зна да ће доћи, нека се пријављује, ко не зна, може увек да се придружи у задњем моменту, ако из саме организације не произилази, да је број људи фактор. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Octobar 18, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Biću kratak, po meni je - ako si se stavio na spisak znači da ideš. U suprotnom stavljanje na spisak nema poentu osim da zbuni. Dodavanje procenata smatram za bzvz, jedan stavi i automatski još petoro doda, nije baš nešto duhovito, više iritira. Nego, htedoh reći da nema potrebe za tenzijom, sve se lepo može reći! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2617 Napisano Octobar 18, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2657 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Nema frke, od sada se ne stavljam na spisak dok ne budem 100% siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 18, 2014 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Baš bi voleo da vidim šta bi se desilo da na vožnju i gulaš ne dodju 7 od tih 20 ljudi. Totalno nebulozna rasprava oko ničega, jebote ljudi idete u kafanu ne na livadu , ima valjda još nešto tamo da se klopa. Kao stari član moram reći da se mnogo palamudi, a to uopšte ne koristi teško stečenom ugledu msc-a unutar ovog našeg foruma. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Jr. 298 Napisano Octobar 18, 2014 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 01. BigRider 02. AleksandarNS 03. Burdjan 04. Румба 05. SrdjanNS (Bevkica) 06. Gagi74 07. Satelis 08. vojnikd 09. Alexa & Ivana 10. ZEMZEM _ 80% 11. macko.pfc 12. alexanto 13. DraganNS 14. Melinda (tentativno) 15. Luckyone33 89% 16. matori351 93,17 % Posted Image 17. Mishke 18. Sasha & Vesna 19. Crni JR. 20. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 133 Napisano Octobar 18, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan 8 User(s) are reading this topic 6 members, 2 guests, 0 anonymous users 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Octobar 18, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ili da otvorimo temu Maxi vožnjice i klopica .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Octobar 18, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Lud čovek :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Octobar 18, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan @Ђукси Ти можеш да отвориш тему "како залутати у сопственом дворишту" или "видео сам свој мотор, прошле године". А што се посећености теме тиче, па "popularity is a bitch". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...