nasaStvar 217 Napisano Maj 27, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan ja već imam dogovor za subotu ( Sremski Karlovci + takmičenje u spremanju jagnjetine ispod sača na Stražilovu ) a u nedelju odmaram od subote p.s. Dare je l stvarno stigla ? Jel to na strazilovu sacijada? Mogao bi i ja to posetiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 291 Napisano Maj 27, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan ja već imam dogovor za subotu ( Sremski Karlovci + takmičenje u spremanju jagnjetine ispod sača na Stražilovu ) a u nedelju odmaram od subote p.s. Dare je l stvarno stigla ? Jel to na strazilovu sacijada? Mogao bi i ja to posetiti? jeste na stražilovu ... ja imam neki dogovor u Sremskim Karlovcima pa neću pre tri na sačijadu ... nadam se da neće završiti do tada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Maj 27, 2016 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan p.s. Dare je l stvarno stigla ? Stigla stigla, nego sta ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano Maj 27, 2016 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pobrinuo sam se da Ivani ne bude dosadno u muskom drustvu 01. sasha&Vesna 02. bbocko 03. Satelis 04. Alexa & Ivana 05. Gagi74 06. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Maj 27, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan E bas sam mogao da Vas kao domacin ugostim u Banji ali idem na voznju sa Gsxf sektom na Divcibare., bice prilike. Lep provod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 291 Napisano Maj 27, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan p.s. Dare je l stvarno stigla ? Stigla stigla, nego sta ;-) konačno ... Čestitam ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pseudo_blues 7 Napisano Maj 27, 2016 U prolazu, 39 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Aprilia Scarabeo 200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Kada planirate da budete u Banji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andro063 0 Napisano Maj 27, 2016 U prolazu, 2 postova Motocikl: Kymco Grand Dink 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da zapljunem i sebe. Pitanje, gde na Autokomandi? 01. sasha&Vesna02. bbocko03. Satelis04. Alexa & Ivana05. Gagi7406. Andro063 07. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 209 Napisano Maj 27, 2016 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Skup je na pumpi na Autokomandi. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano Maj 28, 2016 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ako krenemo u 9h i u Arandjelovcu napravimo kafe pauzu, u Banju bi trebalo da stignemo oko 13.30h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Maj 29, 2016 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislio da danas idete. Jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 650 Napisano Maj 29, 2016 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je bilo na voznji, dajze neku sliku? Koko su se honde pokazale:-) :-) :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2600 Napisano Maj 29, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2649 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog putne brzine Hondi još su na putu. Dolazak se očekuje u večernjim satima danas :P :P 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Maj 29, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan aj sada ovako prosle godine sam bio na Vlasinskom jezeru i odusevio se njime i tada resih da napravim jednu voznjicu do tamo.Zbog same udaljenosti Vlasinskog jezera od BG-a ta voznja nije moguca u jednom danu pa sam planirao da vikend 11.06 i 12.06 protegnemo tockove do tamo i nazad sve ukupno oko 950 km u dva dana. Posto je glupo voziti auto putem resih da malo kruzim i oba smera. odlazak bi glasio ovako: BG-Veliko Gradiste -Dunavskom magistarlom do Donjeg Milanovac -Zajecar - Nis - Vlasinsko jezero povratak Vlasinsko jezero -Vladicin Han- Leskovac- Prokuplje - Brus - Josanicka banja - Kraljevo - Kragujevac - BG elem nije nuzno da se ide ovom rutom mozemo da se vracamo rutom za odlazak a da idemo rutom za povratak a kako se dogovorimo. E sada prvo da vidim da li ima zainteresovanih za ovu vikend voznju ili ne , pa da onda dalje teram pricu za smestaj i sve pride. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Maj 29, 2016 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresiran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 29, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan I ja,ali da se spava u šatorima .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Maj 30, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan takođe ... ... može smeštaj a može i šator . . . samo, brinu me ovi sa novim Hondama...... nemaju gde i kacigu da stave a kamoli kamp opremu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 209 Napisano Maj 30, 2016 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam zainteresovan, ali ja nemam kamp opremu ako cemo da kampujemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Maj 30, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan Nemam nista protiv kampovanja (cak mi i zvuci zanimljivo) mada nemam opremu a i treba znati da je Vlas. jez. Na 1200 metara pa je temperatura 10 do 15 stepeni manja nego ovde (kada sam bio u Leskovcu bilo 40 na Vlas bilo 25). U svakom slucaju mogli bi do vilend da se izjasnimo ko je zaineresovan pa da onda vecamo sta i kako cemo. 1.Rohirrim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Maj 30, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan 1. Rohirrim 2. Lucky George Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Maj 30, 2016 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 01. Rohirrim 02. Lucky George 03. Satelis 04. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2600 Napisano Maj 30, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2649 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Možda se priključim ako obaveze dozvole ali nisam za kamp. Nemam nikakvu opremu a i volim više krevet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2660 Napisano Maj 30, 2016 Drug član, 1006 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan, ali mi je sledeća subota radna, mogu tek sledeće nedelje da se stavim na spisak ako uspem da se zamenim Послато са Smartphone_6.1 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11565 Napisano Maj 30, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Maj 30, 2016 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan. Slazemo "kockice" finansijske prirode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...