Jump to content

Moto Zajednica

Laganica )

Članovi
  • Broj tema i poruka

    223
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Laganica )

  • Rođendan 02.09.1984.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Kraljevo
  • Motocikl
    Kymco Xciting 250

Poslednji posetioci profila

3079 profile views

Laganica )'s Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

36

Reputacija u zajednici

  1. Prodaje se : Mt jet kaciga sa naocarima . Velicina XL 61-62 . Spolja kao nova bez i jedne mane . Sto se unutrasnjosti tice ,eko koza oko vrata se ogulila . Unutrasnjost se skida . Sa obe strane su napravljena udubljenja za slusalice od interkoma , koji se inace prodaje zasebno od kacige . Vizir kao nov ,kao i naocare . Cena 6000 Zeus kaciga velicina S . Kao nova samo na viziru postoji jedna manja ogrebotina . Takodje ide bez komunikatora . Cena 3500 Jakna u velicini S . Odlicno ocuvana sa svim protektorima i zimskom postavom . Bez ostecenja . Cena 40e Komunikator T-Com . Dva idu u kompletu . Idu sa svim fabrickim dodacima . Ispravan potpuno . Poseduje fm radio . Cena 70e Ako nekog nesto interesuje , pisite u inbox .
  2. Da li ima negde neka akcija za moto gume ? 

    1. Bruno 68

      Bruno 68

      Preko ekipe i Kule (MRG Kula +381652070003) mozes doci do guma po ceni kao da ih kupujes u Sloveniji (kupovao u Sloveniji kod Bartoga). To znaci 10-15% jeftinije nego u domacem lokalitetu.

      Takodje ti preporucujem voznju do Cepina (Hrvatska) gde takodje mozes pazariti i zameniti gume u vulkanizerskoj radnji Pardon +385 31 381 163 (kod Adiko banke, kralja Zvonimira nastavak Osjecke tj prema Osjeku). Dosta nasih drugara iz Backe od Apatina do Sida kupuju tu.

    2. Laganica )

      Laganica )

      Hvala na info , vec sam narucio ovde . Nije bilo odgovora neko vreme ,pa sam pomislio nema od te akcije nista . Opet lepo vreme pa mi se ne sedi na jednom mestu .:)

  3. Da li je neko porucivao sa Tomtop-a ? Zanima me jedan dron pa posto sam do sada sve narucivao ili sa Alija ili ebay ,da li je pouzdano ?

    1. ZokiVuki

      ZokiVuki

      Ja sam porucivao...apsolutno korektno i sve ok!

    2. Laganica )

      Laganica )

      Hvala na odgovoru . Slabo ima nekih iskustava sa tomtopom na netu da se procita , pa mi je znacilo barem jedno .

  4. Da li je neko porucivao sa Tomtop-a ? Zanima me jedan dron pa posto sam do sada sve narucivao ili sa Alija ili ebay ,da li je pouzdano ?
  5. To ja zovem sredjivanjem motora u fullu . Svaka cast . Cekam nove slike .
  6. Vidjao sam ranije na oglasima jednu belu . Dugo se prodavala , sada nisam siguran da je i prodata . Spustao je cenu vise puta .Iz Kragujevca je. Sada nisam tako isto siguran ali cini mi se da je bila dve godine stara . Cena je bila negde izmedju 3500 - 4000 e . Ne znam jedino da li si mislio na nesto novije ili malo stariji model. Evo nadjoh je https://www.polovniautomobili.com/motori/8283826/honda-cb-500-f-nova-nova
  7. Da li neko ko koristi raspberry pi i Kodi/XBMC moze da mi potvrdi da mogu da se gledaju svi najnoviji filmovi tipa kao na Filmoviziji ili tako nekoj slicnoj stranici ?

    1. Malonj

      Malonj

      mogu ali nesto malo baguje zadnjih par mjeseci. U principu kodi pluginovi i koriste sajtove kao sto su filmovizija za stream. I ne treba ti raspberry moze i preko PCa

    2. Laganica )

      Laganica )

      ...znam za Pc , nego mi treba nesto manjih dimenzija da stavim iza tv - a da ne smeta ,a da sluzi . Gledam za sada na smart tv-u ali u poslednje vreme ne mozes da pustis film bez jedno petnest min nervoze oko iskljucivanja reklama . Zato sam se odlucio da nabavim nesto tipa raspberry ili nekog media playera .  

  8. Dobar ti je budzet i sa tim parama mozes da izaberes dobar skuter . Nemoj da zuris pri kupovini nego budi koliko mozes strpljiv i potrazi neciju pomoc pri gledanju masine . Lenko ti je dao odlican primer dobrih ,kvalitetnih ,izdrzljivih i brzih skutera . Sve ove skutere mozes da nadjes za taj novac . Pored njih mozes slobodno da pazaris i Kymca Agility ili jos bolje Super 8 . Pouzdani su ,a Super 8-mica je i brz skuter ,dok kod Agilitija nije to toliko izrazeno ali je isto kvalitetan .
  9. Haha Grnca, dobar komentar Odlicno. Cujemo se za dogovor.
  10. Ok , posto sada znam odprilike satnicu ostaje samo nad dan polaska da neko javne kada krecete iz Bg-a da ne bi cekao . Sadane sada sam video da i ti planiras ,pa ako i ti cekas ekipu iz Bg-a ,mozemo da idemo zajedno .
  11. Drustvo ajde ako neko zna ili kada bude znao, neka napise vreme u koje cete da prolazite pored ili kroz Kraljevo pa da se prikljucim .
  12. Meni skliznu sa copave na dan kada je ekipa dolazila u VB. Slicno sam prosao. Malo zamazao za sada. Sta da se radi jbg. Rekao sam sebi vise ga na copavu nikad.
  13. ...hehe tako i ja . Razmisljao tada ne teba mi A ajde sa A2 bice dosta . Jos ne znam da li sam se izradio ali ide ka tome . Tada sam mislio kao mnogo su to jake masine u A kat. ,dosta je ovo do 35kw . Sada kada gledam neki motor moram uvek da se preracunavam
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja