Fredi 4355 Napisano April 10, 2022 Svrati cesto, 3522 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Rezultat jeste splet okolnosti ali je Mercedes blize RB-u. Pitanje je da li je RB krenuo dole ili Mercedes gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9550 Napisano April 10, 2022 Drug član, 1011 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pa deluje da se uzajamno privlače Sent from my Mi A3 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5222 Napisano April 11, 2022 Pana, 518 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Гледам први део трке. Растојање до Хамилтона мање од 1сек , Мекларени у ретровизору са спуштеним дифузорима , напањили се као свиња на масан џак а Џорџу као да шмерцују свећице . ДРС уопште не укључује. Јел се то мени учинило ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5558 Napisano April 11, 2022 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Jašim je napisao: Гледам први део трке. Растојање до Хамилтона мање од 1сек , Мекларени у ретровизору са спуштеним дифузорима , напањили се као свиња на масан џак а Џорџу као да шмерцују свећице . ДРС уопште не укључује. Јел се то мени учинило ? Зна се ко је главни баја на стази. Не сме господина нико да обиђе. Чудило ме што на крају није дошло било наредбе да се "највећи" пропусти на треће место. Можда се ипак спрема смена генерација у Мерцу. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9550 Napisano April 11, 2022 Drug član, 1011 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ali je zato najveći kukao za sve pare na SC i kako je on trebao biti ispred a realno da nije bilo SC bili bi pola kruga iza.Sent from my Mi A3 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13618 Napisano April 11, 2022 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan A ne moze da se kaze da Max ne kuka, pa covek je u svakoj komunikaciji imao neki Kalimero momenat (ne mislim na juce jer nisam gledao trku vec inace) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9550 Napisano April 11, 2022 Drug član, 1011 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ma Max je level pro što se kukanja tiče ali ovde je priča bila o "njemu" inače kukanje i kojekakve primedbe i recimo Alonsu nisu strane.Sent from my Mi A3 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13618 Napisano April 11, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sto su Fetelu naplatili kaznu jer je skuterom isao po stazi Promenio April 11, 2022 član dvlns Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano April 11, 2022 Svrati cesto, 3522 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Marko05 je napisao: Зна се ко је главни баја на стази. Не сме господина нико да обиђе. Чудило ме што на крају није дошло било наредбе да се "највећи" пропусти на треће место. Можда се ипак спрема смена генерација у Мерцу. Jesi bio nekad u sitauciji da imas mini kolonu od tri vozila ispred sebe? Da li mislis da je Rasel mogao da ih obidje svu trojicu ili je cekao rasplet, razmak, da oni ispred izgube DRS, pa obilazi jednog po jednog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuraz 214 Napisano April 11, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, dvlns je napisao: A sto su Fetelu naplatili kaznu jer je skuterom isao po stazi Ja sam i zaboravio na to, a redari mu dali skuter da se odveze. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5222 Napisano April 13, 2022 Pana, 518 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Поновио сам трку и није ми јасно што се она два банзова чуде за Албона. Каснио је за Рикардом 4,5сек , Окон 3,3 , Ботас 7 , Гасли 6,7 , Жоја 3 После бокса и уклизавања на меким гумама : Окон је каснио 8,9 , Ботас 6,5 , Гасли 7 , Албон 2,5 , Жоја 0,3 Ако за улазак и замену треба 19+3 сек то је ту негде . Е јесу сомови 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano April 13, 2022 Svrati cesto, 3522 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas mogucnost izbora jezika, stavis engleski. Imas zvuk sa staze a nemas komentatore, milina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuraz 214 Napisano April 13, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ja pratim preko morningstream-a na engleskom, jer je uvek uzivo prenos, a i bolje informacije budu tokom trke (moj utisak barem). Nekad kad me bas mrzi da gledam celu trku ili ne stizem, odgledam samo highlightove na youtubu. Promenio April 13, 2022 član djuraz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano April 16, 2022 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima volje da mi objasni....zašto je onaj lik....mislim da je Albon...ušao u boks u poslednjem krugu? Ne pratim formulu već godinama, uglavnom me nervira ali ponekad pogledam nešto na preskoke....sada sam video poslednjih par krugova pa me ovo "malo" zainteresovalo. Zašto bi neko ušao u boks u poslednjem krugu i time izgubio čini mi se 4 pozicije ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5329 Napisano April 16, 2022 Integrisan, 13023 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pošalji mail Ercegu! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano April 16, 2022 Svrati cesto, 3522 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, Djeneral je napisao: Ako neko ima volje da mi objasni....zašto je onaj lik....mislim da je Albon...ušao u boks u poslednjem krugu? Ne pratim formulu već godinama, uglavnom me nervira ali ponekad pogledam nešto na preskoke....sada sam video poslednjih par krugova pa me ovo "malo" zainteresovalo. Zašto bi neko ušao u boks u poslednjem krugu i time izgubio čini mi se 4 pozicije ?! U obavezi su da tokom trke korsiste dve ‚‚tvrdoće'' guma. On je tokom cele trke koristio naprimer tvrde i morao je da ih makar jedan krug zameni za srednje ili meke. Glupo pravilo, ali je tako. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuraz 214 Napisano April 20, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce danas i sutra biti izlozen bolid red bulla u delti, ako nekog interesuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4251 Napisano April 20, 2022 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da sam bio u Ušću pre neki dan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OutOfSeason 51 Napisano April 23, 2022 U prolazu, 48 postova Lokacija: Caribrod Motocikl: Suzuki RF 600 R, Yamaha FZR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tendencioznost strucnjaka sa SK mi vec polako previse ide na zivce prilikom konzumacije omiljenih sportova. Ima li opcije da u okviru EON-a pomenute mutiram a da mi ostane originalni ton sa staze ili da trazim neki drugi nacin (i koji preporucujete) za pracenje F1 i MotoGP? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9550 Napisano April 23, 2022 Drug član, 1011 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ja pratim preko live stream u glavnom Sky ili Espn.Sent from my Mi A3 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5222 Napisano April 26, 2022 Pana, 518 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Обилазак Хамилтона за пун круг Мерцедес под хитно мора да скине малер, Тото да отресе циганчицу Може и у оквиру екипе, сви би прогледали (болид, Тото, Хамилтон) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9550 Napisano April 26, 2022 Drug član, 1011 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je zadnja trka prošle sezone "slomila" Hamiltona i ostavila trajne posledice. Rasel se bori za bodove a Hamilton celu trku ne može obići AT bolid i to na 14. mestu...Sent from my Mi A3 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano April 26, 2022 Svrati cesto, 3522 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan U skorije vreme ne secam se da je nekom na onakav nacin ukradena titula. Ali vratice se Hamilton jos jaci, jedino sto godine nisu na njegovoj strani. Sto se tice obilazenja u zadnjoj trci, ne znam kako je mogao da ga izvede. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5222 Napisano April 27, 2022 Pana, 518 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Fredi je napisao: ... vratice se Hamilton jos jaci, jedino sto godine nisu na njegovoj strani. Sto se tice obilazenja u zadnjoj trci, ne znam kako je mogao da ga izvede. "Године су само број". Мора он доћи к" себи и усредсредити се на тркање а не на све остале зајебанције. Што се тиче обилажења , сећам се комуникације са боксом : Гивми море повер и са зачеља кидао ко премијер захтеве против Рио Тинта. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9550 Napisano Maj 15, 2022 Drug član, 1011 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Naslov kao naslov senzacionalistički i tipičan za tabloid... Hamilton dobija zabranu trkanja u F1? WWW.B92.NET Sent from my Mi A3 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...