easy naked 1100 Napisano Novembar 29, 2020 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Strašno kakav splet nesrećnih i srećnih okolnosti. Da nije pritrčao lik sa PP aparatom sa druge strane staze ovaj bi nastradao od vatre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6011 Napisano Novembar 30, 2020 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, preziveo je silovit udarac, pri tom ostao svestan. Procedio se kroz ogradu, ostao ziv. Zahvatila ga je vatra, dobrig 10 sekundi a mozda i vise, posle svega, covek izlazi iz kokpita, izvlaci se preko ograde, bos jednom nogom, otresa se od opekotina... Svestan i ziv!? On je po svim statistikama vec bio sa one strane! Ovo sto je on preziveo danas je ravno neverovatnom! Nije bio njegov dan za umiranje, nemam drugo objasnjenje. Nadam se samo da nisu stradali unutrasnji organi i da ce za dva dana da da ponovo intervju kako hladi opekorine u bazenu... Neverovatna scena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Novembar 30, 2020 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ludilo. Preko pola minuta je prošlo od udarca i vatre dok nije izašao. Ne znam da li bi u boxu mogao brže da izađe?! Treba da skine volan, odveže se, skine zaštitu vrata pa tek onda da se iskobelja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9916 Napisano Novembar 30, 2020 Drug član, 1029 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan I još na sve to koliko sam video deo bolida u kome ja ostao je bio naglavačke.Ovo je jednostavno velika sreća da se ovako završilo,da je kojim slučajem izgubio svest teško da bi sad ležao u bolnici i davao inteeviju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Novembar 30, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sama vatra jeste problem ali imaju malu bocu sa kiseonikom koja se aktivira u slučaju požara. Ideja za razvoj tog sistema je došla relativno davno, posle nesrećnog Nikija Laude. Nakon toga je, naravno, mnogo usavršeno i unapređeno. Ono što je neverovatno je da je on ostao pri svesti pri onoliko snažnom udarcu i izašao napolje. Iskreno, divim se konstruktorima na koji nivo je dovedena sigurnost u F1, ako se tako može reći. Do pre samo deceniju, od vozača bi pri ovakvim sudarima ostao samo prah. Ko prati Formulu 1, makar malo, zna za nesreću u Le Manu kada se bolid slično prepolovio, jednostavno "provukao" kroz čeličnu ogradu i završio u publici, dok je u Bahreinu i ograda odradila svoje. Ne daj bože više ovih situacija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9916 Napisano Novembar 30, 2020 Drug član, 1029 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan F1 pratim od neke 89-e i znam kakve sve inovacije su uvodili.U glavnom svaka inovacija je prihvatana sa negodovanjem od "hans" pa do "halo" ali sve se posle pokazalo kao jako korisno.Pa zamislite šta bi ostalo samo pre par godina kad nisu imali "halo" ...Žil Bjanki je sradao pri ne tako velikom udaru ali udarac na jako opasno mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano Novembar 30, 2020 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bogami Zil je udario mozda i jace od ovoga bar po meni. On je podigao i pomerio ceo buldozer ili koji je vec ono djavo. Ne znam tacno kojom brzinom se kretao Grozan u momentu udara ali bih rekao da je kljucna stvar u spletu okolnosti odosno imao je maler da mu se bolid zabije u ogradu tako da ostane zakucan. Rekao bih da sam udarac nije bio znacajno opasniji od mora drugih kada se nista specijalno ne dogodi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Novembar 30, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam čuo na tv-u, u prenosu, udario je sa dvesta plus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano Novembar 30, 2020 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju opekotine po sakama ali jos juce se oglasio iz bolnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16045 Napisano Novembar 30, 2020 Ne silazi, 1175 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja čekam šta će istraga da utvrdi. Koliko sam video plamen se iza zadnjeg levog točka pojavio neposredno pred udarac u ogradu. Više mi liči da se gorivo prolilo na izduvnu granu usled nekog kvara, i tako zapalilo bolid nego što bi se to desilo od samog udara. Htedoh reći samo sticaj nesrećnih okolnosti. Grožana je spasila vrhunska psihofizička sprema. I napredna tehnologija, naravno. I nikako mi nije jasno kako mu je spala patika sa noge? A za razliku od nas koji se zaluđujemo "motornim sportovima", prosečni povremeni gledalac posmatra te ljude kao šofere koji vrte krugove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17180 Napisano Novembar 30, 2020 Integrisan, 5049 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tacno tako, vatra se pojavila pre samog udarca. Mozda bi mogli malo da izmene ovaj deo odnosno pomere ogradu malo dalje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Novembar 30, 2020 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Nije se pojavila vatra pre udarca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano Novembar 30, 2020 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije se pojavila i svako moze na YT da ode na snimak koji je @Interceptor BP postavio stavi playback speed na 0,5 ili 0,25 i videce da nema vatre. Ima nesto da li "vatra" iz auspuha ili svetlo ali nema vatre. Evo uhvacen screen shot u momentu kad je vec bolid debelo u ogradi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Novembar 30, 2020 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan tako je. inace ne mora playback speed da se dira. pauziras video pa su . i , frejm nazad, odnosno napred 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9916 Napisano Novembar 30, 2020 Drug član, 1029 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Taj crveni bljesak pre udara je svetlo nazad na bolidu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Novembar 30, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Po meni ova staza nije dobro obezbeđena za izletanja. Ili je premalo prostora do bankine ili nedostaju još neki odbojnici. Obično ima više redova guma pre bankine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Decembar 2, 2020 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan On 11/30/2020 at 8:32 PM, X8 Vračar said: Po meni ova staza nije dobro obezbeđena za izletanja. Ili je premalo prostora do bankine ili nedostaju još neki odbojnici. Obično ima više redova guma pre bankine... Staza ispunjava sve tehnicko bezbednosne uslove , ova situacija se ne bi ni desila da grozan nije smotao desno kao na igrici ... celu karijeru ne gleda da li ima nekog pored njega pogotovo sa te njegove desne strane. Skrenuo je kao da je na public serveru assetto corse. Da je samo malo vise koristio mozak u karijeri danas bi imao ugovor u nekoj od ekipa. Sudar je jeziv , svaka cast na reakciji , ja kad sam imao sudar trebalo mi je oko 1,5 min da dodjem sebi i shvatim sta se desilo..... Situacija je bila slucajna i staza i organizator sa time zaista nemaju veze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 135 Napisano Decembar 2, 2020 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Rasel umesto Hamiltona vozi za Mercedes na sledecoj trci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5536 Napisano Decembar 2, 2020 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Decembar 2, 2020 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Jbt F1 spomenik da digne Grožanu za ovaj publicitet. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17180 Napisano Decembar 4, 2020 Integrisan, 5049 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio Hamiltona i bio najbr�i WWW.B92.NET 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Decembar 4, 2020 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan hahahahaahhh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9916 Napisano Decembar 17, 2020 Drug član, 1029 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Podsećanje uz objašnjenje kako se izdešavalo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Decembar 29, 2020 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je onaj Netflix dokumentarac o F1. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1839 Napisano Decembar 29, 2020 Drug član, 839 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Drive to survive? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...