Jump to content

Moto Zajednica

Interceptor BP

Članovi
 • Broj tema i poruka

  571
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

3097 Excelent

O članu Interceptor BP

 • Rank
  Zainteresovan
 • Rođendan 11/20/1973

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Južna Bačka
 • Motocikl
  Ex-Honda VT600

Poslednji posetioci profila

2544 profile views
 1. Ovo je baš šok...nisam ga lično poznavao ali osećao sam kao da smo se znali.Ne znam šta da kažem samo neka mu je laka zemlja i sretni putevi nebeski...
 2. I sad zamisli ponude ti i nećeš da platiš tih 1000 din. i lepo te obore za neku glupost.
 3. Iako je Luis svim silama lobirao da Botas ostane ipak se desilo...
 4. Znači po našem zakonu taj auto '88 godište koji nije zardjao i sve ispravno samo šiber zaribao treba rashodovati i staviti pod presu jer je nemoguće kupiti nove delove za šiber koji je izgleda jako bitan za bezbednost naravno ako ga imaš inače nema veze.
 5. Bio je na jednom i rekli da mora raditi pa sam ga poslao na drugi i ne znam šta je završio.
 6. Pitanje za stručne: dali šiber na autu mora biti u funkciji,dali se to proverava? Ujak ima pežo 405 koji je on kupio nov pa je ostavio zetu i nedavno ponovo sebi otkupio. Šiber niko nije koristio pa je sve zaribalo ali ne pušta vodu,ako ga rastavi teško gotovo nemoguće je da ponovo dihtuje jer je to ipak preko 30 godina staro.
 7. Samo to dodavanje migavaca je valjda prerada a to povlači i saglasnost proizvodjača a posle i atest ako se ne varam a možda se i varam a i ja sam se sad iznervirao iako ni mene taj problem ne dotiče.
 8. Eh...kraj jedne ere.Kimi iako "samo" jedna titula ipak će ostati zapamćem kao legenda formule 1.
 9. Gledao sam stream ESPN gde je jedan od komentatora bio M.Brandl i pitali ga dali treba da voze a on samo rekao da njega ne treba pitati jer je on stara škola i da su oni puno puta startovali i vozili po gorim uslovima ali sada su druga vremena.
 10. Sad za vikend sam sa suprugom bio u Sarajevu.Jeli pili na Baš Čaršiji,obilazili sve i mnogo se raspitivali i zapitkivali obišli Džamiju i zapitkivali svašta i svi bili ljubazni.Drugar nam našao "stan na dan" za 50KM. Stan baš uredan i opremljen kompletno jedino što nema garažu već samo parking javni.
 11. Iako sam ubedjen da i sam znaš ali moram da reagujem.Kukamo na državu ne kao zemlju već na oličenje države u državnom aparatu i onima koji su sve to uzurpirali.Ja drugu domovinu nemam i nemam nameru da je menjam i zato ću kukati i kritikovati ono što je država moja domovina postala i način kako se ophodi prema svojim gradjanima kao najgora maćeha i kako je sve podredjeno nekolicini odabranih.Naravno da država mora da se izdržava ali ne moraju da se izdržavaju toliki paraziti koji su se prikačili i sisaju krv ko pijavice a ta "država" na sve kreativnije načine izvlači novac od svojih gradjana k
 12. Pa baš i neće dići svi.Nemaju svi monopolistički položaj pa da mogu dizati kako im volja.
 13. Sve to zvuči logično ali ipak je to neka vrsta monopola.Kako su TP primorani da kupe novu opremu da bi radili tako je i narod primoran da plaća preveliku cenu (po meni) jer ipak nema izbora. Narod nema mogućnost izbora jer konkurencije nema pa samim tim nema ni tržišta. To što TP moraju nabaviti opremu ipak u normalnom svetu nije opravdanje za toliko drastično dizanje cena jer to je investicija i treba da se otplaćuje godinama a ne godinu.Ta ulaganja od pomenutih 20 000 e baš i nisu toliko velika da se diže cena ali eto tu su 1200 privrednih subjekta ipak bili složni ma koliko to zvučalo čudno
 14. Uskladjivanje sa EU je samo izgovor za česte promene koje nikad ne završe sa uskladjivanjem već samo popunjavaju budžet.To nije samo u ovom slučaju već na mnogim poljima u državi.Još ćemo mi mnogo puta plaćati ta uskladjivanja koja koja nikako da nas usklade a svedoci smo da neretko izigravamo (mislim na institucije) "većeg papu od samog pape"
×
×
 • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja