Dejan SD 90 Napisano Februar 26 U prolazu, 87 postova Lokacija: Smederevo - Osipaonica Motocikl: apn4 T15 - CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Namontirao ovako posto mi se ne svidja da stoji na upravljacu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tifoso 15 Napisano juče u 07:10 U prolazu, 52 postova Lokacija: Сингидунум Motocikl: HONDA XL 650 V TRANSALP Prijavi odgovor kao problematičan On 25. 2. 2026. at 10:03, Cedo11 je napisao: Ovo mogu da potpišem da je tačno. Prethodni lanac (originalni Stromov) podmazivao, čistio non stop, izdržao 30.000. Problem na fabričkom je bio što se par karika glavilo, O ring-ovi su verovatno otišli, pa se lanac baš čuo. Ovaj sad trenutni DID-ov, je skoro na 30.000 km, čistim ga i nauljim kad se setim, ne znam da li sam možda jednom dotezivao lanac za to vreme. Doduše, ovaj je X-ring, izgleda da je bolja priča od O-ring. I takođe imam taj kineski "Nemo". Treba odmah sve gumice unutar zameniti kvalitetnijim, jer fabričke gumice nisu ni za tegle i radiće solidno posao. Ja ga prošle godine nisam ni koristio, jer se negde probila cevčica, pa me mrzelo da sve skidam i zamenim novom. Тачно, ја муку мучим са тим, да ли неко може да предложи конкретно место(Пожељно БГ и околина) где купити квалитетне и који су тачни промери? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17165 Napisano juče u 08:01 Integrisan, 8586 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi te originalne kao uzorak i idi u neku malo bolje snadbevenu gvožđaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tifoso 15 Napisano juče u 08:07 U prolazu, 52 postova Lokacija: Сингидунум Motocikl: HONDA XL 650 V TRANSALP Prijavi odgovor kao problematičan Тражио сам по гвожђарама, имају обичне, али не адекватне за пливање у уљу. Други већи проблем је што нисам добио обе уз подмазивач, а ову мању која иде у канал сам оригиналну изгубио. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 4066 Napisano juče u 08:22 Drug član, 1321 postova Lokacija: New Now Motocikl: B King Prijavi odgovor kao problematičan Onda ti je najlakše i najjeftinije da kupiš ovu novu i poboljšanu kopiju kopije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1561 Napisano juče u 09:08 Drug član, 1288 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure, KTM 390 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao na dva motora ovo sranje kinesko. Sa kvalitetnim gumicama nekako i radi, ali i dalje hoće da kaplje po betonu. Skinuo i bacio. Podmažem uljem kada se setim. Podmazivo nepodmazivo, slično traje lanac. Ko hoće da macka, verovatno najbolje nešto iriginalno, provereno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 4066 Napisano pre 8 sati Drug član, 1321 postova Lokacija: New Now Motocikl: B King Prijavi odgovor kao problematičan Hoću ja, i imam pitanje za malo više tehnički obrazovane kolege... Kupio sam Scoot onaj osnovni model na vakum, ali ovaj moj motor (B King) nema pogodno fabričko mesto da se prekine i da se uzme vakum pa mi majstor nije montirao podmazivač. Ozbiljan majstor. Razumeo sam ga da nije hteo da budži zato što nema propisno mesto da se ukrade prekopotreban vakum. Moje pitanje da l' mogu nekako ikako na 'prevaru' da ipak montiram podmazivač... i ko bi to mogao/želeo da mi pomogne Rajko @Arakis Ti si već imao najeb sa jednim Scootoilerom na mom motoru pa eto, ako hoćeš opet da se stresiraš ja bi doša' dotebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6582 Napisano pre 6 sati Svakom po zasluzi, 12502 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Које годиште је твој Сузуки? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 781 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Zainteresovan, 750 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Može, može, evo na linku sve objašnjeno B-King (2007 - 2012) MARKETINGENGINEER.DE B-King (2007 - 2012) Promenio pre 6 sati član nuk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17165 Napisano pre 5 sati Integrisan, 8586 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, PremieRacing said: Hoću ja, i imam pitanje za malo više tehnički obrazovane kolege... Kupio sam Scoot onaj osnovni model na vakum, ali ovaj moj motor (B King) nema pogodno fabričko mesto da se prekine i da se uzme vakum pa mi majstor nije montirao podmazivač. Ozbiljan majstor. Razumeo sam ga da nije hteo da budži zato što nema propisno mesto da se ukrade prekopotreban vakum. Moje pitanje da l' mogu nekako ikako na 'prevaru' da ipak montiram podmazivač... i ko bi to mogao/želeo da mi pomogne Rajko @Arakis Ti si već imao najeb sa jednim Scootoilerom na mom motoru pa eto, ako hoćeš opet da se stresiraš ja bi doša' dotebe Pređi ti na Cobrru Nemo. Pominjaćeš me. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 4066 Napisano pre 4 sati Drug član, 1321 postova Lokacija: New Now Motocikl: B King Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Arakis said: Које годиште је твој Сузуки? 2008 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 4066 Napisano pre 4 sati Drug član, 1321 postova Lokacija: New Now Motocikl: B King Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, nuk said: Može, može, evo na linku sve objašnjeno B-King (2007 - 2012) MARKETINGENGINEER.DE B-King (2007 - 2012) Ovo smo gledali, videli, ali kod mene nije fizički tako... Nema tu neku sisicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...