MilanM88 164 Napisano Jun 7, 2020 U prolazu, 93 postova Lokacija: Nbg Motocikl: Versys Prijavi odgovor kao problematičan Cobra Nemo 2 9900din.na akciji u burnout-u. Ista cena kao u louisu, bez popusta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2529 Napisano Jun 11, 2020 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan On 7.6.2020. at 21:02, MilanM88 je napisao: Cobra Nemo 2 9900din.na akciji u burnout-u. Ista cena kao u louisu, bez popusta. I ja ga upravo gledam na sajtu, al ne nadjoh nigde recenziju da je neko koristio, sem jednig kolege što je kupio kineske kopije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Jun 11, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Kucna varijanta podmazivaca, nisam sliikao kada sam kratio vezice. Hvala cika rajku za cantru za ulje i mazalicu Od delova : Cantra, crevo, elektroventil, regulacioni ventil, mazalica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Jun 11, 2020 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si nabavio regulacioni ventili i koji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Jun 11, 2020 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Čisto da vas obavestim da i taj ventil uvlači vazduh posle nekog vremena. Inače ventili se kupuju ovde VENTIL PRIGUŠNO NEPOVRATNI NSF-6 - Web Shop INDAS D.O.O. SHOP.INDAS.RS za crevo spoljašnjeg prečnika 6 mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanM88 164 Napisano Jun 11, 2020 U prolazu, 93 postova Lokacija: Nbg Motocikl: Versys Prijavi odgovor kao problematičan @Yancoimaš baš u ovoj temi, par strana ranije. Kolega Funky koristi na nc750, i po njegovim rečima, zadovoljan. Bočica je vrlo mala, ali do 2000km izdrži. Pitao sam ga i na pp, i odlučio sam se za ovo potpuno mehaničko podmazivanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Jun 11, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Indas iz NS, bas ovaj sto je kolega gore poslao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1041 Napisano Jun 11, 2020 Drug član, 1074 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kod tih ventila treba voditi računa da li mogu da zatvore protok do kraja ili imaju neki min protok. Ja sam imao nesrecu da naletim na ovaj drugi i nisam mogao nikako da smanjim dovoljno protok. A inace je ozbiljan grunf namestiti ga a da ne vuce fals vazduh. Nova verzija koju sam pravio je sa tajmerom. Na testu radi ok, dokle ce videceno 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonikeda 52 Napisano Jun 3 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Citajuci ovu temu, dobih i ja volju da napravim nesto. S obzirom da sam ukrao po malo od drugih, red je da stavim sta sam ja smislio, pa ce mozda nekom koristiti….. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonikeda 52 Napisano Jun 3 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutni rezervoar, samo za potrebe eksperimentisanja. Verovatno cu i ja staviti od lade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonikeda 52 Napisano Jun 3 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Podesavanje protoka….. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonikeda 52 Napisano Jun 3 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Crevo za infuziju je u jos jedno crevu. Ovo je kriticno mesto, crevo je previse izlozeno toploti i savijanju, pa je ovako bolje….. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonikeda 52 Napisano Jun 3 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Od ove tacke, stavio sam bakarnu cev od frizidera. Privezah je najbolje sto sam mogao (na brzinu)…… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonikeda 52 Napisano Jun 3 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Cev se racva na dva dela. Spoj sam zalemio, a posle lema sam napravio mali metalni nosac. Pre i posle nosaca sam stavio metalnu selnu, da umirim cev i da bez straha od pucanja lema, mogu da savijam krajeve cevi, koje nalezu na lancanik…… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonikeda 52 Napisano Jun 3 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Krajeve sam prvo savio, pa onda odsekao brusilicom. Cilj mi je da cevcice maksimalno nalezu na lancanik….. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonikeda 52 Napisano Jun 3 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Probna voznja je pokazala da su lepo podmazane obe strane lanca. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9856 Napisano Octobar 30 Ne silazi, 2290 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Šta mislite o ovome : 285 Reaktionen · 3 Kommentare | Start exploring iglowdecor.com.... WWW.FACEBOOK.COM Start exploring iglowdecor.com. Follow us for more #truques #truques #vocesabia #motos. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11598 Napisano Octobar 31 Drug član, 1290 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 10. 2024. at 16:44, Blaza je napisao: Šta mislite o ovome : 285 Reaktionen · 3 Kommentare | Start exploring iglowdecor.com.... WWW.FACEBOOK.COM Start exploring iglowdecor.com. Follow us for more #truques #truques #vocesabia #motos. mislim da je imao sreće sto nije odsekao neki prst 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2529 Napisano Novembar 1 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/30/2024 at 4:44 PM, Blaza said: Šta mislite o ovome : 285 Reaktionen · 3 Kommentare | Start exploring iglowdecor.com.... WWW.FACEBOOK.COM Start exploring iglowdecor.com. Follow us for more #truques #truques #vocesabia #motos. Ako upali sveću, povećaće uočljivost na putu. Bolje od otvorenog auspuha 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 242 Napisano pre 14 sati Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 6. 2024. at 16:33, Dzonikeda je napisao: Krajeve sam prvo savio, pa onda odsekao brusilicom. Cilj mi je da cevcice maksimalno nalezu na lancanik….. Kolega to samo teoretski može da pusta podjednako na obe kapaljke, dovoljno je da jedna kapalica bude duža ili da ti je motor na ćopavu da sve ulje iz jedne prevuče na drugu stranu, imao sam oruginal scottoilerovu dvostranu i nije radila posao, posle sam privalio sa je u nju ubačen neki sunđer koji bi mogao da zadržava ulje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...