MaRRe 986 Napisano Utorak u 11:26 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ležaj volana 99%. Reprezentativna slika. Cena dela oko 50e + ruke. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8253 Napisano Utorak u 11:27 (promenjeno) Ne silazi, 2151 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Meni to liči na ležajeve vrata volana,gore u ramu,gde idu trokuti kroz koje pralaze viljuške.Preteče me kolega. Promenio Utorak u 11:27 član gebee&co 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano juče u 11:55 Ol' dirty bastard, 619 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan On 8/26/2023 at 6:37 PM, Daress said: ...Ima ga na polovnim automobilima za... To je onaj od 3000? daj kasvetan link? Neke dobre slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jožef 1 Napisano pre 10 sati U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 1. 2025. at 12:27, Žaksi je napisao: Meni to liči na ležajeve vrata volana,gore u ramu,gde idu trokuti kroz koje pralaze viljuške.Preteče me kolega. Hvala puno. Svaka čast na brzini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jožef 1 Napisano pre 10 sati U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 1. 2025. at 12:26, MaRRe je napisao: Ležaj volana 99%. Reprezentativna slika. Cena dela oko 50e + ruke. Hvala lepo na odgovoru, na informaciji i na slici. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...