Sivi soko 120 Napisano Februar 21, 2023 U prolazu, 32 postova Lokacija: Švedska Motocikl: Suzuki GSX 1300 R Hayabusa i Suzuki GSX 1100 ES Prijavi odgovor kao problematičan Davne 1981. godine sam nabavio moj prvi motor BMW R25 koji je tada bio stariji od mene 2 godine. Danas imam motore mnogo mlađe od mene a to su Hayabusa 04. godište i GSX 1100 ES 84. godište. 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Februar 21, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, rus022 je napisao: Glemseck? Znas i gotovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Februar 21, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, ProMaster je napisao: Voleo bih i ja da me roda ispustila van ove vukojebine, gde je normalno da ulje lezi na putu i da se ne čisti, nego da ga vozila razmažu, još dodje policija da meni piše kaznu.. Lepaa krivina, zaista.. Dobro, motor je lepši... Prijatelju, vjeruj mi kad ti kazem da je mene roda spustila u jos vecu vukojebinu. Srecom nije me i zavezala tamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Februar 21, 2023 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izlazak iz zimskog sna.... Da ga malo ogreje sunce...Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7117 Napisano Februar 21, 2023 Drug član, 2982 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...bolje motorom i na poso nego autom u jbčinu! 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 21, 2023 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Sivi soko je napisao: Davne 1981. godine sam nabavio moj prvi motor BMW R25 koji je tada bio stariji od mene 2 godine. Danas imam motore mnogo mlađe od mene a to su Hayabusa 04. godište i GSX 1100 ES 84. godište. Mislim da je sad red da lijepo napises da i drugi znaju ( posto jedini ja ovdje na Forumu znam sve ili skoro sve ) odakle si i sta si radio ( ili to jos radis ), posto je Svedska tvoja druga domovina. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Februar 22, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, ivandeka je napisao: Izlazak iz zimskog sna.... Da ga malo ogreje sunce... Колико већ у недељу ће назад у зимски сан, ето неке сузнежице и снег се најављују Pre 20 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: ...bolje motorom i na poso nego autom u jbčinu! Ахахххахахахаааа, е вала си ме насмејао А ево и моје тандркало ме донело до посла, од јутрос чами чека вече да кренемо кући 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 402 Napisano Februar 22, 2023 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Moja kosilica 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vucko991 64 Napisano Februar 22, 2023 U prolazu, 10 postova Lokacija: Arilje Motocikl: BMW r1200r, TOMOS T14m, Piaggio x9 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moje traktorče. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Februar 25, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Februar 25, 2023 član wragg 14 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riksha 114 Napisano Mart 1, 2023 (promenjeno) U prolazu, 39 postova Lokacija: Aranđelovac Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja upišem sa mojim ljubimcem. Promenio Mart 1, 2023 član riksha 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Mart 22, 2023 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dozvola zavrsena stiglo i motorce posle gledanja mnogo krseva u top stanju odluka ke pala na Suzanu Gs 500 18 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1537 Napisano Mart 22, 2023 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Леп мотор. Много лепих и безбедних путовања ти желим! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2979 Napisano Mart 23, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Lagano otvaranje... 16 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1758 Napisano Mart 23, 2023 (promenjeno) Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, PremieRacing je napisao: Lagano otvaranje... Kakvi lagano, lepi dani, temp. zadovoljavajuċa, gas, gaaaas, gaaaaas samo Šalu na stranu, oprez UVEK. Treba uživati, sezona tek počinje Evo Ja za par dana unazad Послато са 2201116SG помоћу Тапатока Promenio Mart 23, 2023 član DarkoČa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Sparrow 66 Napisano Mart 23, 2023 U prolazu, 77 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Super Tenere xt1200z, Yamaha xvs1300cu Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
golfiista 14 Napisano Mart 23, 2023 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moji ljubimci,Speedfight 4, sportline 49 ccm, 4t, 2021Beverly 300, 2023.g. Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Mart 24, 2023 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan pose skoro 8 godina ponovo u sedlu,danas kupljen i nabrzinu slikan nisam zaboravio da vozim,samo morace malo da se vozi da se vrati automatika na relaciji mozak ekstremiteti,ali osnova je tu :0 er5 2002god.sreca sreca radost 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Mart 24, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, brankoXM je napisao: pose skoro 8 godina ponovo u sedlu,danas kupljen i nabrzinu slikan nisam zaboravio da vozim,samo morace malo da se vozi da se vrati automatika na relaciji mozak ekstremiteti,ali osnova je tu :0 er5 2002god.sreca sreca radost Znam kako ti je. Ja sam imao pauzu više od 10 godina. Završio sa R-om a nastavio sa cruiser-om. Šta znači decenija...drugačije razmišljanje, porodica, 30kg više ma jedan je život samo gasss 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Mart 24, 2023 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Danas, Divčibare. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Mart 25, 2023 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, brankoXM je napisao: pose skoro 8 godina ponovo u sedlu,danas kupljen i nabrzinu slikan nisam zaboravio da vozim,samo morace malo da se vozi da se vrati automatika na relaciji mozak ekstremiteti,ali osnova je tu :0 er5 2002god.sreca sreca radost Jel u Smederevskoj Palanci,ja sam jurio er5 ili gs 500 na kraju sam se odlucio za gs500 zbog moje visine(citaj nizine) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Mart 25, 2023 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan da,u s.palanci,tj u mom gradu nista lepse nego kad po kola i motor ne ides 200 km u jednom pravcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
attila79 122 Napisano Mart 26, 2023 U prolazu, 17 postova Lokacija: Horgoš Motocikl: Honda Goldwing Dct Prijavi odgovor kao problematičan Idemooo Послато са SM-N985F помоћу Тапатока 14 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Mart 26, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega @Mirkic i ja, lagana nedeljna vožnjica po ravnom banatu 22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Mart 26, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan valjan dan za voznju,al lepo je i kuci doci :D :) 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...