zoki tdm 8 Napisano April 7, 2019 U prolazu, 11 postova Lokacija: Niš Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav za sve kolege i koleginice na dva točka. Odavno sam član a nisam bio aktivan ovde.U medjuvremenu sam promenio motor ali mi je ime ostalo isto. evo mog ljubimca: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14146 Napisano April 7, 2019 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @zoki tdm doterao iz Sombora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki tdm 8 Napisano April 7, 2019 U prolazu, 11 postova Lokacija: Niš Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan @bdadaNou, kupio sam ga u Leskovcu na preporuku druga koji ga je dovezao iz Švajcarske na točkovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14146 Napisano April 7, 2019 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ucini mi se kao Vazlanov, ista boja, model , dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki tdm 8 Napisano April 7, 2019 U prolazu, 11 postova Lokacija: Niš Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan u Nisu ih ima 3 kom potpuno identična Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano April 8, 2019 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Kratak predah ispred Tekeriša... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano April 8, 2019 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Čime si slikao motor? Ispalo do bola Moj drugi motocikl, prvi preko 50cc Sent from my Huawei P20 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano April 9, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Kolega Djole Lo dao neki motulov " pasja muda" sjaj Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano April 13, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan On 4/8/2019 at 10:34 PM, Mare_FZ said: Čime si slikao motor? Ispalo do bola Sent from my Huawei P20 Pro using Tapatalk Hvala a slikano je telefonom LG G7, ali sam skinuo onu google-ovu kameru (GCam)...odes na google i kucas P20 Pro GCam i trebalo bi da ti izbaci linkove na xda-developers i tu skines, pise sve kako se instalira i to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano April 13, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Napravljen je i stender konacno I intreuje me da li je neko voljan da postavi oglas u moje ime, posto sam ja nov ovde i ne ispunjavam kvotu da mogu da postavim oglas, a hitna mi je prodaja kappa kofera za sv? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano April 13, 2019 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Za sad Yamaha.Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano April 14, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Stender zavrsen konacno ZAMOLIO BIH JOS JEDNOM ZA POMOC, ako nije problem da neko od kolega sa foruma postavi oglas u moje ime jer nisam ispunio kvotu od 100 poruka da bih mogao ja da postavim oglas u pitanju je kofer za SV-a sa slike a prodaja mi je stvarno hitna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2596 Napisano April 20, 2019 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna živopisna 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zheX92 47 Napisano April 20, 2019 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Street Triple RS '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ova zelena boja ubija!Hvala.. Meni se nekada ucini previse jarkom, mada sta znam ni ne obracam paznju u poslednje vremeSent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 377 Napisano April 20, 2019 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo dve sa novom opremom Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano April 21, 2019 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ovde pohvalim novom mašinom! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilijazec 14 Napisano April 21, 2019 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan moja suzana u prolecu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano April 21, 2019 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Mala Tandžara, Gromovna Mačka, Thunder Pussy, Thunder Ginger, Red Rocket... ne znam vise kako da joj tepam 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16359 Napisano April 22, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan moja prgava devojka... 2000-to godiste, trenutno izgleda ovako, ali ne jos dugo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano April 25, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Stavljeni i novi migavci, follow tip kao kod audija novijih da li zna neko koji relej ide za ove migavce, jer kada ih upalim rade samo 3 diode od 9 na migavcu, a kada migavce spojim direkt na akumulator rade normalno svih 9? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ralemaler 6 Napisano April 30, 2019 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Majne Suzanaa <3 Od skoro ponosan vlasnik njenog srca K8 750 : ) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miko95 3 Napisano Maj 1, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bijelo Polje (CG) Motocikl: Suzuki gsxr k9 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene jedna Suzana K9 600 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Maj 1, 2019 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 641 Napisano Maj 1, 2019 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan KTM. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexa85 44 Napisano Maj 7, 2019 U prolazu, 55 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha tzr 50, mz 251, Yamaha R6, Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki V Strom 1000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...