BokyBoy 20989 Napisano Jun 18 Vozim motor, nisam BAJKER, 2718 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, cezarpa je napisao: Ovo je tema:ciji je veci? ...a ustvari ciji je proporcionalno manji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 3082 Napisano Jun 18 (promenjeno) Braveheart, 724 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150,Aprilia Pegaso 650. Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Andrej_Hotstepper said: ...jako dobar znak da sad treba da kupiš yamahu Ybr125... I ne, ne šalim se. Mogu da obrazložim ali mislim da razumeš šta hoću da kažem. Vozim skuter svaki dan, madley-a 150cc. Znam šta hoćeš da mi kazes, svestan sam toga treba malo da se spustim na zemlju sa gasom. Promenio Jun 18 član Biker Boy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2315 Napisano Jun 19 Drug član, 855 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Чекајући сина да заврши са фудбалом… 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anjica 1 Napisano Jun 21 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 6. 2025. at 0:29, Darko Mihajlovic je napisao: Da poslovni rokovniki pogadjam - imas garmona ? Ljepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2159 Napisano Jun 21 Zainteresovan, 785 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ušće, sa pogledom na Obedsku baru. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 167 Napisano Jun 21 (promenjeno) Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Jun 21 član rajmax63 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 124 Napisano Jun 21 Svrati ponekad, 119 postova Prijavi odgovor kao problematičan U kanjonu boljetinske reke....Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20139 Napisano Jun 22 (promenjeno) Integrisan, 6290 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Par metara unazad ima lep utabani atarski put, koji vodi negde. Samo sam pogledao i udahnuo miris prasine i onda nastavio asfaltiranim putem. Promenio Jun 22 član Motorcyclist 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thewitchermr 51 Napisano Jun 22 U prolazu, 23 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Cfmoto 300nk Prijavi odgovor kao problematičan 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1989 Napisano Jun 23 Drug član, 1249 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3360 Napisano Jun 23 Drug član, 1243 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, thewitchermr said: Ne zna se koji je ružniji.... al' što je najsmešnije - oba mi se jaaaako sviđaju 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1246 Napisano Jun 23 Drug član, 1174 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ovog granpasso-a kada gledaš malo duže stvarno možeš da utripuješ da te posmatra i da počneš da se svađaš sa njim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 16338 Napisano Jun 23 moto merkat °°, 5000 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @PremieRacing imam takvog na poslu ali ne pricamo o estetici, vozi PT Cruiser 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3360 Napisano Jun 23 Drug član, 1243 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, bdada said: ...vozi PT Cruiser Juuuuu, koliko dugo sam ja tražio dobar i zdrav turbo benzin primerak sa a/t menjačem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7517 Napisano Jun 24 Drug član, 2098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 14 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 3082 Napisano Jun 25 Braveheart, 724 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150,Aprilia Pegaso 650. Prijavi odgovor kao problematičan Novi član u familiji, Aprilia Pegaso 650 (‘99god.) uzeo sam ga bas povoljno i to na rate. Sad ide onaj najlepsi deo, pruziti mu malo ljubavi i sredjivanja. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 726 Napisano Jun 25 Zainteresovan, 173 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Darko Mihajlovic je napisao: Auu kako dobra fotka... Do jaja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7517 Napisano Jun 25 Drug član, 2098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Vujka je napisao: Auu kako dobra fotka... Do jaja Samo da mi dodju klinci kuci , pa ti kazem sta da ukucas u chatgpt , i napravi ovaj filter... Pa se igrao malo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 726 Napisano Jun 26 Zainteresovan, 173 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Darko Mihajlovic je napisao: Samo da mi dodju klinci kuci , pa ti kazem sta da ukucas u chatgpt , i napravi ovaj filter... Pa se igrao malo Moze... Jel koristis free verziju ili onu sto se placa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan81 317 Napisano Jun 26 U prolazu, 54 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7517 Napisano Jun 26 Drug član, 2098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Vujka je napisao: Moze... Jel koristis free verziju ili onu sto se placa? Free verziju. "Can u create a high contrast closeup portrait of my car focusing on the front end ,in a black and white closeup,35mm lens ,4K HD quality, Giving a mean expression, water droplets on the car, black shadow backround with only rhe car visible with the profile looking sharper adding wer drops all over Ratio 4:3" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7517 Napisano Jun 26 (promenjeno) Drug član, 2098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Prosli CBR 600 sto sam vozio... To je napravio od ovoga... Promenio Jun 26 član Darko Mihajlovic 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5971 Napisano Jun 26 Drug član, 2551 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Darko Mihajlovic said: Prosli CBR 600 sto sam vozio... To je napravio od ovoga... Ovo je našao neku random sliku, ono gore i ovo dole nije isti motor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20139 Napisano Jun 26 (promenjeno) Integrisan, 6290 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan edit Promenio Jun 26 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20139 Napisano Jun 26 Integrisan, 6290 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan - Ovde je ujebao, dodao je duple zmigavce a bas je dobro uradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...