Drelens 377 Napisano Septembar 2, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan @Drinkero @bdada Baš sam se namučio oko registracije. Apenac je kupio moj otac mesec dana pre nego sam se ja rodio, zato nisam mogao tek tako da odustanem od ponovne registracije. Bitna stavka je da li je motor bio već registrovan na žutu tablicu. Zašto, ne znam. Iako su me svi TP odbili (njih 5) svuda je bio sličan odgovor : "Do skoro je moglo, ali više ne može". I svi su mi rekli probaj možda negde još može, ali je dobro što je već bio registrovan na žutu tablu. Na kraju sam to odradio preko nekog kumovog prijatelja. Znam da jedan TP u Subotici to radi, ali moraju da se odrade prepravke (stop svetlo i ograničenje brzine). Ja to nisam želeo jer je motor ovakav već skoro 45 godina. Registracija me je koštala sve ukupno sa novom tablicom i saobraćajnom oko 14000 dinara. Nekome je ovo mnogo novca, ali za mene ovaj motor ima veliku sentimentalnu vrednost. Pristao bih i da ga registrujem na A kategoriju, samo da bih mogao da ga vozim i dalje. Problem je taj što moj otac nema A kategoriju, a još ga povremeno vozi. Da li ću uspeti sledeće godine da produžim registraciju... videćemo. Ako ste zainteresovani kontaktirajte me preko PP. Ne mogu vam ništa obećati. Mogu da pitam čoveka da li bi hteo da uradi registarciju, ako hoće proslediću vam broj telefona pa se vi dalje dogovarajte. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14124 Napisano Septembar 2, 2022 (promenjeno) moto merkat °°, 4890 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Drelens pitam te jer radim na tehnickom i znam proceduru, zato nemoj da se zacudis ako sledece godine ne budes mogao na zutu. Stav MUP-a je da se kod Tomos programa uzima u obzir fabricki deklarisana maksimalna brzina pri odredjivanju kategorije koja za APN 4 iznosi 48 km/h i mora na A kat. Na pitanje kako mogu menjati kategoriju ako je vozilo vec deklarisano kao moped njihov odgovor je "Da ali u SFRJ a sada je RS" iz istog razloga se radi "homologacija" IMT i Rakovica traktora ako se sada uvoze, fizicki su proizvedeni ovde ali ne i pravno. Inace prelep je, svaka cast pa da ga i ti ostavis naslednicima. Promenio Septembar 2, 2022 član bdada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Septembar 2, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan @bdada Upoznat sam sa svim tim, ali... Ovo je Srbija. Izboksovao sam. Otac može da vozi još jednu godinu. Ako ne bude moglo, onda ću probati na A. Hvala druže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Septembar 2, 2022 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moja i garijeva tetka. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14124 Napisano Septembar 2, 2022 moto merkat °°, 4890 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Drelens je napisao: onda ću probati na A Sto se tice A pravno ces lako, posalje se upit ABS-u jer nema predstavnika proizvodjaca, prema uputama ugradis migavce, zavrnes desni retrovizor i registrujes, problem je sto se skrnavi izvorno stanje. Kako god Sretno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Septembar 3, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Znam druže, ali i to je bolje nego da stoji i propada u garaži. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Septembar 3, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan 15 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Septembar 3, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Drelens je napisao: Tacno cu da prodam Kymca sto sam kupio za grad i da kupim apenca. Mnogo mi se svidjaju, pogotovo APN 4 i Electronic 90. Moj otac je do skoro imao Electronica i Juniora ali mi nije davao da vozim. Vise ih voleo nego bilo koji veci i jaci motor. Slabo ih i on vozio. Uglavnom stojali u sobu. Koliko kosta APN 4 u odlicnom stanju? P.S secam se kad sam prvi put vozio apenca (tad vec imao iskustva sa vecim motorima), vozio sam kao da sam prvi put seo na motor. Stalno sam ga izbacivao iz brzine, nisam mogo da krenem, izletao sam na znak stop zbog losih kocnica. Uzas je voznja bila. Nisam hteo da vozim nijedan motor dok ne savladam apenca. Srecom za nedelju dana sam ga savladao. Promenio Septembar 3, 2022 član Nemanja Petrovic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Septembar 3, 2022 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Septembar 4, 2022 TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7150 Napisano Septembar 4, 2022 Drug član, 2991 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 9/2/2022 at 9:28 PM, plumber.ns said: Moja i garijeva tetka. Auuu matori... Taj TT me ubija već jako dugo... Jakoooo je leeep... Mada, sad ga skoro nisam video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Septembar 4, 2022 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, ne znam kako veću sliku da stavim, meni je preko TT postavio malu rezoluciju. A u fonu je fotka normalna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Septembar 5, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zbog čega ne mogu da postujem u temi zanimljive fotografije, takođe mi se dešava da mailom dobije obaveštenje da mi je nalog zaključan , iz čista mira (navodno iz bezbenosnih razloga) . Hteo sam tamo na temi da napišem da je ovo moj motor iz snova Promenio Septembar 5, 2022 član plumber.ns Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5409 Napisano Septembar 5, 2022 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, plumber.ns said: Ne znam zbog čega ne mogu da postujem u temi zanimljive fotografije, takođe mi se dešava da mailom dobije obaveštenje da mi je nalog zaključan , iz čista mira (navodno iz bezbenosnih razloga) . Hteo sam tamo na temi da napišem da je ovo moj motor iz snova Imas 55 postova samo, pa ti je ograniceno pisanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Septembar 5, 2022 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Septembar 6, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Malo timarenja posle nedeljne vožnje. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano Septembar 6, 2022 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljna mašina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7700 Napisano Septembar 9, 2022 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BataJova 277 Napisano Septembar 9, 2022 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda CBF 600n Prijavi odgovor kao problematičan Pa da se pohvalim novim motorom, ubacio bih jos koju sliku, nego sam zaboravio kako ide obradjivanje slika 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Septembar 9, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga još jedan skuteraš na motoruPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BataJova 277 Napisano Septembar 9, 2022 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda CBF 600n Prijavi odgovor kao problematičan I to na Hondi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
twins80 16 Napisano Septembar 11, 2022 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Ewo i mene 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mtcsnoopy 105 Napisano Septembar 12, 2022 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21643 Napisano Septembar 12, 2022 Integrisan, 9438 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sija se skuter, tako treba! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Septembar 12, 2022 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan 20 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...