Jump to content

Moto Zajednica

Nasi ljubimci (slike motora)

Recommended Posts

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: SUZUKI GSF 1200 N K1 Bandit; Honda ST 1300 Pan European, Kawasaki ZZR 1100

ZZR je iz uvoza, kupljen u oktobru prošle godine. Preko zime rađena je delimična estetska restauracija (farban oklop, nosači retrovizora i rezervoar zbog ogrebotina), čišćeni i štelovani karburatori, zamenjena lamela, lanac lamele startera, korman vraćen na heblove da bude fabrički i još puno sitnica...

Generalno nije bio u lošem stanju ni pre restauracije.

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1538 postova

Komšija ima "malog" ZZR-a. Prvi je vlasnik. Pitanje je koliko je uopšte i prešao s njim. Osam ili devet godina ga nije ni upalio. Ne zna šta će s njim i tako, stoji, trune...

• Drug član, 981 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1
On 6.6.2022. at 16:56, blackmore je napisao:

Nisam razmišljao o prodaji, plan je da Suzu zadržim barem još jednu celu sezonu, pa da razmislim šta bi mogla biti adekvatna zamena, ukoliko se bude imalo novca.

Ne bih prodsvao tako lep motor, koliko god novca imao 

• Podržavam 1

• Drug član, 900 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR - 2016
pre 4 minuta, Zarkela je napisao:

Ne bih prodsvao tako lep motor, koliko god novca imao 

Hvala, pre svega! Iznenađujuće veliki broj ljudi me na semaforu/po gradu pita za motor, što ostali bajkeri, što ljudi u automobilima. Nisam očekivao, s' obzirom na veliki broj novijih i višestruko skupljih motora u Beogradu, ali stvarno mislim da joj fantastično stoji ova plava boja! Stvarno je mašina jednom, fantastično održavan primerak i motor po mojoj meri u svakom smislu! Mislim da će se zadržati dosta duže od jedne sezone, a voleo bih u toku leta da iskoristim vosak koji mi je @Markone88 poklonio i da još više ucaklim Suzu :) (šteta što ne znam voskom da baratam, ne bih da nešto zeznem :D

Kopam sad po Viberu da vidim kad je menjano ulje (čini mi se na 53500km, tako nešto), već je skoro na 58kkm, pretpostavljam da bih za 1-2kkm trebalo da je servisiram, ako ništa drugo, preventivno. Ostalo je da čika Rajko poveže  aux svetla u mrežicama i biće kao sa slike ponovo :) Takođe je čekaju nove šuze (Pirelli Angel GT2), još par estetskih modifikacija na felnama i biće perfektna! :) 

Promenio član blackmore
  • Podržavam 1

• Drug član, 1007 postova

Pokaza mi jedan Mađar pre neki dan, setih se zbog zelene boje, vozi zx1000r 2012-o, montirao je napred i pozadi neke ometače radara, za cirka soma eura. Dve kutijice 3x2x1cm, montirane ispod maske i repa. Vozili su 900km taj dan. 

• Podržavam 1

• Vozim motor, nisam BAJKER, 2299 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow

Ajd jedno glupo pitanje, zar uopste pecaju motoriste radarom? :neznam:

Milion puta sam prosao pored patrole sa radarom, i to daaaaleko preko ogranicenja,

uvek ga spuste, ni ne pokusaju da me gadjaju, pa zato pitam.

• Drug član, 1007 postova

Oni spomenuše autoput, verovatno postoje kamere koje mere brzinu. Drugi na Hayabusi takođe to vozi. Mene cena malo iznenadila, a i oni se složili da nije jeftino, ali kažu da vredi.

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja