twintower 193 Napisano Mart 18, 2018 Svrati ponekad, 77 postova Lokacija: kojekuda Motocikl: varadero xl125v Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i moj baby Varadero. Ne mogu da ne spomenem jer dobro me sluzio i ovaj skuter, Malaguti Madison. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cbr 1000 f 6 Napisano Mart 21, 2018 U prolazu, 2 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Aprilia sl1000 falco Prijavi odgovor kao problematičan Zašto dva čepa rezervoara??Послато са SM-J730F уз помоћ ТапатокаDa moze da ga puni i sa jedne i druge strane... hahaПослато са SM-G950F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Mart 21, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' i ja da ne izostanem slucajno...."nova" masina 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Honda Lover 11 Napisano Mart 21, 2018 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: XVS1100 Prijavi odgovor kao problematičan Drag star Xvs1100 2006 clasic i virago xv1100 1992. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Mart 21, 2018 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan O da, nova makina inace, najnoviji koji sam ikada imao, 2017 g i sitna kolimetraža. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Mart 21, 2018 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pošto košto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragisat 6 Napisano Mart 21, 2018 U prolazu, 6 postova Lokacija: kikinda Motocikl: Bmw r 850 rt...Honda Shadow...apn6 Prijavi odgovor kao problematičan Evo je moja makina. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Mart 21, 2018 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, eduardo said: Pošto košto? 11 soma registrovan. Uvezao iz Švice. U Delti je 11.900 ali sa alu felnama, doplata za žičane je 1.500 tako da je matematika jasna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3256 Napisano Mart 22, 2018 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan On 17.3.2018. at 3:29 AM, Down_Under said: Moj novi ljubimac 2011 zx10r Lepa ova Australija, moj nedosanjan san... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Down_Under 22 Napisano Mart 22, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Australija Motocikl: 2015 ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Lepa ova Australija, moj nedosanjan san...Sto se predela tice lepa jeste,sto se svega ostalog tice manje vise isto sranje ko i kod nas.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3256 Napisano Mart 22, 2018 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan On 21.3.2018. at 12:16 PM, veljabandit said: O da, nova makina inace, najnoviji koji sam ikada imao, 2017 g i sitna kolimetraža. Bembara je top! Motorcina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3256 Napisano Mart 22, 2018 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Down_Under said: Sto se predela tice lepa jeste,sto se svega ostalog tice manje vise isto sranje ko i kod nas. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Presiroka bi to bila diskusija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Down_Under 22 Napisano Mart 22, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Australija Motocikl: 2015 ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Presiroka bi to bila diskusija. U australiji jedino mozes da uspes ako si migrant iz zemlje treceg sveta,ako si iz evrope bole ih patka.Prosecna plata je 1500$ na svake 2 nedelje a prosecna kirija 500$ nedeljno za dvosoban stan.Prosecna korpa je oko 300$ nedeljno,o racunima i da ne pricam.Zdravstveno je u haosu,u hitnoj cekas po 10 sati samo da te sestra vidi.Kad sam se poradljala sestre nije bilo ni u vazduhu u sred bolnice suprug me porodio.Da ne duzim i spamujem veruj mi kad ti kazem da ovde nije toliko lepo kao sto bi ljudi zeleli da bude.Sent from my SM-G935F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3256 Napisano Mart 22, 2018 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, Down_Under said: U australiji jedino mozes da uspes ako si migrant iz zemlje treceg sveta,ako si iz evrope bole ih patka.Prosecna plata je 1500$ na svake 2 nedelje a prosecna kirija 500$ nedeljno za dvosoban stan.Prosecna korpa je oko 300$ nedeljno,o racunima i da ne pricam.Zdravstveno je u haosu,u hitnoj cekas po 10 sati samo da te sestra vidi.Kad sam se poradljala sestre nije bilo ni u vazduhu u sred bolnice suprug me porodio.Da ne duzim i spamujem veruj mi kad ti kazem da ovde nije toliko lepo kao sto bi ljudi zeleli da bude. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Eto, sad sam primoran da odgovorim. Ljudi koje ja licno poznajem (neki su se vratili iskljucivo iz nostalgicnih razloga, a neki dolete jednom u dve godine), pricaju ipak nesto drugaciju pricu. Ali ne bih ja sad o tome ovde diskutovao, svako ima pravo na svoj stav i vidjenje stvari. Australija je vec duze od 20 godina u samom vrhu svetskih ekonomija, i jedna od retkih zemalja koja je belezila rast u periodu ekonomske krize. Ne znam cime se bavis i sta ti nedostaje, ali mislim da su predeli ipak na zacelju kvaliteta zemlje u kojoj zivis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Down_Under 22 Napisano Mart 22, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Australija Motocikl: 2015 ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Eto, sad sam primoran da odgovorim. Ljudi koje ja licno poznajem (neki su se vratili iskljucivo iz nostalgicnih razloga, a neki dolete jednom u dve godine), pricaju ipak nesto drugaciju pricu. Ali ne bih ja sad o tome ovde diskutovao, svako ima pravo na svoj stav i vidjenje stvari. Australija je vec duze od 20 godina u samom vrhu svetskih ekonomija, i jedna od retkih zemalja koja je belezila rast u periodu ekonomske krize. Ne znam cime se bavis i sta ti nedostaje, ali mislim da su predeli ipak na zacelju kvaliteta zemlje u kojoj zivis. Nedostaje mi jedino majka i to je to.Australija je bila lepa zemlja pre 10-ak godina dok se nije ispunila migrantima koji je unistavaju,ja sam kontrolor saobracaja inace.Niko ovde vise sam svojim radom ne moze kucu da priusti u obalnim delovima.Predeo je lep,prelep u nekim slucajevima,putevi su u odlicnom stanju.Ne kazem da je cela zemlja sranje,ali neki delovi jesu.Da imas pravila kao radnik imas ih i to je jedna od najboljih stvari ovde.Novi zeland je barem pet puta bolji od australije.Sent from my SM-G935F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3256 Napisano Mart 22, 2018 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Down_Under said: Nedostaje mi jedino majka i to je to.Australija je bila lepa zemlja pre 10-ak godina dok se nije ispunila migrantima koji je unistavaju,ja sam kontrolor saobracaja inace. Niko ovde vise sam svojim radom ne moze kucu da priusti u obalnim delovima. Predeo je lep,prelep u nekim slucajevima,putevi su u odlicnom stanju.Ne kazem da je cela zemlja sranje,ali neki delovi jesu. Da imas pravila kao radnik imas ih i to je jedna od najboljih stvari ovde. Novi zeland je barem pet puta bolji od australije. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Ah, trava je u tudjem dvoristu uvek zelenija. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5862 Napisano Mart 22, 2018 Drug član, 1371 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i novi Kawasaki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duckey Kawasaki 35 Napisano Mart 22, 2018 U prolazu, 96 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/21/2018 at 12:16, veljabandit je napisao: O da, nova makina inace, najnoviji koji sam ikada imao, 2017 g i sitna kolimetraža. ovo je lep motor sa puno sreće da ga voziš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duckey Kawasaki 35 Napisano Mart 22, 2018 U prolazu, 96 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/23/2017 at 10:23, alenm je napisao: burgman 400 koji prodajem i honda hornet 600 hornet je prelep motocilk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duckey Kawasaki 35 Napisano Mart 22, 2018 U prolazu, 96 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/1/2017 at 21:00, idanijel je napisao: ovakvi motocikli mi se veoma dopadaju samo što bih zadržao je originalan/fabrički izgled. auspuh. hromirani iliti sivi delovi. svaka čast za motocikl 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kubanac99 6 Napisano Mart 24, 2018 U prolazu, 31 postova Lokacija: Surdulica Motocikl: Gilera Runner 180 SP Prijavi odgovor kao problematičan Moja zujalica! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Mart 24, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 21.3.2018. at 12:16, veljabandit je napisao: O da, nova makina inace, najnoviji koji sam ikada imao, 2017 g i sitna kolimetraža. Nek je sa srecom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Mart 24, 2018 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan @Kuki73 @Sveta 5. hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano Mart 24, 2018 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugi motocikli posle tomosa sa pedalama iz ~1990. Trenutno je i na oglasima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danilo13 3 Napisano Mart 30, 2018 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 125 4t Prijavi odgovor kao problematičan Novi. (: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...