Jump to content

Moto Zajednica

Duckey Kawasaki

Članovi
  • Broj tema i poruka

    96
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Duckey Kawasaki

  • Rođendan 21.02.1973.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Interests
    od 2017
  • Motocikl
    Kawasaki ER 5

Contact Methods

  • Skype
    Duckey.Huckey

Poslednji posetioci profila

1719 profile views

Duckey Kawasaki's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

35

Reputacija u zajednici

  1. Drage kolege, jako mi se dopada i voleo bih ga imati https://www.youtube.com/watch?v=hmjilHd1mdo&t=91s Honda cb400 super four. Lik iz deltaautomoto mi napisa da motocikl ne podleže EURO normama te se ne može registrovati kod nas. Molim kolege koji su informisaniji da mi napiš nešo više o tome. Posle nekoliko godina bih opet hteo da sednem na motocikl i to baš ovaj. Sve mi odgovara, kubikaža (mala je registracija), njegova visina, težina,izgled.. samo mi je lik iz deltaautomoto srušio sve kockice a jako i voleo da ga poosedujem. Duckey Kawasaki (moraću ovo da promenim)
  2. ... hoćer da kažeš da si mali na njoj?! onda i mene to hebe a tako bih da posedujem jedan takav.
  3. najlepši motocikl. rado bih ga posedovao. postoji i manja verzija jako slična ovoj od 400 kubika.
  4. aham...!!!!! znači ni nebahatima se dogadjaju svari koje oni kometarišu kao "bokte"... i slično. Nego zar vas nije strah da onaj koji nije u pravu, ipak jeste jer izvuče neku pucalu i ti onda ko popišan sedneš nazad u svoj auto i gas na drugu stranu. Tu se neki izjasnio i da on na kraju kada nestane alternativa i niko ne popušta, on izadje iz auta da se porazgovara sa onim bahatim mamlazom. Ja sam shvatio da on zna da vozi zato što je velik. Sve neki vidžilanti Niko više ne uživa u vožnji nego traži da se vrati kući sa što više snimaka i vodi tudju brigu.
  5. Nego, mamlazi će uvek da postoje. Negde (ovde) sam pročitao (ti si napisao isto) da se "mamlazi" nalaze uvek u skupim kolima. Neko je napisao da oni koji neznaju da voze, uvek imaju neki besan auto ili džip.
  6. ne misle svi "čikirizi" u vojsci sam bio u autojedinici. na prvoj stranici notesa koji smo dobili je (verovatno prvo i osnovno) pravilo saobračaja "videti i biti vidjen" a tu je bio i magacioner KUFIKA koji je imao pregršt saveta
  7. ...kada sam se vraćao iz Vršca za Novi Sad a preko Zrenjanina, sa Fordom od preko 20 godina koji je stajao u garaži, majstor Mučibabić mi je rekao "samo junačke majke plaču", "ti polako pa ćeš stići" a kada sam polagao za autobus, instruktor mi reče istu stvar, al ˙ "defanzivno"... Komadant u vojsci "ja nikada nisam krenuo a da ne mogu da stignem na vreme" moj rodjak sa sela je govorio "čikirizi" (take it easey) pa ja tako sada POLAKO
  8. ...a ti si taj što gleda i bioskop
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja