Brus Vejnov sobar 2 Napisano Octobar 6, 2017 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki gs500 Prijavi odgovor kao problematičan Moguce je da bih promenio misljenje kada bih video kakav je polozaj na atlanticu, nisam seo na nj' do sada. Mada, scarabeo mi je bas zbog udobnosti sadasnji izbor. Ko zna koliko cu puta menjati misljenje, valjda to tako ide kod kupovine prvenca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Octobar 6, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj svakako još neki model osim Scarabea. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mimahitna 18 Napisano Jun 24, 2020 U prolazu, 57 postova Lokacija: Vladičin Han Motocikl: Honda Integra 750s Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje, drugari. Ja i dalje u potrazi za dobrim primerkom ovog skutera. Postavicu dva linka. Dali neko zna nesto o ovim motorima... Aprilia Scarabeo WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Aprilia Scarabeo, 2005. godište, Scooter, vozilo prešlo 27000 km, Kosovska Mitrovica. Cena 1.490 € - Motori - Polovni Automobili Aprilia Scarabeo 500 GT WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Aprilia Scarabeo 500 GT, 2004. godište, Scooter, vozilo prešlo 60000 km, Beograd. Cena 1.500 € - Motori - Polovni Automobili Hvala puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 24, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Što ne pojuriš noviji model? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mimahitna 18 Napisano Jun 24, 2020 U prolazu, 57 postova Lokacija: Vladičin Han Motocikl: Honda Integra 750s Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Dexterr said: Što ne pojuriš noviji model? Ma ja volim ovaj retro izgled ali slaba ponuda...vec neko vreme pratim oglase i naisao na ova dva primerka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalvados 5 Napisano Jul 31, 2020 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kucura Motocikl: Aprilia scarabeo 500 Prijavi odgovor kao problematičan Poz. Svima, pazario sam Apriliju scarabeo 2004. godiste, pa me zanima da li taj model ima ABS kocnice? I kazaljka od km sata mi ne radi, da li neko zna ge mogu da resim problem, inace iz okoline Vrbasa sam, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10049 Napisano Jul 31, 2020 Ne silazi, 2322 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan To ces sam da vidis, na prednjem ili zadnjem tocku imas kruzni prsten ili sa rupicama, ili perforiran, a negde na viljusci / ramu imas senzor tj.citac koji ocitava svaku rupicu na prstenu. Ili okaci sliku prednjeg ili zadnjeg tocka, i neko ce ti vec odgovoriti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 181 Napisano Avgust 10, 2020 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pozrav, ja prodajem svoju 200ie, 2012. godište, sa samo 9.200 km. Kupio je novu u salonu, pa prvo dete, pa drugo i nisam se navozao.... Za 8 godina eto koliko... Planiram da umesto nje uzmem 500ie 2010. godište da mogu malo da se vozam i van grada... Kod 200-tke mi me je problem to ubrzanje posle 80 km na sat.... Nikad da dostigne tih 110-120... Ima li ta 500-tka nekih mana za koje bi trebao da znam... Probao sam ga, malo trese pri startu, sve plastike zveče, ali kad se ustali brzina onda je sve super.... Podelite neko iskustvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10049 Napisano Avgust 11, 2020 Ne silazi, 2322 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim 400i, 2007.god i prezadovoljan sam ! Mala je razlika, moj ima 399 cm3 a ovaj jaci valjda 460 cm3. Sad ima modela sa jednom ili dve svecice, to vec ne znam. Ubrzanja su mu odlicna, i od starta a i od npr. 80 km/h pa nadalje. Kazu da je max 160 km/h. Nisam nu testirao granice, ali do 150 ubrzava odlicno. Svaki dan ga vozim, kuca - posao u oba pravca 28 km. Par puta nedeljno do blizu Kosmaja (vikendica). Jedina mana je sto trese volan od 40 do 60 km/h, ne smes da ga pustis... vise njih mi je reklo da niko to nije uspeo da resi. Menjao sam gume (nove, balansirane), skidao kofer, vizir, ma ne vredi. Uglavnom, zadovoljan sam, mada uvek ima bolje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10049 Napisano Avgust 11, 2020 (promenjeno) Ne silazi, 2322 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan I ne planiram da ga menjam !!! Edit : da ne pisem i treci za redom, potrosnja je u gradu do 3,7 lit, a otvoreni put, npr kada sam isao za Veliku Planu i nazad, normalna voznja, 3,2 litara. Ja zadovoljan. Promenio Avgust 11, 2020 član Blaza dopuna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2357 Napisano Avgust 11, 2020 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Blaza said: Ja vozim 400i, max 160 km/h. Jedina mana je sto trese volan od 40 do 60 km/h Ovo bih izdvojio i ja kao tacno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalvados 5 Napisano Avgust 19, 2020 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kucura Motocikl: Aprilia scarabeo 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam vec napisao, pazario sam skarabea 500, ali iz uvoza na oko ko nov, e sad neradi kilometar sat, merac goriva ne pokazuje tacno, i sto me najvise nervira kad ga napunim do cepa ujutro bude lokva benzina ispod, kad krecem malo zatrese pa onda poleti. Hteo bih da ga oteram na servis ali ne znam gde, ima li neki dobar serviser u Novom Sadu ili u okolini Vrbasa da mi resi te probleme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 181 Napisano Avgust 19, 2020 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u Bačkoj Palanci, čovek radi samo Apriliju. Kažu da je doktor... Zove se Simon. Raspitaj se, ne znam broj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalvados 5 Napisano Avgust 19, 2020 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kucura Motocikl: Aprilia scarabeo 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drug. Ako neko zna broj telefona od majstora Simona iz B. Palanke bio bih zahvalan da mi napise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Avgust 19, 2020 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, kalvados je napisao: e sad neradi kilometar sat Najcesce bude problem u pinjonu na prednjem tocku, retko tabla. Proveri za svaki slucaj da nije usla voda koja je dovela do oksidacije buksni u dzeku pa nema kontakt. Pre sat vremena, kalvados je napisao: merac goriva ne pokazuje tacno Zeza te plovak najverovatnije koji je u sklopu sa pumpom goriva. Mozes skalu proveriti tako sto ces prespojiti signalnu zicu sa masom. Tad skala mora da zakuca kao da je max pun. Takodjer se moze desiti (posto je iz uvoza) da je dugo stajao na placu sa malom kolicinom goriva. To ne biva nikako dobro po samu pumpu kao i plovak. Skini pumpu i vidi kakvo je stanje piste citaca, mozda ce se resiti samo sa ciscenjem. Pre sat vremena, kalvados je napisao: i sto me najvise nervira kad ga napunim do cepa ujutro bude lokva benzina ispod Svaki rezervoar pri samom vrhu ima odusak tako da ga nemoj bas puniti do koske. Pre 1 sat, kalvados je napisao: kad krecem malo zatrese pa onda poleti Otvoriti CVT, ocistiti detaljno, premeriti, zameniti sta treba i resen problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalvados 5 Napisano Avgust 19, 2020 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kucura Motocikl: Aprilia scarabeo 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ali sve to mora da uradi neko ko zna, jer ja nemam blage veze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalvados 5 Napisano Avgust 19, 2020 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kucura Motocikl: Aprilia scarabeo 500 Prijavi odgovor kao problematičan gledao sam tvoje slike kad si radio nesto oko jedne aprilie ali ja neznam kako se skidaju ove plastike da bi video neke buksne i dzekove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Avgust 19, 2020 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, kalvados je napisao: Kao sto sam vec napisao, pazario sam skarabea 500, ali iz uvoza na oko ko nov, e sad neradi kilometar sat, merac goriva ne pokazuje tacno, i sto me najvise nervira kad ga napunim do cepa ujutro bude lokva benzina ispod, kad krecem malo zatrese pa onda poleti. Hteo bih da ga oteram na servis ali ne znam gde, ima li neki dobar serviser u Novom Sadu ili u okolini Vrbasa da mi resi te probleme? Molim te kazi mi jesi li kupio Scarabea u Novom sadu na ime je bio sa 3 kofera ...neka bez ili svetlo drap boja cini mi se...daj sliku motora ovde na forumu da ga vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10049 Napisano Avgust 19, 2020 Ne silazi, 2322 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ti rekao kolega iznad, daj nekoliko fotki da vidimo masinu, mozda ti damo jos neki savet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4914 Napisano Avgust 20, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @BaneNS Ne mozes ovde oglasiti svoj motor . Procitaj Pravila ponasanja na Forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalvados 5 Napisano Avgust 20, 2020 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kucura Motocikl: Aprilia scarabeo 500 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, ali ja ne oglasavam motor, samo trazim pomoc da resim probleme koje imam sa motorom, ovo je tehnicki kutak za apriliju scarabeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalvados 5 Napisano Avgust 20, 2020 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kucura Motocikl: Aprilia scarabeo 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, srbenda je napisao: Molim te kazi mi jesi li kupio Scarabea u Novom sadu na ime je bio sa 3 kofera ...neka bez ili svetlo drap boja cini mi se...daj sliku motora ovde na forumu da ga vidimo Da video sam taj skuter nam oglasima, ali po slikama sam primetio da je ceo prefarban, pa nisam hteo da idem da ga gledam, ovaj sam nasao na italijanskom sajtu za motore kontaktirao prodavca i onda nasao coveka da mi ga dotera i uveze, okacicu slike samo da provalim kako se postavljaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Avgust 20, 2020 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, kalvados je napisao: Izvini, ali ja ne oglasavam motor, samo trazim pomoc da resim probleme koje imam sa motorom, ovo je tehnicki kutak za apriliju scarabeo. Nije se na tebe odnosilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalvados 5 Napisano Avgust 20, 2020 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kucura Motocikl: Aprilia scarabeo 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, srbenda je napisao: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalvados 5 Napisano Avgust 20, 2020 U prolazu, 22 postova Lokacija: Kucura Motocikl: Aprilia scarabeo 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, srbenda je napisao: Molim te kazi mi jesi li kupio Scarabea u Novom sadu na ime je bio sa 3 kofera ...neka bez ili svetlo drap boja cini mi se...daj sliku motora ovde na forumu da ga vidimo Poznajem coveka koji je kupio tog scarabea iz Novog Sada, to je moj komsija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...