Jump to content

Moto Zajednica

BaneNS

Članovi
  • Broj tema i poruka

    151
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu BaneNS

  • Rođendan 04.06.1977.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    QJMOTOR SRT 700

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

BaneNS's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

155

Reputacija u zajednici

  1. Ma ja bi te nalepnice odlepio, samo da znam da ide lagano. Ovako neka stoje dok ne otpadnu.
  2. Nemam pojma za BL... Ja sam komplet platio 4.000 dinara, svih pet komada. Poslaću ti broj u poruci pa mu piši na viber. Sigurno neka pošta nosi.
  3. Stigla mi zaštita za plastike na rezervoaru. Nije ispalo loše. Možda je srednji mogao ići santimetar više da isprati liniju, ali kako smo uzimali mere na frku ja sam zadovoljan.
  4. Nisam još vozio preko 100-110... Do te brzine je ok.
  5. Zvao, samo u ovlašćenim servisu. Mogu da kupim koje hoću, ali ovlašćeni mora da montira.
  6. Menu je vešanje fantastično, ne diram ga. Nisam vozio motor sa boljim vešanjem, ram je vrhunski. Potrošnja mi je po gradu, uz dva odlaska na Venac oko 5.3 litre. A na 550X sam imao slučaj da mi je po gradu podizao i na 5.7 litara. Još da rešimo to sa Bluetooth povezivanjem i nema šta. Treba da mi stignu zaštite za rezervoar i bočne plastike. Biće u subotu. Uzeo sam čisto karbonske. Moram da vidim da li mogu maglenke da stavim. Evo par slika.
  7. Probao sam i program neće da prepozna motor. Nađe mi sve uređaje po kući ali motor ne. Videćemo kada bude neki update da li će onda raditi. Ide ova 700-tka ko luda. Najviše me je oduševilo vešanje. Kočenje ok, ali će biti bolje kada se stave neke ozbiljne pločice, mada i sada koči dobro. Motor se mnogo bolje vozi od 550, težište mi više odgovara. I ne deluje težak. Za sada top utisak. Nisam ga terao preko 5000 obrtaja, ali i ovako lepo povlači.
  8. Vidi, pitao sam u Kimku, nešto mi je Milan delovao nezainteresovan totalno za bilo kakve dogovore. Kao, čujemo se krajem aprila i frljao se sa ciframa. U Autokomercu su pogledali i proverili motor i dali korektnu ponudu. Za ono što sam dobio 700-tkom njihova ponuda mi je bila skroz prihvatljiva. Realno brembo napred i nazad, marcoki podesivo vešanje napred i nazad, ekran sa bluetooth konekcijom, zadnja viljuška livena, DID lanac i lančanici, Pireli GT gume (komad je 23.000) itd. E sada, ne znam koji su uslovi. Moj motor je bio star 8 meseci i imao 4.000 km na satu. A i oni su uvoznici za QJ, tako da je i to bitno. Moraš njih pozvati pa videti. Verovatno zavisi od marke, starosti, pređene kilometraže. Ne znam šta je njima prihvatljivo za zamenu.
  9. Hvala. Ne rekoh ni da sam kupio, a već se zna. Evo malo slika.
  10. Bio sam da ga probam. Meni SRT mnogo bolje leži. SRT ima bolju zaštitu od vetra, udobniji mi je, mnogo je mekši. SVT mi je pretvrd... Ide lepo, tu nema šta. Dobro koči... Išao sam da gledam sa namerom da ga kupim, tj. da zamenim 550X uz doplatu, ali sam odustao. Verovatno ću u Autoprometu menjati za SRT 700, neki preliminarni dogovori su pali.
  11. Ako vidiš žderoslav nalepnice i žuto sivu AGV K3, ja sam...
  12. Versys mi je ozbiljniji motor. Trejser je manji.
  13. Vidi, to je bilo 2007, od tada je napredovalo valjda nešto. Ja tvrdim da 550X koči dosta bolje od Versys-a. Čak i sa dvoje, teret 180 kg, koči top. Kod njih je brembo na nekim modelima marketinški trik, i njihove kočnice ne koče ništa lošije. A Sale, čuo si i od Radeta i ovih što su probali motor šta kažu. Pogotovu za kvačilo, posle hondinog...
  14. Ma naravno... Kad god hoćeš. Javi.
  15. Što se tiče Versys-a, vozio sam ga dve godine. Moj je bio 2008 godište. Ide bolje od 550X možda za 10%, ma ni toliko. Ali nisam imao zamerke na njega. Potrošnja im je ista, i oba se lepo voze. Jedino što je QJ lepši. ...i bolje koči za klasu.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja