Pei 9 Napisano Mart 13, 2023 (promenjeno) U prolazu, 34 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Terao sam na nekoliko mesta kod majstora, i niko ne moze ili nezna ili nece da se pozabavi ovim, jedan je samo imao ovakav motor na popravku. Skinuo sat njegov namestio na moj i nece, moj je stavio na njegov radi znaci nije do sata neki je drugi problem. Dali je u pitanju elektronika cdi, ili nesto drugo Promenio Mart 13, 2023 član Pei Nema tacke i zareza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Mart 13, 2023 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Pei, samo stavi neku tacku. Ne moze da se prati sta si mislio i sta si hteo da kazes.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Mart 13, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tačka, zarez, nešto… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pei 9 Napisano Mart 13, 2023 U prolazu, 34 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, VladoGrcic je napisao: Pei, samo stavi neku tacku. Ne moze da se prati sta si mislio i sta si hteo da kazes. Sent from my iPhone using Tapatalk Ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pei 9 Napisano Mart 13, 2023 U prolazu, 34 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pei 9 Napisano Mart 13, 2023 U prolazu, 34 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, VladoGrcic je napisao: Pei, samo stavi neku tacku. Ne moze da se prati sta si mislio i sta si hteo da kazes. Sent from my iPhone using Tapatalk Stavio sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15804 Napisano Mart 13, 2023 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Problem ti je u instalaciji negde. Oguli bajk pa svaki dzek proveri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pei 9 Napisano Mart 13, 2023 U prolazu, 34 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informaciji, probacu i to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dekii46 42 Napisano Mart 24, 2023 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Gilera nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sad uhvatih da se malo bavim povecanom potrosnjom na mom xcitingu. Simptomi su povecana potrosnja ( grad 6l) , kad je hladan pali bez gasa na pola kljuca, a kad je zagrejan mora gas da bi upalio. Takodje deluje kao da negde vuce fals vazduh. Prskao sam start sprej po karburatoru i promena u radu se oseti tek kad poprskam oko automatskog sauha, tu negde povlaci vazduh. Takodje sam izvadio sauh, prikacio na 12v i ustanovio da se telo greje, ali se iglica ne pomera. Zvao frenkija i traze mi 100e za sauh. Jel ima jos negde da se nabavi taj sauh, a da odgovara ovom karburatoru? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Mart 24, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moto Klinika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Mart 24, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad uhvatih da se malo bavim povecanom potrosnjom na mom xcitingu. Simptomi su povecana potrosnja ( grad 6l) , kad je hladan pali bez gasa na pola kljuca, a kad je zagrejan mora gas da bi upalio. Takodje deluje kao da negde vuce fals vazduh. Prskao sam start sprej po karburatoru i promena u radu se oseti tek kad poprskam oko automatskog sauha, tu negde povlaci vazduh. Takodje sam izvadio sauh, prikacio na 12v i ustanovio da se telo greje, ali se iglica ne pomera. Zvao frenkija i traze mi 100e za sauh. Jel ima jos negde da se nabavi taj sauh, a da odgovara ovom karburatoru? Skines taj stari i trazi po njemu, za svaki 250cc je isti sauh (vecinom).Meni je isto crkao prosle godine, uzeo sam ga za 20eura, ali u Podgoricu. Orginal je bio 80e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivannovakk 2 Napisano Mart 25, 2023 U prolazu, 61 postova Lokacija: Gornji milanovac Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se menjanjem rolnica moze dobiti neko bolje ubrzanje ili max brzina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Mart 25, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobiješ ubrzanje lakšim rolnicama i drugom centralnom oprugom nauštrb krajnje brzine. Ne može i jare i pare, težim rolnama dobiješ veću krajnju za 5-7km (i to možda), ali brzava kao da ima 20 kubika i 2 konja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4768 Napisano Mart 25, 2023 Drug član, 3641 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Alexa je generalno u pravu, ali nije sve tako jednostavno, mnogo zavisi od konteksta. CVT je jedan genijalan, ali pipav sklop. Nekad je dovoljno da se CVT očisti, razmasti i podmaže gde šta treba, pa da bude drastična bolja vožnja. Ali skuterima kao što je Xciting 250, starim po 15-ak godina, ako već nije rađeno, verovatno je svašta već debelo zrelo za zamenu, ili bar za detaljan remont. Neće samo rolnice da naprave neku bitnu promenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivannovakk 2 Napisano Mart 25, 2023 (promenjeno) U prolazu, 61 postova Lokacija: Gornji milanovac Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nekada mislim da Samo mu fali nesto malo snage. Al nisam imao prilike da probam drugi kao moj Pa da poredim snagu Promenio Mart 26, 2023 član alexanto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Mart 25, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto to mislio, pa sam uzeo komplet novo kvacilo sa zvonom, centralnu oprugu malossi, klizaci malossi, varijator malossi, klizaci malossi, rolnice malossi, eee da vidis kako sad ide ... Probao sam se sa nexusom 300i ne moze mi nista, do 140 zakucava bas brzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivannovakk 2 Napisano Mart 26, 2023 (promenjeno) U prolazu, 61 postova Lokacija: Gornji milanovac Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Odakle si ti? I koliko te kostalo to zadovoljstvo? Moj jedva nabija 110 Promenio Mart 26, 2023 član alexanto Nema potrebe citirati 1. post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 75 Napisano Mart 26, 2023 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prije svega sto sam uradio isao je do 120, ali dosta sporije, posebno medju-ubrzanje.Posto su mi zeznuli kvacilo majstori, novo sam narucio sve u kompletu kymco orginal 300e, malossi multivar (variator,rolnice,klizaci,centralna opruga) 160€, i kais sam platio 80e malossi, izadje dosta para, ali ne planiram da ga prodajem zato i ulazem, sad ima mnogooo bolje ubrzanje do 140, vaznije mi je to medju-ubrzanje nego krajna brzina, ali sam dobio oboje sa svim sto sam uradio.Ja sam iz Crne Gore. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivannovakk 2 Napisano Mart 26, 2023 (promenjeno) U prolazu, 61 postova Lokacija: Gornji milanovac Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta 120. Meni Nema sanse da ide 120. 110 i mislim da ce da se raspadne. Promenio Mart 26, 2023 član alexanto Nema potrebe citirati 1. post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4717 Napisano Mart 26, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Ivannovakk Aj' odmori molim te sa tim citiranjem prethodnog posta Podrazumeva se da odgovaras na prethodni post a ako zelis bas da naznacis, mozes sa tagovanjem, stavljanjem @ ispred nick-a forumasa kojem odgovaras... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2570 Napisano Mart 26, 2023 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Pei Vidjam belog kimka zadnjih par dana. Vozac vozi sa ispruzenim nogama Jesi li ti taj? Prvo sam mislio da vozi nesto izmedju nogu, ali, drugi i treci put kad sam ga video, definitivno mu to stil Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pei 9 Napisano Mart 26, 2023 U prolazu, 34 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, MaxiS je napisao: @Pei Vidjam belog kimka zadnjih par dana. Vozac vozi sa ispruzenim nogama Jesi li ti taj? Prvo sam mislio da vozi nesto izmedju nogu, ali, drugi i treci put kad sam ga video, definitivno mu to stil Nerazumem pitanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2570 Napisano Mart 26, 2023 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Aj ponovo. Vidjam belog kimka zadnjih par dana. Vidim, vozac vozi sa opruzenim nogama. Skrenulo mi paznju. Pa pitam, jesi li to ti, ili neki drugi beli kimko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pei 9 Napisano Mart 26, 2023 U prolazu, 34 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, MaxiS je napisao: Aj ponovo. Vidjam belog kimka zadnjih par dana. Vidim, vozac vozi sa opruzenim nogama. Skrenulo mi paznju. Pa pitam, jesi li to ti, ili neki drugi beli kimko? Gde si vido majke ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1035 Napisano Mart 26, 2023 Zainteresovan, 423 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan I posle se cude sto mi ne razumemo Nislije, Vranjance, juznu prugu... pa oni ni sami sebe medjusobno ne razumeju 2 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...