Cedo11 2460 Napisano Februar 6, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Evo neke šerpe što puni mobilne i tako te sitnarije, deluje zanimljivo... KLIK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Februar 6, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bila bi dobra stvar kad bi bila dostupna..osecam da je jeftinije zakupiti pola hidroelektrane za svoje potrebe Sent from my GT-I9001 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Februar 7, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i mislim da je tako. Držim se ipak ja starih mudrih Kineza za sada, mada nije isključeno da će i oni ovo kroz koju godinu izbaciti u "široku" upotrebu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Februar 7, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Bila bi dobra stvar kad bi bila dostupna..osecam da je jeftinije zakupiti pola hidroelektrane za svoje potrebe Sent from my GT-I9001 using Tapatalk Ima na njihovom sajtu cena, ova slabija šerpa, V model od 5W (5V, 1A) je oko 140 kapitalističkih para. Tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Februar 19, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Pazder ove šatore. Ala ovde zebe pozadina kada spavaš. Mada zanimljivo izgledaju... Tree tents Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Februar 19, 2014 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan haha izgleda zanimljivo, ali se us**es dok namontiras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Februar 19, 2014 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Jaka prica,nit zivuljke sa zemlje ne mogu da te dohvate,nit mravi/termiti,al osecam da kosta kao stan na vracaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 19, 2014 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan ...kad vidim cenu, obesio bih se bez šatora... ... ali mnogo dobra fora, mnogo više zebe pozadina na zemlji nego u vazduhu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Februar 19, 2014 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda veoma zanimljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Februar 19, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan ...kad vidim cenu, obesio bih se bez šatora... ... ali mnogo dobra fora, mnogo više zebe pozadina na zemlji nego u vazduhu. Pazi, spavao sam u pletenoj ležaljci u vreći, smrzao sam se više, nego u šatoru... U šatoru uvek imam onaj termoizolacioni sunđer, pa mi je toplo... A cena je verovatno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Februar 20, 2014 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Па добро ако је баш хладно, увек можеш да заложиш ватру испод Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17018 Napisano Februar 20, 2014 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3645 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Па добро ако је баш хладно, увек можеш да заложиш ватру испод Ako ti je tašta u šatoru, vatra obavezno. Tašte su zimogrožljive i mora da se obrati pažnja na tu okolnost. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Februar 20, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Leti vatra, zimi lomaca za potpuni ugodjaj Sent from my GT-I9001 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Februar 22, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Retka prilika : https://www.kupujemprodajem.com/Sekira-cekic-testera-6-u-1-Multialat-10771618-oglas.htm?filter_id=189984 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1258 Napisano Maj 12, 2014 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno nesto sto zelim posedovati https://www.kupujemprodajem.com/Bear-Grylls-ULTIMATE-Gerber-br-2-8787360-oglas.htm?filter_id=5368302 Hteo bi da obidjem porucivanje internetom. Da li postoji neka radnja kod nas u kojoj bi ovo mogao kupiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Maj 13, 2014 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj po lovackim radnjama u BG-u (Snajper,ARsenal, Army Shop....). Ja videh bas juce u Army shopu u Sarajevskoj neki narandzasti noz sa BG oznakama, ali nisam siguran da li je ovaj model koji tebe zanima. Pre vise meseci sam ih video i u Arsenalu. Posto nisi iz Beograda, potrazi brojeve telefona ovih firmi pa ih pitaj pre, da ne bazas napamet. Jedno vreme su se BG dzidza-bidze dobijale po nekim niskim cenama ako si sakupio dovoljno bodova na nekom lancu pumpi, ne znam da li to jos uvek traje. Eto, mozda nisa mbas bio od koristi, ali toliko znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Maj 13, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj po lovackim radnjama u BG-u (Snajper,ARsenal, Army Shop....). Ja videh bas juce u Army shopu u Sarajevskoj neki narandzasti noz sa BG oznakama, ali nisam siguran da li je ovaj model koji tebe zanima. Pre vise meseci sam ih video i u Arsenalu. Posto nisi iz Beograda, potrazi brojeve telefona ovih firmi pa ih pitaj pre, da ne bazas napamet. Jedno vreme su se BG dzidza-bidze dobijale po nekim niskim cenama ako si sakupio dovoljno bodova na nekom lancu pumpi, ne znam da li to jos uvek traje. Eto, mozda nisa mbas bio od koristi, ali toliko znam Na MOL-ovim pumpama su prodavali sa popustom za sakupljene nalepnice ali nema vishe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1258 Napisano Maj 16, 2014 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Momci hvala na informacijama Kontaktirao sam vecinu army/lovackih prodavnica i mogu reci da nenormalno klepaju po usima. Za ovaj model noza traze uglavnom oko 8.000 din Ipak cu pokusati kontaktirati ovog lika sa KP i pokusati dogovoriti licno preuzimanje u BG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Maj 19, 2014 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno nesto sto zelim posedovati https://www.kupujemp...lter_id=5368302 Hteo bi da obidjem porucivanje internetom. Da li postoji neka radnja kod nas u kojoj bi ovo mogao kupiti? Imas u bosni online prodaja samo moras provjeriti koliko je dostavo ali mislim da nije skupa Evo link... http://www.pik.ba/artikal/11028516/gerber-bear-grylls-scout-izvidjacki-noz-31-000754/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Maj 19, 2014 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Momci hvala na informacijama Kontaktirao sam vecinu army/lovackih prodavnica i mogu reci da nenormalno klepaju po usima. Za ovaj model noza traze uglavnom oko 8.000 din Ipak cu pokusati kontaktirati ovog lika sa KP i pokusati dogovoriti licno preuzimanje u BG. Imas u bosni online prodaja samo moras provjeriti koliko je dostavo ali mislim da nije skupa Evo link... http://www.pik.ba/ar...-noz-31-000754/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 22, 2014 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Momci hvala na informacijama Kontaktirao sam vecinu army/lovackih prodavnica i mogu reci da nenormalno klepaju po usima. Za ovaj model noza traze uglavnom oko 8.000 din Ipak cu pokusati kontaktirati ovog lika sa KP i pokusati dogovoriti licno preuzimanje u BG. na mol pumpama imas taj noz. bila je akcija da kad sakupis ne znam koliko markica, ili ne znam koliko natocis goriva, dobijas ga u pola cene, ako ne mozda i manje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17153 Napisano Maj 22, 2014 Integrisan, 8307 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imaš taj nož u Intersportu. Nije jeftin, ali, ako se dobro sećam, daleko ispod 8000din (mislim da je bio oko 5k, ili oko toga). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Maj 24, 2014 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Po mom misljenju , noz koji je veoma praktican i pokriva vecinu situacija ( onih realnih u kojima se nalazimo kada kampujemo ) je Fallkniven F1 . Švedski vojni nož namijenjen situacijama preživljavanja, što znači i ekstremno korišćenje noža , izrađen je od veoma kvalitetnog čelika, dimenzije su sasvim dovoljne i dolazi u kožnoj ili plastičnoj futroli po izboru . Moj nož mi je stigao u plastičnoj futroli i veoma sam zadovoljan njime. Pored njega imam još Preklopne SPRO i DAO , izviđačke SURVIVAL 1 , SURVIVAL 2 i TANTO FISHERMAN , te nož koji je koristila Vojska Jugoslavije ( meni veoma draga uspomena iz 1992 god ) . Na kampovanje nosim šator Coleman Sundome za dvije osobe... Moj arsenal nozeva . 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Maj 24, 2014 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Preklopni SPRO i DAO . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Maj 24, 2014 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Kako ti se cini ovaj nareckani deo na prvom nozu? Ja to imam na jednom Buck-u i super je za secenje konopca, na primer, ali za druge stvari mi cesto smeta. Sta znam, moje iskustvo kod ovih stvarcica je: ''manje je vise'' i ''keep it simple'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...