RAmireZ 1240 Napisano Mart 24, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ok, ali ja motor provozam i zimi kad nije sneg. Za lanac koristim onaj beli iz Louisa. Dobro drži i ne baca po felni, a vidi se gde si ga pošpricao po lancu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12704 Napisano Mart 24, 2012 Ne silazi, 7364 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi izbor Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*Bajker* 1 Napisano Mart 29, 2012 U prolazu, 80 postova Lokacija: Vranje - Bujanovac Prijavi odgovor kao problematičan Posto se troumim izmedju bas ova 3 modela, ako neko ima iskustva, koji bi najmanje trosio u medjugradskoj voznji na 90km/h to je nekih 30-40km dnevno do posla, ipak je ekonomija pitan faktor danasnjice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Mart 29, 2012 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pri toj brzini Yamaha FZ6 trosi ispod 4,5l a za ostale ne znam jer nisam merio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninalara 429 Napisano Mart 29, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Tracer 9 Prijavi odgovor kao problematičan Posto se troumim izmedju bas ova 3 modela, ako neko ima iskustva, koji bi najmanje trosio u medjugradskoj voznji na 90km/h to je nekih 30-40km dnevno do posla, ipak je ekonomija pitan faktor danasnjice? ER6-N - prvi rezervoar, tacno 5L potrosnje. Voznja je bila kombinovana, i grad i otvoreno i lagano i gas... Ako prelazis 30km-40km dnevno do posla, to je izmedju 600km i 800km mesecno. Ne verujem da razlika u potrsonji izmedju ovih modela moze da bude veca od 0.5L na 100km. To znaci da bi ti eventualna usteda bila 3L- 4L mesecno. Za tu razliku u ceni, bolje bi bilo birati motor po nekim drugim kriterijumima. No, ako ti je i dalje potrosnja primarana, modeli sa spojlerima sigurno trose manje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 29, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Za lanac koristim onaj beli iz Louisa. Dobro drži i ne baca po felni, a vidi se gde si ga pošpricao po lancu. Koji je to sprej? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Mart 30, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/...tnr_gr=10038994 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 30, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se što malo offujem temu. Koja je razlika u odnosu na ovaj sprej, jel ovaj mnogo lošiji? http://www.louis.de/_1042329cdca1e82a7c069947e958c44ca2/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=320&wgr=427&list_total=35&anzeige=0&artnr_gr=10004920 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*Bajker* 1 Napisano Mart 31, 2012 U prolazu, 80 postova Lokacija: Vranje - Bujanovac Prijavi odgovor kao problematičan Posto se troumim izmedju bas ova 3 modela, ako neko ima iskustva, koji bi najmanje trosio u medjugradskoj voznji na 90km/h to je nekih 30-40km dnevno do posla, ipak je ekonomija pitan faktor danasnjice? ER6-N - prvi rezervoar, tacno 5L potrosnje. Voznja je bila kombinovana, i grad i otvoreno i lagano i gas... Ako prelazis 30km-40km dnevno do posla, to je izmedju 600km i 800km mesecno. Ne verujem da razlika u potrsonji izmedju ovih modela moze da bude veca od 0.5L na 100km. To znaci da bi ti eventualna usteda bila 3L- 4L mesecno. Za tu razliku u ceni, bolje bi bilo birati motor po nekim drugim kriterijumima. No, ako ti je i dalje potrosnja primarana, modeli sa spojlerima sigurno trose manje... Pa nije da ce to biti i jedina voznja daleko od toga, prelazim ja puno na dva tocka nego me zanima da i kao primarno prevozno sredstvo bude ipak ekonomicnije a kad se krene na ozbiljnije destinacije retko ko i moze da vodi racuna o potrosnji... A sto se pouzadnosti tice za Hornetov agregat kao i za SV-ov bas puno hvale od englesko-americkih foruma i testova, kakav je vas utisak o tome s obzirom da je Hornet zujalica ima li sanse protiv SV-a u trajnosti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbbole 5 Napisano April 3, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honada Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Isto sam imao dilemu oko gore navedenih modela i na kraju se odlučio za hornet. Prvo mnogo više mi seviđa zadnji točak, masivnija felna i guma 180, lepši rad i zvuk (pogotovo preko 8-9k), na visinu preko 185cm nenako najbolje on leži (iako je i on mali), izbor izduva je mnogo veći i jeftiniji... U društvu u kom se vozim imaju ukupno tri horneta dva su 99 (PC34) i jedan 03 (PC36) godište. PC36 je lepši zbog špica na kraju repa, satova, fara... Ni jedan još uvek nema nikakvih problema sa agregatom a prešli su sigurno mnogo mnogo... Što se potrošnje tiče, to zavisi i od motora i od vozača, dosta varira od stila vožnje, do 100% 5-10l. U svakom slučaju preporuka za horneta... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*Bajker* 1 Napisano April 4, 2012 U prolazu, 80 postova Lokacija: Vranje - Bujanovac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Isto sam imao dilemu oko gore navedenih modela i na kraju se odlučio za hornet. Prvo mnogo više mi seviđa zadnji točak, masivnija felna i guma 180, lepši rad i zvuk (pogotovo preko 8-9k), na visinu preko 185cm nenako najbolje on leži (iako je i on mali), izbor izduva je mnogo veći i jeftiniji... U društvu u kom se vozim imaju ukupno tri horneta dva su 99 (PC34) i jedan 03 (PC36) godište. PC36 je lepši zbog špica na kraju repa, satova, fara... Ni jedan još uvek nema nikakvih problema sa agregatom a prešli su sigurno mnogo mnogo... Što se potrošnje tiče, to zavisi i od motora i od vozača, dosta varira od stila vožnje, do 100% 5-10l. U svakom slučaju preporuka za horneta... Pa i mene on nekako vuce bas bas al da probam jos Kawu pa cu znati... znaci minimum koji si postigao je 5? Verujem da ga za 10 treba razvaljivati bas zestoko kao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbbole 5 Napisano April 5, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honada Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Potrošnju od 10L možeš da navučeš jedino u gradu i to ako se ispucavaš sa svakog drugog semafora, a ja to često radim . Šalu na stranu, često se vozim u društvu novijih R-ova a oni ipak imaju 20-30 konja više pa to mora da se nadomesti većim obrtajima i eto ti potrošnje . Sa nekom normalnom vožnjom (ne penzionerskom, nego normalnom), možeš da prođeš sa 5L. A što se tiče same kupovine, kod horneta treba otvoriti četvoro očiju... ima ih svakakvih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran79t 2 Napisano April 5, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Druze ja vozim GSR on ti je do jaja motor i menjac i polozaj i potrosnja, ali Honda Hornet je zakon za sve najbolji moguci izbor samo sto je skuplji od svih navedenih.Naravno da valja. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano April 5, 2012 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Hornet je bicikla pored bandita što se tiče veličine. Da je jači i lakši jeste. Ali je mali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbbole 5 Napisano April 5, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honada Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Hornet je bicikla pored bandita što se tiče veličine. Da je jači i lakši jeste. Ali je mali. Možda preovladava subjektivnost, ali ja ne mislim tako, da je veći jeste, ali vrlo malo i nikako presudno... npr: dužina: bandit 2110mm, hornet 2100mm međuosovinsko rastojanje: bandit 1440mm, hornet 1420mm visina sedišta od tla: bandit 770mm, hornet 790mm Meni je lično bio bitniji odnos snage i težine: bandit 0,38HP/kg, hornet 0,53HP/kg (modeli iz 2006.). Inače za bandita imam samo reči hvale, mnogo dobar i kvalitetan motor, ali ja lično sam se odlučio za horneta zbog linije i snage. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*Bajker* 1 Napisano April 5, 2012 U prolazu, 80 postova Lokacija: Vranje - Bujanovac Prijavi odgovor kao problematičan Potrošnju od 10L možeš da navučeš jedino u gradu i to ako se ispucavaš sa svakog drugog semafora, a ja to često radim . Šalu na stranu, često se vozim u društvu novijih R-ova a oni ipak imaju 20-30 konja više pa to mora da se nadomesti većim obrtajima i eto ti potrošnje . Sa nekom normalnom vožnjom (ne penzionerskom, nego normalnom), možeš da prođeš sa 5L. A što se tiče same kupovine, kod horneta treba otvoriti četvoro očiju... ima ih svakakvih. Pa to me upravo i plasi sto dobrog Horneta retko ko prodaje... Valjda cu da nadjem nekog valjanog.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano April 7, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti jedan odlican, samo sto je cena fiksna a koliko vidim svima je Kragujevac straaaaasno daleko. http://forum.bjbiker...55#entry1267855 Motor na prodaju do 14-og aprila, posle putujem, a kad se vratim vozim....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano April 7, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pohvalim Spaletovog horneta, video sa prozora, lepo se cuje, a izgled vrhunski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano April 7, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Spale što si zaključao temu? Hteo sam da napišem tamo da je meni lepši sa ovim after market buljavim farom. Ukusi su različiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano April 8, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari, evo pomogoste mi u odluci da ostavim motor do kraja sezone . Lomio sam se i sad sam presekao. Hvala jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*Bajker* 1 Napisano April 8, 2012 U prolazu, 80 postova Lokacija: Vranje - Bujanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma zeznuo si me taman skockao sve da dodjem da ga pogledam i po svemu sudeci dojasem do kuce kad ti se predomisli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano April 8, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Au, druze, nisam povezao da si to ti, ne vredi, odlucio sam da se provozam jos ovu sezonu pa posle u penziju - ja, ne motor.... Izvini jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano April 8, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Rano ti je za penziju. Kupi neki starački bajk pa nastavi da se voziš, a ne u penziju! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*Bajker* 1 Napisano April 9, 2012 U prolazu, 80 postova Lokacija: Vranje - Bujanovac Prijavi odgovor kao problematičan Au, druze, nisam povezao da si to ti, ne vredi, odlucio sam da se provozam jos ovu sezonu pa posle u penziju - ja, ne motor.... Izvini jos jednom. Jbg, sta je, tu je, ti odlucujes u svakom slucaju. Nema veze, valjda cu da ulovim kog dobrog strsljena, mozda organizujem i uvoz, videcemo . Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1594 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan uze li ti sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...