panta_kg 687 Napisano Maj 21, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahhahahahaha care.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1250 Napisano Maj 26, 2015 BJB Maxi scooter club, 1676 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Bojan-objasnio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 31, 2015 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Koji skuteri u klasi 400-500ccm spadaju među kompaktnije i okretnije u toj klasi? Prekjuče sam seo na Xciting 500 koji mi je ponuđen u zamenu za moj motor. Dopalo mi se što je komforan, međutim komfor mi je sada sporedan jer fizički nisam u formi da se rvem sa tolikim skuterom. Tako da sam odustao od te zamene, pa sad tražim nešto malo manje. Ima li u toj klasi nešto kompaktnije ili ću morati da smanjim apetite na 250ccm ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Maj 31, 2015 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Moje laičko mišljenje jeste da je Bev 300-350 izuzetno upravljiv skuter i da nije velika razlika između njega i nekog od 400cc, a možda čak i 500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Maj 31, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim xciting 500 imam 100kg ceo zivot nesto treniram i meni je generalno tezak robusan..takodje sam vozio nexus mislim da je 20kg cak laksi od xcitinga po meni dosta laksi e sada jedino da probas pa da vidis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5168 Napisano Maj 31, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Atlantic 500 Sprint k'o biciklić kad se Djura bori (i izbori) sa njim - to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1250 Napisano Jun 1, 2015 BJB Maxi scooter club, 1676 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Kako se vi to rvete sa skuterom? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Jun 1, 2015 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan DaliborBP Npr: Kymco Xciting 500 ima 220kg zive vage (znaci bez tecnosti), a sa tecnostima jos oko 15 kg vise..... Tako da bi verovatno se mnogi rvali sa takvim skuterima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1250 Napisano Jun 1, 2015 BJB Maxi scooter club, 1676 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan ahahha... Ma to sve dodje isto, sem kad krene da pada... ne daj boze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jun 1, 2015 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Kako se vi to rvete sa skuterom? Ako mene pitaš (jer sam pomenuo rvanje) - nemam pojma, nikad nisam vozio skuter ... Nisam se još dovoljno oporavio od posledica šloga da bih mogao da vozim moj motor, a nestrpljiv sam da se što pre vratim na točkove. Pa sam mislio da probam sa nekim maxi scooterom. U zameni mi je ponuđen Xciting, ali kad sam seo na njega ustanovio sam da je gabaritniji nego što sam očekivao. Stvarno bih morao da se rvem s njim pri manevrisanju u mestu, jer nisam još u formi. Zato pitam da li su svi maxiji u toj klasi toliko glomazni ili se može naći i nešto kompaktnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Jun 2, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Po meni najnezgodnija stvar koja može da ti se desi, je da pri stajanju kad izbaciš nogu nagaziš na sitne kamenčiće..i tu se desi da ti noga prokliza i "klecne" i eto mogućeg problema.... E sad opet ne mora da znači.. Meni Kymco izgleda najrobusniji od svih...a kad sam probao Classica i ako je veliki nekako sam se za 5 min navikao jer mi je stabilan i čvrst za sve pare... Ili pazari neki R6 to je lako k'o Pony ☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 947 Napisano Jun 2, 2015 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan probao/vozio sam skoro sve maxi skutere koje mozes da nadjes na nasim putevima i ako izuzmes tmax, malagutA 500 ccm je apsolutni "sampion" po pitanju upravljivosti i balansa, kako otvoreni put tako i grad, grdan je da nema gde ali se vozi ko dubak...sto je do rvanja, ja sam 175, 90 kila, sve suvi misici i plocice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1036 Napisano Jun 2, 2015 Drug član, 1094 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Kako si sada dodao sebi par cm u visinu a oduzeo koji kg od tezine...maneken da budes 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jastrebov 3 Napisano Jun 2, 2015 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB450, BMW R65, Yamaha Vino, Piaggio Hexagon Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije tajna :Koliko kosta beverly+uvoz+papiri ? tonpa87 mislio sam na tvoj skuter klliko te je koštao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jun 2, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan probao/vozio sam skoro sve maxi skutere koje mozes da nadjes na nasim putevima i ako izuzmes tmax, malagutA 500 ccm je apsolutni "sampion" po pitanju upravljivosti i balansa, kako otvoreni put tako i grad, grdan je da nema gde ali se vozi ko dubak...sto je do rvanja, ja sam 175, 90 kila, sve suvi misici i plocice da su sve plocice,jesu.....a ti mozes li da stavis negde veliko slovo ,. ;-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16229 Napisano Jun 2, 2015 Integrisan, 9360 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ma to sve dodje isto, sem kad krene da pada... ne daj boze! Po meni najnezgodnija stvar koja može da ti se desi....... i ako je veliki nekako sam se za 5 min navikao jer mi je stabilan i čvrst za sve pare... probao sam skoro sve koje mozes da nadjes na nasim putevima grdan je da nema gde ko dubak ja sam 175, 90 kila, sve suvi misici i plocice a ti mozes li da stavis negde veliko..... Ju ju ju..... kaki ste vi perverpervrvrerznjaci....c...c...c izvinte na off-u 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 947 Napisano Jun 2, 2015 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan koji ste vi banditi ovde @panta_kg... pa, sam napiso malagutA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Jun 5, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vujke 1 nek je sa srecom kupovina i mnogo bezbednih km da predjete. Dugo sam trazio ovaj skuter ali zbog velike i sumljive km kod nas sam uglavnom odustao. Prava krstarica i motor za diku . Aj napisi utiske o voznji i koliko ogranicava taj polozaj nogu. Ako te ne mrzi pusti mi na pp za koliko te je olaksao jer u CG bas drze cenu a sve neki sumljivi uvoz iz Italije.maxi pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeza 20 Napisano Jun 8, 2015 U prolazu, 35 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Tracer 7 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tiče položaja nogu za Spidermaxa, mogu vam dati nasvežije informacije.Ne zamara ni malo, čak meni taj položaj i prija.Juče i prekjuče sam sa Spidermaxom i drug sa Hondom SWT 400 išao Požarevac-Segedin-Temišvar-Požarevac bez ikakvog zamaranja uz potrošnju od okruglo 4,0l.Zaštita od vetra je odlična.Održavanje nije skupo jer je piaggio master agregat a ostalo se moze poručiti i sa zvaničnog Malagutijevog sajta u Italiji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban032 49 Napisano Jun 8, 2015 U prolazu, 61 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa kolegom Zezom. I za polozaj nogu i za potrisnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CedaVelja 1 Napisano Jun 8, 2015 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison 3 Velvet Black 250 i.e Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi hitno mi treba savet. Kako vam se cini ovaj oglas? http://www.polovniautomobili.com/motori/6422139/gilera-nexus-500ie Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1250 Napisano Jun 8, 2015 BJB Maxi scooter club, 1676 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Cena u odnosu na ostale jefitnija poodosta... 26 dana nije otisao, za mene veoma popularan i lep maxi skuter. Ako nemas iskustva, nek se javi neko od BG MSC drugara, da ode sa tobom da oslusne i proba skuterce. Slike su jedno, LIVE je drugo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CedaVelja 1 Napisano Jun 8, 2015 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison 3 Velvet Black 250 i.e Prijavi odgovor kao problematičan Treba za sat-dva da idem da ga pogledam, a ja nisam bas nesto potkovan (citaj nemam pojma sta da gledam). Zato se i raspitujem jer su ostale gilere 500 tog godista od 2000e pa nagore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1250 Napisano Jun 8, 2015 BJB Maxi scooter club, 1676 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan i? jesi bio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skut 1 Napisano Jun 8, 2015 U prolazu, 12 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari od novog clana.. Uredno sam se predstavio u delu za to, pa zelim na pocetku da iskoristim priliku i dobijem podrsku od Vas iskusnijih oko moje dileme. Naime rasmisljam se izmedju 3 modela x 9 evolution 250, Beverly 250 ili Aprilia Atlantic 250... Meni motor najvise ce koristiiti za grad bas retko za izlete van njega, ali korisno je cuti savete o svakom pojedinacno... Citao sam dosta na forumu detaljno, ali ipak me zanima sledece: - Znam da nose iste agregate, ali kako osim oznake IE prepoznati koji ima karburator a koji ne???? (u slucaju da prodavac i sam ne zna ) - Koji ima najbolji polozaj p ovama za sedenje vozaca i suvozaca? - Dosta me ubedjuju za beverly i jedna od stavki predanosti je laksi za provlacenje po gradskoj guzvi.. Sta je sa ostalim, da li je Velicina toliko izrazenija?? - Da li je udobnost i voznja sa suvozacem znacajnija kod X 9 i AA u odnosu na bev.?? _ i na kraju mane X9 sto sam saznao elektroika i instrum. tabla, beverly-a pumpe kineske proizvodnje, a neka konkretna kod Atlantika??? Hvala unapred svima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...