beginner 0 Napisano Februar 11, 2014 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ne znam vise sta da uzmem.Ne uzima mi se nesto na cemu necu moc da stanem lijepo. Skup mi je taj beverly jer ga nemogu naci bez novog. Za sad imam max 2500 e. Ne znam da li da skupljam za motor hondu verdaro i da pocinem. A sto mislite ovo http://www.autodiler...asi_moto/181125 mada mi je cijena sumnjiva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Februar 11, 2014 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Na tu visinu, koliko imas kila? Sa tom kubikazom ima da se vuces po putu. Gledaj bar 250ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda Malaguti Sidermax 2005 - 2006, uklapas se u cenu a jako dobar skuter, mada je 500cc, licno da sam na tvom mestu, ja bi bacio okce na njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13178 Napisano Februar 11, 2014 Ne silazi, 7479 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi se na Burgmanu 400 lepo smestio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 898 Napisano Februar 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan У сваком случају мораш да их пробаш да седнеш,а мислим да овде има вољних да ти у томе помогну Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beginner 0 Napisano Februar 11, 2014 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na tu visinu, koliko imas kila? Sa tom kubikazom ima da se vuces po putu. Gledaj bar 250ccm 90kg imam. Neka ide kolko moze necu se cijeli zivot vozit na njega taman malo da se ustosam. Probat cu ovu jamahu xt 125 ali sumnjam da ce odgovarat mojoj visini. Nema mi druge bez da probamsve ove maxi skutera pa zakljucim sta mi odgovara. Hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevaGaleb 76 Napisano Februar 13, 2014 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: Bice opet sledece godine :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja prikljucim temi , doslo je vreme da se ponovo vozi nesto na dva tocka Posto sam visok oko 190 i dosta krakat zanima me kakav je X9 i sto se velicine tice i sto se svega ostalog tice Ima jedan ispred firme i izgleda poprilicno veliko u svakom slucaju mnogo vece nego kiwi koji sam vozio . Kakav je Bugi, vidim svi ga hvale ali mi nesto izgleda ne preterano privlacno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beginner 0 Napisano Februar 25, 2014 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi naisao sam na nov motor Derbi Mulhacen 125 2012 godiste 2000 eura sa 2 godine garancije. Kako vam se cini ta kupovina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnson 1 Napisano Mart 3, 2014 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav , relativno sam nov u svetu na dva tocka , vozio sam novog kineza 125cc malo vise od godinu dana i prodao . sada bih presao na nesto malo jace i kvalitetnije , ali su pare naravno uvek ogranicenje . za sada bih zbog potrosnje , odrzavanja i registracije uzeo 250cc . u uzi izbor su mi pali ,malaguti madison rs250 , Burgman 250, , aprilia atlantic,malaguti password 250 ( 22000km - 1250e) , , , x8,aprilia scarabeo. Znam da sam pobrojao mnogo , ali sam ih poredjao po onome sta bih mozda prvo uzeo , tj prva 3 su mi prioritet. problem mi je sto su sve kilometraze velike , pa samim tim ne znam sta da radim . Verovatno su i kod nekih vracane tako da su presli ko zna koliko. E sad ne znam da li se isplati dodati neke pare i uzeti neki od 22000km umesto 34 000 ili je to sve stvar odrzavanja i kako su uopste odvozeni ti kilometri na motoru . Najvise se plasim velike kiliometraze , jer kao voleo bih da polako krenem i obicem neke blize destinacije oko svog grada ( Nis ), pa ne znam koliko je pouzdan skutor okoji je presao preko 30 000. i ako ima neko iz Nisa od forumasa a prodaje svog dobro odrzavanog ljubimca nek pise ovde .budzet mi je do 1700e a evo par oglasa koje sam gledao : http://www.polovniau...ki_burgman_250/ http://www.polovniau...madison_rs_250/ http://www.polovniau...i_password_250/ http://www.polovniau...laguti_madison/ http://www.polovniau...847/honda_jazz/ http://www.polovniau...905/piaggio_x8/ http://www.polovniau...109/piaggio_x9/ http://www.polovniau...rilia_scarabeo/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Mart 3, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Razlika izmedju registracije 250 i 500 je mala,ako vec hoces nesto provereno pogledaj ovaj oglas sa foruma http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/99950-aprilia-atlantic-500ie/page__pid__1606878#entry1606878 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Mart 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Lakijev skuter ti je kompletno sredjen, jeste da je 500cc, al kao sto je receno mala je razlika izmedju 250 i 500cc, potrosnja skoro ista ako ne i ista a registracija je mala razlika u ceni, gotovo zanemarljiva, sto se tice kilometraze tesko da ces naci neki sa malom kilometrazom a da je odrzavan kako treba, moje misljenje Aprilia Atlantic 500cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10618 Napisano Mart 3, 2014 Hronični Motociklopata, 7367 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan otkad je 30.000km velika kilometraza ma opusteno, bitno da je ocuvan i redovno serivsiran, kilometraza nemoj da te toliko brine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Mart 3, 2014 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan 30000 km velika kilometraza? Koji pouzdan skuter je presao preko 30K? Pogledaj malo po forumu... Sasha i Vesna su na njihovom Kimku verovatno pre vise godina zaboravili na 30000... Sve se svodi na stanje i odrzavanje... kilometraza je verovatno jedina nebitna stvar u celoj prici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11590 Napisano Mart 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4368 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moj AA "tuče" već skoro 60 000, Alexantov je blizu 80 000..prede i dalje. Pričam za Atlantic 500. Kilometraža je najveća obmana, retko koji skuter - motor na oglasima ima pravu kilometražu, kao što su ti kolege rekle već, gledaj da nađeš što bolje održavan, mani se koliko je prešao... Srećno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnson 1 Napisano Mart 3, 2014 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan onda je mozda ok , za majesty sa 100% pravom kilometrazom 36000km oko 1900e , evo oglasa , dobar poznanik je u pitanju ( prvobitno mi je delovalo da je velika cena to za 10god star i tu kilometrazu , jer ima ok motora za 1500e, ali izgleda da je krucijalno ophodjenje prema motoru a ne Km i starost ) http://www.polovniau...ha_majesty_400/ ( sa njim je isao ja mislim pocetkom prosle godine na hilandar , sto ima i ovde u putopisima) samo se plasim da je odrzavanje , dosta skuplje za 400cc , nego za 250cc sto sam prvobitno gledao , ali svi mi preporucujete sada 400-500cc kada sam kupovao prvi put , svi mi rekli nemoj 125c uzmi odmah 250cc pa na gore , ali ja sam se pravio pametan i nisam hteo "jak"iz bezbednih razloga jer prvi put sedim na skuter , medjutim proslo malo vise od pola godine , ja se opustio i 125cc ( made in kina) , postalo dostsa slabo. a hvala na savetima i na ovim brzim odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16153 Napisano Mart 3, 2014 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh sto je lepa Yamahica sa oglasa, pritom pouzdan maxi Izmedju 125 i 250cc mala je razlika, izguraces sezonu sa 250cc i vec naredne godine razmisljaces o novoj kupovini, prelazak na 400 il 500+cc tako da, skrati sebi muke i vec sada kupi pravi maxi. Sto se kilometraze tice to i nije toliko bitno, bitno je da li je motor redovno odrzavan ili nije. Moj crni konjic broji nesto preko 30K i za sad nema nikakvih nedostataka, kupio sam ga sa 0km sredinom 2010-te. Redovno sta sleduje i nema zime. Pozzzz i srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Mart 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan tseko da mozes naci motor koji je presao pravih ispod 30k km.. i sve to sto se navodi kao prava kilometraza, u velikom broju slucaja nije tako.. mnogi su ti vec rekli, predji odmah na 400-500.. evo i ja prodajem 250 da bi presao na nesto jace... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa fankey-jem razlika u reg je 3000dinn,odrzavanje isti, potrosnja ista tako da bi ja isao na jacu varijantu, uvek zafali snage za toliko veruj jer ko god id nas je imao 200-250ccm brzo je orisao na jace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se u vezi svega, sem za potrosnju. 250-ice trose 4, 500-ke u proseku 5-5l. Da gledas kilometrazu nema smisla. Mozes naleteti na skuter sa pravih 60.000 odlicno odrzavan. A neko neiskusan ce pre uzeti primerak sa "realnih" 20.000 u losijem stanju, samo zbog sata, da bi se ispostavilo da ustvari ima 120.000. Ako cesto putujes van grada, nema razloga da razmisljas o 250ccm. Ako ti je gradska voznja primarna, sa povremenim izletima, 250ccm je prava mera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11590 Napisano Mart 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4368 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zajko grešiš silno. Meni je Beverly 250ie trošio 5l kad sam ga zavrtao, Atlantic mi troši 5l u gradu kad ga zavrćem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Mart 3, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Karb verzija od 500ccm moze da povuce i 7/8 L bez problema. Dok injection verzije trose oko 5 do 6 kad se zavrcu. Moras uzeti i to u obzir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11590 Napisano Mart 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4368 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pričam samo o "ie" sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Mart 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan kupuj majesty decace!!! uvecajmo bandu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se u vezi svega, sem za potrosnju. 250-ice trose 4, 500-ke u proseku 5-5l. Da gledas kilometrazu nema smisla. Mozes naleteti na skuter sa pravih 60.000 odlicno odrzavan. A neko neiskusan ce pre uzeti primerak sa "realnih" 20.000 u losijem stanju, samo zbog sata, da bi se ispostavilo da ustvari ima 120.000. Ako cesto putujes van grada, nema razloga da razmisljas o 250ccm. Ako ti je gradska voznja primarna, sa povremenim izletima, 250ccm je prava mera. meni je beverly 200 karb trosio oko 3.5l na otvorenom a burgman 3,7-3.9.tako da je razlika za ono sto dobijes nikakva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Po fabrickoj specifikaciji beverly 250ie trosi 3.5l. Naravno da u gradskim uslovima i zavrtanjima ide i vise, ali ne bi trebalo nikako vise od 4.5. Karburator verzija u proseku 4l. Od skutera 500ccm Atlantic je verovatno najstedljiviji u potrosnji goriva i trosi cak i ispod 5l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...