brka21 16 Napisano April 19, 2021 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na korisnim informacijama. Mislim da ce na kraju presuditi lepsa polovina, sta joj je udobnije pod dupetom, a ja cu morati da se adaptiram, sta cu. nazalost vreme ubi, nikako da se upristoji malo da mogu vikendom da odem da pogledam, isprobam neki. Trenutno ih ima od oba modela podosta na oglasima. Malo njih sa poznatom istorijom doduse.Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano April 19, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1744 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan E onda nece biti dileme Sw za suvozaca je bez konkurencije, tako da srecno ti biloPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1234 Napisano April 20, 2021 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @brka21 moja lepša polovina bi se pre odrekla mene nego svoje fotelje na našem SW-u. A vozimo se uvek zajedno i idemo na višednevne ture. Tako da što se tiče udobnosti vozača i suvozača sa SW-om nema greške. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano April 20, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na korisnim informacijama. Mislim da ce na kraju presuditi lepsa polovina, sta joj je udobnije pod dupetom, a ja cu morati da se adaptiram, sta cu. nazalost vreme ubi, nikako da se upristoji malo da mogu vikendom da odem da pogledam, isprobam neki. Trenutno ih ima od oba modela podosta na oglasima. Malo njih sa poznatom istorijom doduse.Sent from my SM-G950F using TapatalkSlažem se sa kolegom@Kadezi , sa lepšom polovinom na duge staze, SW vs Integra... SW nenad*ebiv Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
root012 191 Napisano April 20, 2021 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Само СВ, богами ових нових модела сада има баш доста на половним.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele_stefan 17 Napisano April 20, 2021 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi. Imam u planu da uzmem Apriliu Atlantic 250 (našao sam je na oglasima u Ruskom Krsturu), to mi je prvi veći (ozbiljniji) motor. Pa me interesuje na šta bi trebalo da obratim pažnju priliokom kupovine iste. Ova je farbana, čovek je poseduje nekoliko godina, kupio je od nekog profesora u Novom Sadu sa poljoprivrednog fakulteta. Meni je baš zapala za oko, kao lep primerak. Oterao je na zamenu ulja i filtera i trebalo bi da odem za neki dan da je pogledam i pazarim. Takođe, da li neko prodaje Atlantic 250cc? Aprilia Atlantic WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Aprilia Atlantic, 2004. godište, Scooter, vozilo prešlo 29563 km, Ruski Krstur. Cena 1.420 € - Motori - Polovni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10129 Napisano April 20, 2021 Ne silazi, 2336 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Da ti dam savet, koji su i meni dali...vozio sam stari Liberty 125, hteo da promenim za jači, a ne znam ništa oko skutera. Kaže mi majstor Dare, uzmi bilo šta, samo bez karburatora, jer već sad nema delova. Samo ajnšpric. A ti kako hoćeš... p.s. nisam se za*ebao... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele_stefan 17 Napisano April 21, 2021 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, znači karburatori su stalni i redovni problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11218 Napisano April 21, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 2254 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Pokretni delovi se habaju,a nov slabo ima. Promenio April 21, 2021 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano April 22, 2021 BJB Maxi scooter club, 1666 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, cvele_stefan je napisao: Hahaha, znači karburatori su stalni i redovni problem? Nisu stalni i redovni,rekao bi da postaje polako istorija i tesko se nabavljaju delovi za isti. Secam se potrage za membranu za malaguti 150 kubika,haos. Uzmi IE , nije razlika u ceni...A u startu si vec u prednosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4963 Napisano April 22, 2021 Drug član, 3739 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to. Novi neće više da se prave, a nabavka zaostalih po nekim lagerima, ili polovnih karb delova može da se pretvori u veliku muku. Što bi to sebi čovek radio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele_stefan 17 Napisano April 22, 2021 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan A koja je kubikaža za ie motore za AA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano April 22, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 250, 400 i 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5637 Napisano April 22, 2021 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan On 20.4.2021. at 20:03, cvele_stefan je napisao: Zdravo ljudi. Imam u planu da uzmem Apriliu Atlantic 250 (našao sam je na oglasima u Ruskom Krsturu), to mi je prvi veći (ozbiljniji) motor. Pa me interesuje na šta bi trebalo da obratim pažnju priliokom kupovine iste. Ova je farbana, čovek je poseduje nekoliko godina, kupio je od nekog profesora u Novom Sadu sa poljoprivrednog fakulteta. Meni je baš zapala za oko, kao lep primerak. Oterao je na zamenu ulja i filtera i trebalo bi da odem za neki dan da je pogledam i pazarim. Takođe, da li neko prodaje Atlantic 250cc? Aprilia Atlantic WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Aprilia Atlantic, 2004. godište, Scooter, vozilo prešlo 29563 km, Ruski Krstur. Cena 1.420 € - Motori - Polovni... Што се механике не могу ти помоћи, али естетски ми делује да је комплет фарбан. Нека чудна "лонче" бела боја, без натписа са стране. Е сад што је фарбан то је питање, можда је само "освежен". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele_stefan 17 Napisano April 22, 2021 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Marko05 je napisao: Што се механике не могу ти помоћи, али естетски ми делује да је комплет фарбан. Нека чудна "лонче" бела боја, без натписа са стране. Е сад што је фарбан то је питање, можда је само "освежен". Jeste, rekao mi je da je farbana u "slonovu kost", ali je nije on farbao, nego prethodni vlasnik. Nego, ono što mi je rekao sadašnji vlasnik, je da sutra dolazi sa servisa (citiram: "Ja se ne razumem toliko u to, ali majstor menja ulje, filtere, antifriz, sve tekućine i neke gumice" ) - mislim da se izleteo za gumice. Takodje mi je rekao, da mu se cini da majstor kaže da nije pametno odmah posle malog servisa ići na otvoren put, dok ulje malo ne "uđe svuda", i da nije pametno možda da ga dovezem do Bga na točkovima, nego na prikolici.. Sad ne znam :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano April 22, 2021 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Motor najbolje radi s novim uljem, izgleda da nije siguran da ce stici na tockove do bg 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5637 Napisano April 22, 2021 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Ни мени није јасно што не може да се вози на отвореном путу после мењања уља. Први пут то чујем. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4963 Napisano April 22, 2021 Drug član, 3739 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prvih 100 km nakon zamene ulja, motor najlepše i najmirnije radi, samo prede. Da mi dođe da menjam ulje na svakih 150 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano April 22, 2021 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Tacno tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11218 Napisano April 22, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 2254 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Preskoci ti taj motor,nesto tu ne stima. Promenio April 22, 2021 član cezarpa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele_stefan 17 Napisano April 22, 2021 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da, tako i ja mislim. I meni je bilo čudno, iako sam laik i baš se slabo razumem u mehaniku. Javljam vam ishod! U međuvremenu, ako neko od vas, ili poznajete nekog, ko prodaje AA 250, 300 ili nešto slično, bilo bi super da mi javite. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano April 22, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia Atlantic 250 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Aprilia Atlantic 250, 2005. godište, Scooter, vozilo prešlo 33000 km, Beograd. Cena 1.500 € - Motori - Polovni Automobili @cvele_stefan Da li si isao da pogledas ovaj primerak. Spram onog "mlecnog" meni ovo izgleda kao vrlo solidna prilika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele_stefan 17 Napisano April 22, 2021 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam, zvao sam dečka, al sam se zalepio kao slepac za onaj beli, zbog fabrickog kofera, produženog vizira.. Klasičan esteta.. Ali definitivno ću baciti pogled i na njega. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano April 22, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Onaj beli ti nije bas reper za estetiku. To sto je okrecen komplet, ne znaci da je dobar motor - cak cesto ume da bude suprotno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1268 Napisano April 22, 2021 Drug član, 833 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan 250, 400 i 500I 300 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...