Korto Malteze 189 Napisano Avgust 30, 2022 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima ovaj model ABS i koliko je to važno/presudno kod skutera?Mene savetuju da uzimam samo sa ABS-om.Sent from my Mi 9T using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Avgust 30, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Po diskovima mi deluje da ima, ovi 2011, ali ajde da sacekamo ucenije ljude da odgovore. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Avgust 30, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Aha, ovaj novi x-town sto se nudi je u stvari downtown, samo su preimenovali masinu.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4761 Napisano Avgust 30, 2022 Drug član, 3637 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ama nisu, XTown je sličan dizajnom, ali ima slabiji motor i nešto lošije materijale i izradu. Made in China, a Downtown je tajvanska proizvodnja. Pogledaj bar cenovnike, vidi se razlika u ceni. DT je inače top shit od Kymca, što bi se reklo. Ako možeš da se smestiš na njega i nađeš dobar primerak, mnogo daje za razumne novce. Nije loš XTown, da se razumemo, ali je DT bolji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Avgust 30, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Gde mu tu dodje xciting?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4761 Napisano Avgust 30, 2022 Drug član, 3637 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan A koji model? Novi XCiting 400s je još jedan stepenik iznad Downtowna, što se vidi i po ceni. Stari modeli 300/250 pa i 500 su lošiji, IMHO, ali opet mogu da budu dobri, ako nađeš dobar primerak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Avgust 31, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Bio do Eurosumara da bacim oko na ponudu. Cruisym 300 uopste nije los. Ispod sedista staju dve full face maske, znaci da nema potrebe za koferom, deluje lagano i ne previse veliko. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2559 Napisano Avgust 31, 2022 (promenjeno) Drug član, 1503 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nameravam da mog burgmana posle estetskog sredjivanja, koje je u toku, "pustim trke", odnosno da ga prodam. Msm da je 3 godine dovoljno. Jednino sto mogu finansijski da ispratim, je nesto do cirka 3.500 e. Na pamet mi pada Piaggio x10 od 500 kubika. Tacnije, bas ovaj sa oglasa mi se svidja. Piaggio X10 executive WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Piaggio X10 executive, 2014. godište, Scooter, vozilo prešlo 53000 km, Zemun. Cena 3.600 € - Motori - Polovni... Mozda se i proda dok ja resim moj. Sta mislite o ovom skuteru. Na forumu ga niko nema, a ne znam nikog licno da ga je vozio. Tipa... agregat, odrzavanje, rezervni delovi..m Promenio Avgust 31, 2022 član MaxiS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Avgust 31, 2022 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, VladoGrcic je napisao: Ja sam prvo mislio da je downtown velik pa sam gledao beverly. U autoskoli su mi dali xciting 500cc i skontao sam benefite veceg skutera gde mogu noge da pruzim. Vidim da tih downtown ima dosta i samo mi je kliknulo da mozda i to ubacim u potencionalne kandidate. Sent from my iPhone using Tapatalk Odlican skuter je Downtown i kao sto netko rece jaci je od ostatka 300cc ekipe, ali neces bas na njemu ispruziti noge. Probaj najprije hoce li ti odgovarati bas radi toga sto nema bas mjesta za noge previse. Ja sam na svom imao Multivar i isao je kao gluho krme (bolje od sadasnjeg Burgmana 400), ali sam ga prodao bas radi toga glupo izvedenog polozaja nogu i nemogucnosti da se ispruze. Pre 1 sat, MaxiS je napisao: Nameravam da mog burgmana posle estetskog sredjivanja, koje je u toku, "pustim trke", odnosno da ga prodam. Msm da je 3 godine dovoljno. Jednino sto mogu finansijski da ispratim, je nesto do cirka 3.500 e. Na pamet mi pada Piaggio x10 od 500 kubika. Tacnije, bas ovaj sa oglasa mi se svidja. Piaggio X10 executive WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Piaggio X10 executive, 2014. godište, Scooter, vozilo prešlo 53000 km, Zemun. Cena 3.600 € - Motori - Polovni... Mozda se i proda dok ja resim moj. Sta mislite o ovom skuteru. Na forumu ga niko nema, a ne znam nikog licno da ga je vozio. Tipa... agregat, odrzavanje, rezervni delovi..m X10 je meni vrh skuter i definitivno razlog sto sam uopste kupovao skuter uz motor. Prelijep dizajn definitivno. Taj 500 motor dosta vibrira, a 350 nije puno slabiji a dosta je noviji i nema tih iritantnih vibracija toliko kao 500. Inace, i ja cu vjerovatno Burgmana prodati i kupovati nesto drugo. Kao sto kazes, dosadio vec 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Avgust 31, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Lep komad Kymco Xciting WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kymco Xciting, 2016. godište, Scooter, vozilo prešlo 19500 km, Beograd. Cena 3.900 € - Motori - Polovni Automobili Mozda treba u zanimljive i lepe oglase da ide.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11028 Napisano Septembar 1, 2022 Ne silazi, 2193 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ako uporedis sa novim ,nije ni malo. https://kymco.rs/cenovnik/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Septembar 1, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su inace ti xciting 400cc? Da li njih gledati ili downtown 300? Isto, idem i stepenicu starije. Xciting R 300cc. Xciting r 300cc moze da se nadje za povoljne novce. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Septembar 1, 2022 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da znas, Xciting R i Downtown nisu isti agregat. DT ima 30 konja a Xciting 24. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Septembar 1, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Da da, nasao sam tu informaciju. Ono sto jos uvek pokusavam da uklavirim, koji je odnos downtown vs xciting. Prvo sam mislio da je xciting veci i akuplji ali mi se cini da nije. Da su gabaritno tu negde. Da je downtown dobar ali da nije za nas vise od 190..ostaje da iskopam neki i da probam.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4761 Napisano Septembar 1, 2022 Drug član, 3637 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš ovde kao 3d pregled Kymco modela. Ne znači mnogo, ali eto, da možeš koliko toliko da uporediš gabarite. Klik na model prikazuje specifikacije, dimenzije i tako to. Kymco Virtual WWW.KYMCOVIRTUAL.COM KYMCO Global Virtual, KYMCO Global VR Exhibition Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Septembar 1, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Bozo, naleteo sam na jesnoj od tema da si ti razmatrao Downtown. Sto si odustao?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4761 Napisano Septembar 1, 2022 Drug član, 3637 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 192cm, ne odgovara mi gabaritima. Skučeno mi je za noge, a vizir usmerava vetar direkt u glavu, što mi smeta. Vozio sam zato 4 sezone ovaj People GTi 300, mnogo je komotniji za krakate, a nosi isti motor kao Downtown: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Septembar 1, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno, DT X360 je u Grckoj 5700e. X-TOWN ima istu cenu kao kod nas ali je DT X360 kod nas osetno skuplji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Septembar 1, 2022 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan To mu je realna cena. Ja ne znam sta ovi nasi fantaziraju sa 7100??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11028 Napisano Septembar 1, 2022 Ne silazi, 2193 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ne fantaziraju,realno eur bi trebao biti veci kod nas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4761 Napisano Septembar 1, 2022 Drug član, 3637 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jeftinije u IT Ali "papir" trpi sve. Pitanje je šta je uopšte dobavljivo i zaista po kojoj ceni . Kymco DTX 360 listino prezzo - scheda tecnica - foto - Insella.it WWW.INSELLA.IT Listino prezzi della Kymco DTX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4761 Napisano Septembar 1, 2022 Drug član, 3637 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, cezarpa je napisao: realno eur bi trebao biti veci kod nas Tačnije, po teoriji, precenjen dinar bi trebalo da odgovara uvozicima, jer pojeftinjuje robu, ali da guši domaću proizvodnju i izvoz. Kod nas doduše malo toga inače ima smisla, pa tako i ekonomija. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano Septembar 1, 2022 (promenjeno) Drug član, 1074 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, boza_kg je napisao: Tačnije, po teoriji, precenjen dinar bi trebalo da odgovara uvozicima, jer pojeftinjuje robu, ali da guši domaću proizvodnju i izvoz. Kod nas doduše malo toga inače ima smisla, pa tako i ekonomija. Prodavac indeksira ,vezuje cenu za eur , i ti kad kupujes dajes mu dinara koliko ti kaze ,tj. da on može da kupi 7100 eur (kursna razlika je tvoj trosak).U ostalom na polovnim automobilima su ti cene u eur kod ovlascenih dilera..a i menjaju cenovnike u skladu sa kursom kod vecih skokova (donar dva im nista neznaci a to je velika oscilacija i nebude brzo), tako da ta priča "eur bi trebao da bude veci"nema veze sa vezom..Znači onda gube u Srbiji na ovom modelu kome je ista cena u Grčkoj i kod nas .. :- ) ?? Promenio Septembar 1, 2022 član Džim Džarmuš Typo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano Septembar 1, 2022 Drug član, 1074 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ljudi nabavljaju novije burgmane 400, mislim da je to od 2018 proizvodnja pa na dalje . U Suzukiju ih nisu prodavali a nove neće nabavljati , fokusirani su na SYM.Viđao sam ih po gradu ali nikako da dođem do informacije , na P.A .ih nema u oglasima.Mislim da je to ovaj model.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2559 Napisano Septembar 2, 2022 Drug član, 1503 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan To je taj model. Par puta godisnje se pojavi po jedan. Cene su od 5000-6000 eur 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...