alagor2000@gmail.com 26 Napisano Mart 14, 2021 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan 42000km malo mnogo? Gledali smo danas neki bev 300 2011 u SM Palanci ,pobegli smo kuci neobavljenog posla. A na slikama ko lutka.Toliko, sta cu.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11419 Napisano Mart 14, 2021 Ne silazi, 2341 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan 3400km koliko je to eur? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2726 Napisano Mart 14, 2021 Drug član, 1312 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, cezarpa said: 3400km koliko je to eur? https://letmegooglethat.com/?q=3400km+to+eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11419 Napisano Mart 14, 2021 Ne silazi, 2341 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije lakse da kaze koliko je?Ja se razumem u eur,lokalne valute ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2726 Napisano Mart 14, 2021 Drug član, 1312 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Lakše je, ali... Daj čoveku ribu i nahranićeš ga za jedan dan; nauči ga da peca i nahranićeš ga za ceo život. Uđi na link koji je okačen i samo će ti se kazati... 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Mart 14, 2021 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan 3400km koliko je to eur?Daje za 2700 km a to je oko 1400 e.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16321 Napisano Mart 14, 2021 Integrisan, 9391 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Alagor To ti je Ok cena. pre 25 minuta, cezarpa je napisao: 42000km malo mnogo? Gledali smo danas neki bev 300 2011 u SM Palanci ,pobegli smo kuci neobavljenog posla. A na slikama ko lutka. Sto mislis da je mnogo? Ta km nije nista za taj agregat ako je radovno odrzavan i nije maltretiran na gasu. Mog Satelisa sam prodao sa 50K na satu, kompresija bese na vrlo zavidnom nivou u tom trenutku merenja. Quassar agregat glat 100K da obrne bez poteskoca vecih, dosta km moze preci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11419 Napisano Mart 14, 2021 Ne silazi, 2341 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ok,ja u pretrazi obicno stavim do 30000km da je presao. Dare ima neki dobar Beverly 250-300? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16321 Napisano Mart 14, 2021 Integrisan, 9391 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne opterecuj se sta pise na tabli, bitan je agregat, zvuk, suvoca il mastnoca oko njega Nema sad nista dobro koliko znam .... kod god mi je rekao da hoce prodati motor, uvek prvo kazem da ponudi ovde na forumu jer znam sta nudi, cela istorija je tu. Onako na PA kad ode zovu razni debili i samo bespotrebno dizu pritisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11419 Napisano Mart 14, 2021 Ne silazi, 2341 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Vala raznih ima ,i svasta filozofiraju. A ovi sto prodaju sto precutkuju ,pa kad dodjes i vidis ,a oni se ne razumeju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 274 Napisano Mart 14, 2021 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja vec neko vreme trazim nesto u kategoriji 250 sa dovoljno mesta ispod dupeta, a da nije skuplji od novog... Posto je izbor prilicno veliki morao sam da ukljucim i cvaje u izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Mart 14, 2021 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Znam lika,radimo zajedno. Ljetos sam vozao taj motor. Samo je stavio lakse rolnice pa se dere i vuce kao lud. Isao drug na Zlatibor,kaze nece u brdo pa stavio lakse rolnice. Ako pazarim ja cu vratiti orginalne.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5220 Napisano Mart 14, 2021 Drug član, 3856 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, cezarpa je napisao: Vala raznih ima ,i svasta filozofiraju Svojevremeno, prodavao ja 50 cc 4T preko PA, i zove lik i pita - "Ja imam 130 Kg, a moja žena 80, jel može to čudo da nas zajedno vuče uzbrdo?" Mislim se u sebe, tebi prijatelju treba traktor, al rekoh - čini mi se da piše da je nosivost 180 Kg. "Pu majku mu", reče čovek i spusti slušalicu. Verovatno je otišao kod nekog ko mu je rekao da to može no problemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Mart 14, 2021 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Koji je bolji Bev 250, karburator ili ie? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1261 Napisano Mart 14, 2021 BJB Maxi scooter club, 1683 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, alagor2000@gmail.com je napisao: Koji je bolji Bev 250, karburator ili ie? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk IE ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1786 Napisano Mart 15, 2021 Drug član, 758 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ...da da,samo injection.Sa slika se vide razne lokacije,od prilike je tačan,čim putuje s njim dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Mart 15, 2021 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan ...da da,samo injection.Sa slika se vide razne lokacije,od prilike je tačan,čim putuje s njim dalje.Da,bas putuje mnogo. Sad je kupuo Hondu Sw 400. Kaze ne moze Bev u brdo. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16321 Napisano Mart 15, 2021 Integrisan, 9391 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Taj ko kaze da 400/500/600ccm lakse ide u brdo od 250/300ccm laze sebe (pricamo o maxi skuterima i cvt prenosu jer je druga slika za menjac). Ovi prvi su velki, teski, brdo im ne prija, posebno ako se klacka na gasu. Tu se daleko bolje snalazi tj ponasa 250/300ccm jer su manji, laksi dosta (bolje ispucavaju ) i uz odgovarajuci prenos zavrte se brzo i lagano. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Mart 15, 2021 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Taj ko kaze da 400/500/600ccm lakse ide u brdo od 250/300ccm laze sebe (pricamo o maxi skuterima i cvt prenosu jer je druga slika za menjac). Ovi prvi su velki, teski, brdo im ne prija, posebno ako se klacka na gasu. Tu se daleko bolje snalazi tj ponasa 250/300ccm jer su manji, laksi dosta (bolje ispucavaju ) i uz odgovarajuci prenos zavrte se brzo i lagano.Da,isao drug sa Bev na Zlatibor,kaze nece u brdo. Onda stavio lakse rolnice. Sad poteze kao lud ali se i vrti i dere. Steta za masinu. Ako pazarim vracam fabricke ili cak i teze rolnice. Meni treba po gradu,ravnica...Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5220 Napisano Mart 15, 2021 Drug član, 3856 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Satelis je napisao: Taj ko kaze da 400/500/600ccm lakse ide u brdo od 250/300ccm laze sebe Baš tako, meni je baš gušt da pretičem teška vozila sa 110/120 kmh na dugačkoj uzbrdici, Vučkovica recimo, šumadinci će znati gde je to. Gledaju me iz kola belo, u fazonu - wtf. Doduše, lako me posle stignu na nizbrdici, ali uz brdo sam ja kralj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1211 Napisano Mart 15, 2021 Zainteresovan, 777 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam to iskusio na svojoj koži. Sa Nexusom 250 sam se mnogo lakše peo uz brdo, nisam ni osetio razliku maltene. Ide on i ne pita. Sa SW je druga priča, iako ima jedan cilindar i 20 ks više, uspon joj baši ne prija. Da se razumemo, ide ona i uzbrdo odlično, ali osecam da nije bas srećna zbog toga, a i po zvuku se čuje da jedva čeka da izađe na vrh brda. Ipak je 250 kg plus ja ozbiljna težina, treba to izvući na gore... Tako je sa fabričkim rolnicama, ako bi se malo igrali sa težinama, možda bi to bilo malo bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5220 Napisano Mart 15, 2021 Drug član, 3856 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nikad vozio SW 400, da ne grešim dušu, ali po specifikacijama je 100 Kg (sa tečnostima) teža od mog skuterina, a samo 9 konja jača. Meni to zvuči tromo. Očigledno da je poenta u udobnosti i easy ride fazonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Mart 15, 2021 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Najgore je prilikom kupovine motora gledas slike. Na slikama se ne vidi nista. Kad dodjes da vidis motor ono raspad. Ako je u tvom gradu onda ok.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano Mart 15, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Dosta toga mozes da procitas "izmedju redova" ako pazljivo citas oglas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Mart 15, 2021 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Dosta toga mozes da procitas "izmedju redova" ako pazljivo citas oglas. Proslo ljeto kupim Kymco People s 250 na nevidjeno. Malo mi pustio video preko Vibera i to je to. Motor je fizicki bio sasvim ok.Kasnije otkrijem da je pregorio namotaj statora i da se podbucio kilometar sat i zapinje kazaljka. Ostalo sve korektno.Dobro sam i prosao.Nikad vise na nevidjeno ne bih kupio.Skoro sam gledao 3 motora u Bn,na slikama vrh. Uzivo krs. Jos hoce dobru lovu.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...