Dule Sebeški 1118 Napisano Februar 15 Sindikat Samostalni Jahač, 403 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: Triumph Sprint ST 1050+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 290 Napisano Februar 15 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx, Hayabusa gen 1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao 2002 vfr. Istina je da je na nizin obrtajima basss lenj i po gradu potrosnja i cimanje ubija. Ja bih savetovao model posle 2005 ili od 2005 nisam siguran kad su ispeglali VTEC jer je u ranijoj verziji uvem bas da cimne kad se upali i ime da bude bas zajebano u krivini. Jos jedna stvar na koju treba obrariri paznju su namotaji i regler. Koliko se secaj regler je glupo postavljen da nema dovoljan protok vazduha pa crkava. Moj je bio sa 120.000 na sati i osim reglera i dalje je radio kao nov. Meni nije legao jer ima cudno teziste i bio mi je bas tezak za manevrisanje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23394 Napisano Februar 16 Integrisan, 7519 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Isto to. Mislim da je bilo do tezista. Nisam mogao da se sastavim u krivinama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 778 Napisano Februar 17 Drug član, 676 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Meni pa 800fi bas legao sto se tice krivina, mislimcja sam realno slab vozac, al motor se nekako sam namesti za krivinu, bitno samo da se ne rves sa njim, dok mi TDM850 3vd nekako legao a 5 godina sam ga vozio i dost ai presao njime, sva tezina mu je gore i to mi je uvek bio problem nekako, nema veze sto sam ja 100 kila A sto se tice VFR i obaranja, prethodni vlasnik je moj drugar, motor je kod njega bio 10 godina, to se obaralo koliko moze, cesto do nogostupa Mada to je vec do vozaca a ne do motora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23394 Napisano Februar 17 Integrisan, 7519 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg meni nesto nije leglo. Ovaj vozim kao biciklu naspram vfr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 1118 Napisano Februar 17 (promenjeno) Sindikat Samostalni Jahač, 403 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: Triumph Sprint ST 1050+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Neka slična priča i kod mene .. Sa Tenerom sam pregazio preko 70k km,što po putu što van, za krivine sa užom gumom lako ulazi,i sam položaj sedenja je meni taman.Kad sam seo na VFR prvi put trebalo mi vremena da se naviknem prvo na položaj nogu i nogostupa i komandi.. Za krivine,one duže je zakon,za kratke tu sam spor,onoliko koliko sam siguran da ću bezbedno proći,nisam neki trkač ,nisam nikad ni bio. VFR se mnogo uglađenije vozi,lepši zvuk V4 mašine ,malo je tromiji na nižim obrtajima od Tenere koja je dosta oštrija u startu. Svakako bi voleo da probam FI ,da vidim koja je razlika u odnosu na karbove.. Plan mi je 800 -ka da se malo podmladim (da li vtec ili RC 46 99-02) videćemo.. RC36 ostaje kod mene sasvim sigurno. Promenio Februar 17 član Dule Sebeški Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23394 Napisano Februar 17 Integrisan, 7519 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je isto bio trom do 4000 obrtaja. Nije bio bas ugladjen. Isto kao i kod tebe, siroke krivine ok. Uske, kratke, uzas. Ja sam cak zbog jedne ostre krivine izbegavao ici putem za BP preko Mladenova! Sada sa ovim, opusteno kako hocu prolazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1682 Napisano Februar 17 Vinyl rider, 886 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, JoeD je napisao: Meni pa 800fi bas legao sto se tice krivina, mislimcja sam realno slab vozac, al motor se nekako sam namesti za krivinu, bitno samo da se ne rves sa njim, dok mi TDM850 3vd nekako legao a 5 godina sam ga vozio i dost ai presao njime, sva tezina mu je gore i to mi je uvek bio problem nekako, nema veze sto sam ja 100 kila A sto se tice VFR i obaranja, prethodni vlasnik je moj drugar, motor je kod njega bio 10 godina, to se obaralo koliko moze, cesto do nogostupa Mada to je vec do vozaca a ne do motora Ja sam vec menjao one srafove na nogostupima, toliko su bili obrijani da sam cepao nogavice o "pucne" !!! Ide VFR u krivinu jako lepo, sa dobrim gumama ide jos brze. Ortak je vozio RC36 , jedno vreme je cak vozio i sa slikovima - kaze da nikad stabilniji motor nije vozio a posle njega seo na K5 Suzuki i opet tvrdi da se VFR mnogo lepse vozi - na stranu sto je sporiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5949 Napisano Februar 19 Drug član, 1275 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Činjenica je da VFR nije pravljen za kratke i spore krivine, ali zato kad se namestiš za dugu i brzu krivinu, namestiš i telo i brzinu, sve što ti ostaje je da gledaš u daljinu i lagano dodaješ gas, e taj momenat je prosto uživanje. Da ne pominjem da je zvuk motora sam po sebi uživanje bez obzira na broj obrtaja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23394 Napisano Februar 19 Integrisan, 7519 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se za zvuk, sve vise ga cenim. Tada sam imao scorpion bez db killera, nisam ga ni jednom stavio jer je i bez njega zvucao kako treba. Svidja mi se taj duboki zvuk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 778 Napisano Februar 19 Drug član, 676 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Zvuk ekstra, dok te ono zvizdanje zupcanika ne izludi u nekom trenutku na duzoj voznji Ja na mom imam neki Gianelli auspuh, bas mu je legao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23394 Napisano Februar 19 Integrisan, 7519 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Voleo sam taj zvuk. Pri vecim brzinama se ne cuje,ili preuzme vetar ili cepovi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5949 Napisano Februar 20 Drug član, 1275 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Ja volim i to zviždanje zupčanika. Doduše, čujem iga samo na malim brzinama, posle toga jok, doduše, vozim uvek sa čepovima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 1120 Napisano Februar 22 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / Tomos Tori / GL500 / VFR750 Prijavi odgovor kao problematičan 30 god star motor a i dan danas je to solidan gas i ozbiljna motorizacija, da ne kazem egzoticna... Jes da sam ja sektas kome je usla voda u usi, ali Honde kidaju mora se priznati 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3163 Napisano Februar 22 Andragog, 5707 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Odličan bike RC36. imao je moj drugar pa sam ga vozio. Na svakom semaforu palim upaljen motor, ne čuje seeee kao na struju, vibracija nula ! Perfekcija ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16760 Napisano Februar 22 Integrisan, 8495 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan VFR je maltene pod-brend Honde. Što je bilo-bilo neće se nikad ponoviti tako nešto. Sad imamo vrhunske gume, staviš dobre pločice, pancirna creva, ketridži i dobar amort pozadi, šta ćeš više! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 1120 Napisano Mart 27 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / Tomos Tori / GL500 / VFR750 Prijavi odgovor kao problematičan Zadnjih nedelju dana presao nekih 2k malo da ga istestiram, da vidim jel sve leglo i sta jos treba da se sredi, ne znam za druge meni se ovaj motor vozi bas dobro. Ide gde hoces kako hoces, a pritom spadam u dosta rezervisane vozace na putu, uglavnom. 17ica tocak (ko je navikao na 21/18) i njegova geometrija su milina, bas ima precizno upravljanje, udoban je, ima snage i moze se po ceo dan voziti bez nekih vecih zamora. Jedina mana je vetar koji cepa pravo u glavu. Korman umesto hebli je pesma za poziciju, grejaci rade poso i kad se vozi oko 0, zvuk je egzotican. Prosto Hondu treba da bude sramota sta su sada aktuelni modeli a sta je nekad pravila, ovo se ne moze ponoviti izgleda (cekamo v3r) 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 1120 Napisano April 10 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / Tomos Tori / GL500 / VFR750 Prijavi odgovor kao problematičan 600/700km u danu je za njega mlaka voda. Izuzetno potcenjen model. Imao sam CBF1000, iako su u istoj kategoriji i imaju skoro identicnu snagu, tezinu itd, RC36 se stoput lepse vozi. 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10776 Napisano April 10 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @SrdjanRadivojev Al je lepo zaplesao ovde na kočenju i bacanju u nižu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 1120 Napisano April 10 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / Tomos Tori / GL500 / VFR750 Prijavi odgovor kao problematičan Nema sliper kvacilo, oldschool masina, a ja seljak.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10776 Napisano April 10 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @SrdjanRadivojev Bio dobar djir. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9363 Napisano April 11 Ne silazi, 3765 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, SrdjanRadivojev said: 600/700km u danu je za njega mlaka voda. Izuzetno potcenjen model. Imao sam CBF1000, iako su u istoj kategoriji i imaju skoro identicnu snagu, tezinu itd, RC36 se stoput lepse vozi. RC46 je po meni još bolji, nekako sam imao utisak da je mnogo lakši, upeglaniji u vožnji. Barem je moj RC36 nekako bio "težak" na upravljanju. Inače.. Pamtim da sam u 7am krenuo iz Perasta, u 16h jeo pljeskavicu u Novom Sadu i razmišljam "a još mi se voza.." Magistrale i brze nacionale jede. Bez sumnje, dijamant. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...