lomitelj 5814 Napisano Jun 29, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan VFR je uvek bio poznat po dobrim fabričkim svetlima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16636 Napisano Jun 29, 2021 Integrisan, 4961 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvi utisci sa ilegala voznje po selu, dosao sam do trece brzine al sam video da je nepotrebno znaci 1-2. taman malo da se naviknem na kvacilo i kocnice. - Fino mi je pocela grejati kolena kod protektora - Menjac je bolji nego u gpz-a, precizniji s tim sto je GPZ bolje nalazio neutral. Znaci iz 2. u 1. pa gore i neutral. Ovde cesto idem iz prve gore pa opet dole i onda se pali. Mozda je samo falinka kod mene. - Svidja mi se zvuk, grmi bez db killera, tu je i koji pop ali masina i ono zujanje mi se bas svidjaju - Zadnja kocnica fina (cak i sa potrosenim plocicama), prednja lepo koci ali se ne dozira lepo odnosno ima dosta slobodnog hoda a to cu da resim podesavanjem rucice, menjanjem ulja i ozracivanjem sistema pa cemo videti. Mozda je i previse blizu kormana, ja imam vece sake i uglavnom stavljam na najdalju poziciju. Sve u svemu koci osetno bolje od gpz-a. - Pozicija sedenja mi je ok, s tim da je na GPZ-u bila manje agresivna. - Dugacko svetlo je odlicno, kratko je kao i vecina kratkih svetala. Nisam jos dosao do podesavanja toga, visina, levo-desno itd. - Vuce iz niskih U PICKU MATERINU! Generalno mi se dopada samo treba kraci period adaptacije zbog drugacijeg polozaja sedenja, centra mase, tezine itd. ipak sam prosli vozio 14 godina :). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10468 Napisano Jun 29, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice loseg doziranja prednje kocnice, probaj najpre da izvrtis onaj saraf koji drzi polugu u nosacu, i pregledaj situaciju tamo, ocisti i podmazi tavatnom mascu ako treba, oce tu da se nakupi kojekakvih govana sto ometa pravilan rad poluge sto rezultira losim doziranjem, imao sam istu situaciju na CB500 (ista poluga) promenio sve zivo i nije pomoglo, i na kraju iskopam na nekom stranom forumu tu foru i radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16636 Napisano Jun 29, 2021 Integrisan, 4961 postova Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Biker-Boy said: Sto se tice loseg doziranja prednje kocnice, probaj najpre da izvrtis onaj saraf koji drzi polugu u nosacu, i pregledaj situaciju tamo, ocisti i podmazi tavatnom mascu ako treba, oce tu da se nakupi kojekakvih govana sto ometa pravilan rad poluge sto rezultira losim doziranjem, imao sam istu situaciju na CB500 (ista poluga) promenio sve zivo i nije pomoglo, i na kraju iskopam na nekom stranom forumu tu foru i radi Probacu nisam jos ni video sistem :). Koliko mi se cini nema vazduha tj. tvrda je kad uhvati, samo ima taj neki hod i nekako je blizu sto mi se ne svidja pa cu da namestim poprilicno dalje i ranije da hvata. Nisam nesto probao saltanje dole pa pustanje kvacila da vidim kako usporava cisto da se pripremim jer nisam ni imao prilike, za naselje druga brzina vec 60km/h nema svrhe saltati iznad Mada pustanje gasa i motorno kocenje je ok, nije mi bar na prvu delovalo nesto mnogo vise nego na gpz-u i on je lepo zabadao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10468 Napisano Jun 29, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Moze VFRka komotno da se vozi 4tom brzinom po gradu 60kmh bez frke. Ja Nindzu jos nikako da se odlucim da li da vozim cetvrtom na 3000 obrtaja ili trecom na 3500 obrtaja po gradu 60kmh, jer iako je vristavac vuce kao voz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16636 Napisano Jun 29, 2021 Integrisan, 4961 postova Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Biker-Boy said: Moze VFRka komotno da se vozi 4tom brzinom po gradu 60kmh bez frke. Ja Nindzu jos nikako da se odlucim da li da vozim cetvrtom na 3000 obrtaja ili trecom na 3500 obrtaja po gradu 60kmh, jer iako je vristavac vuce kao voz Ja nisam navikao tako. GPZ-a sam mogao u trecoj najvise jer sam ga vozio izmedju 5-6k obrtaja, tu je bio najsretniji i najstabilniji, kad zavrnes povuce. Ovo na 3000 obrtaja je tuga na njemu bilo, mucenje masine. Zavrnes gas ono rupa dok ne dohvati obrtaje. Volim ja kad je u obrtajima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Jun 30, 2021 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclistnego,hoce biti nesto na Dunavu sad za vikend,kuvano,peceno ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16636 Napisano Jun 30, 2021 (promenjeno) Integrisan, 4961 postova Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, Surla85 said: @Motorcyclistnego,hoce biti nesto na Dunavu sad za vikend,kuvano,peceno ? E trebalo bi mozda da idem sa drugarom da prespavamo u sub na nedelju al i da ne, trebalo bi da idem, sa mojima sam uvek tamo. Prekosutra pocinjem prvu na poslu pa ne znam sta i kako tacno, ali cucemo se ako bi nailazio, nije nikakav problem uvek se nadje piva i nesto za pojesti Promenio Jun 30, 2021 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 30, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Motorcyclist je napisao: idem sa drugarom da prespavamo И после госн. Цвија погрешио?! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3367 Napisano Jun 30, 2021 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Jun 30, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da se pohvalim novim sedistem Promenio Jun 30, 2021 član Xnikolax 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16636 Napisano Jul 1, 2021 Integrisan, 4961 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odradjen tehnicki, skinuli jedino neke folije sa farova i stop svetla koje je neko lepio. Jos iskustava iz voznje - poprilicno bolje ogibljenje od gpz-a :D, stabilniji, ide 120 bez da se oseti brzina pa sam pomislio i sat malo da laze. Motorno kocenje naspram gpz-a je skoro nepostojece. Izgleda da je tu manje do V agregata a vise do broja cilindara. Na gpz-u sam ga koristio umesto kocnice da usporim i to veoma cesto, zabadao je samo tako. Ovde skoro i ne osetim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 87 Napisano Jul 1, 2021 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da se pohvalim novim sedistem Koliko košta zadovoljstvo ako nije tajna? Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16636 Napisano Jul 1, 2021 Integrisan, 4961 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podesio kocnicu na najdalje i sada je ok. Kvacilo malo udaljio takodje. Hocu malo da smanjim i prazan hod na rucici gasa, za moj ukus je previse, kontam da su 2 srafa metod kao i na ostalim motorima ili ima neki sraf ispod rucice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Jul 1, 2021 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, badzabajker said: Koliko košta zadovoljstvo ako nije tajna? Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk Nije tajna. 15.000 je kostalo, sa memorijskom penom i ostalim zajebancijama. Ukoliko se odlucis moj predlog je da ih pozoves i dogovoris se da odes tamo. Ja sam otisao sa devojkom pa je covek na licu mesta uzeo mere na motoru dok smo sedeli i tako podesio i visinu sedista i onaj deo kao naslon. Dok smo mi prosetali Zrenjaninom mislim da je proslo 3 h ako ne i manje zvao me covek i javio da je sediste gotovo... ima i brdo nekih materijala za izbor. Moto Seats - LowLandCustom Aircraft Covers | Moto Seats LOWLANDCUSTOM.COM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Jul 1, 2021 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/12/2021 at 12:12 PM, Darko Mihajlovic said: Ehej, pa i ja sad pripadam ovoj grupi Sent from my iPhone using Tapatalk Uf uf, jel DCT ili regulare? Kako ti se cini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4491 Napisano Jul 2, 2021 Drug član, 1444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Nije dct , menjac a cini mi se - raketa .. 130 nm i 173 konja. Kako moze da se cini ?! Ne svidja mi se retardirani zvuk V4 agregata ( dok se ne zagreje tripujem se da se pokvario ) , i nervira me “kling-klang” iz kardana ( sto je normalno , takva je veza ) , ostalo je sve top ... mada i ovo su moja subjektivna misljenja, neko voli v4 zvuk. za moj licni pojam , da je ovaj motor redni 4 i da ima lanac umesto kardana - bio bi savrsenstvo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16636 Napisano Jul 4, 2021 Integrisan, 4961 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih nekoga ko ima manual za rc36 u pdf-u da postavi link za preuzimanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jul 4, 2021 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti oba https://www.filesharesite.com/files/202107/1625391006VFR_750_-_owners_manual.pdf.html https://www.filesharesite.com/files/202107/1625391139Honda_750_-_service_manual.pdf.html 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16636 Napisano Jul 4, 2021 Integrisan, 4961 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16636 Napisano Jul 4, 2021 Integrisan, 4961 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je slavina na ovom modelu potpuno automatska, odnosno prebacuje sama na rezervu kada dodje vreme za nju ili se negde nalazi nekakav prekidac da se prebaci? Posto vidjam na netu svasta, a ja ne vidim nigde makar ne sa spoljnje strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 958 Napisano Jul 4, 2021 Sindikat Samostalni Jahač, 362 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan upload pictures RC36 93 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16636 Napisano Jul 4, 2021 Integrisan, 4961 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Dule Sebeški said: upload pictures RC36 93 Ja to nemam. Tu je voltmetar. Video sam da neki imaju samo sa unutrasnje strane on i off kada se skida rezervoar da se stavi na off a pretpostavljam da je pumpa elektricna, kao na automobilu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jul 4, 2021 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Glavni se nalazi ispod rezervoara sa leve strane, ne vidi dok se sedište ne skine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16636 Napisano Jul 4, 2021 Integrisan, 4961 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, MOTOM said: Glavni se nalazi ispod rezervoara sa leve strane, ne vidi dok se sedište ne skine. Ok onda pretpostavljam da sam prebaci na rezervu ili sta vec, ne moram mehanicki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...