N.F.S. 22086 Napisano Novembar 1 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sve pisemo duplo, zato te prosli put i zamolih da u temi razgovaramo. Kada popucaju flanse, tada se smesa isposti, obrtaji odlaze i ostaju visoko, sporo se vracaju, kada je smesa bogatija desava se knedla kao sto je imas. Ja inace ne vidim problem na snimku, ti iniciras brzim dodavanjem a on ne odreaguje trenutno. To moze da radi prljav filter vazduha, visoki nivoi u loncicima ali i ventili koje treba prestelovati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1934 Napisano Novembar 1 Drug član, 1051 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Na ovim flansama mi je zapala za oko linija koja je bila prisutna i bez pritiskanja rukom, svakako bih to sredio bez obzira na ovaj 'problem' koji imam. Mene vise nervira sto se ovako desava sa gasom, nisam ja neko ko voli turiranje, bilo kakvo cimanje, nasilnu voznju itd, samo volim da sve bude u najboljem redu. Pogotovo sto sam nasao motor bas kakav mi odgovara i odavno sam ga prizeljkivao, to zna dosta kolega s kojima sam razgovarao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1934 Napisano Novembar 4 (promenjeno) Drug član, 1051 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Neko pravilo mi je da kad menjam gume na automobilu proverim antifriz na svim vozilima koje imam u dvorištu. Od ove godine u tu proceduru ulazi i CBF. Znam da u ove hladnjake ide kod nas roze G12 antifriz, ali ovo nije prvi put da vidim zeleni koji stigne u motoru. Vidim da je dobar, bistar i drzi do -23 odprilke. Послато са SM-G981B помоћу Тапатока Promenio Novembar 4 član Zlatko LA 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1934 Napisano Novembar 5 Drug član, 1051 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam uzeo silikon u spreju, od koga bi drugog video nego od @N.F.S. . U prolazu sam bio pa mi je Delmax bio usput. Skinut akumulator, ispolirane (plave) maske, naprskan silikonom svuda gde treba tako da zima može da počne. Silikon stvara zaštitni film sloj, u spefikacijama piše da štiti od mraza i u mom slučaju dobro jer motor stoji napolju ispod terase. Послато са SM-G981B помоћу Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1934 Napisano pre 5 sati Drug član, 1051 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Kako da se ne provoza bar malo. Neverovatno lep dan. Sent from my SM-S901B using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...