sstruja 115 Napisano Septembar 24, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da cu menjati BMWa a nemam uslova (para) za jos jedan motor... Al sledeci ce biti enduro, neki DR najverovatnije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Septembar 24, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude bilo para bice i neki XT660X '04.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Septembar 24, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ako Bog da i sreca junacka dodacu jednu Yamahu xt600 :oili xtz660 tenere za po azijama i afrikama, a za beton, pa naravno, stari, dobri, verni Kawasaki en500 ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Septembar 25, 2007 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Honda Africa Twin XRV650 RD03,ako bude love jer me zeznuse moji da prvo kupimo jos jedan auto (kao treba svaki vozac u kuci da ima svoj) i spljiskah svu lovu za motor pa tek sad mogu opet da razmisljam o motoru i da krenem opet da stekam lovu,nadam se da cu makar sredinom-krajem iduce godine da zajasem neku Afrikicu,ili bar Transalp-a! Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRABUS 11 Napisano Septembar 25, 2007 U prolazu, 14 postova Lokacija: London Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da cu napraviti prve bajkerske korake sledece godine. Neznam u kojoj zemlji cu da zavrsim, ali ako budem zavrsio u Nemackoj, bice neki 600 R motor, zasvidjala mi se 2008 R6, a na GSX-R se lozim odavno. Posto nemam jos 25, a ni 2 godine iskustva, pasce plomba na 38ks, sto mi nece lose pasti, s obzirom da sam neiskusan. Ako budem u drugoj zemlji, mozda bude nesto manje divlje, videcemo....first things first Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SAAB93 1 Napisano Septembar 25, 2007 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bar jos dve godine nista drugo, a posle toga se nadam da ce biti, Yamaha XVS650A DragStar Classic. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano Septembar 25, 2007 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Neki BMW naravno, ja se nadam nekom cedu iz K1200 krda, pa koji naleti ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Septembar 25, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gold Wing bi zadovoljio moju mastu.....u potpunosti......vidjecemo veceras je izvlacenje ........lotoa! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Septembar 25, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Afriku/Transalpa.. nadam se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Septembar 25, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Konja koji bobjeđuje ne treba mijenjati Honda je to ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Septembar 25, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Strshljen(honda cb600 hornet) ce biti valjda do prolecca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 25, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Piaggio Free. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1270 Napisano Septembar 25, 2007 Drug član, 930 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan xj600N ili neki jeftiniji Bandit ako uspem doci (sakupiti) do 2.500 eura. A kasnije za par godina cu da zidam veliku garazu i da posedujem najmanje 3 motora jer ih stvarno sve obozavam (naravno osim R-ova). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TRIKES-M-D 1 Napisano Septembar 25, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: ITALIJA(Dragovac-Pozarevac) Motocikl: VN 800 Prijavi odgovor kao problematičan Videce mo ako bog da zdravlja H.D,mada radim na tome da napravim nesto rucno,otom potom,a Trajk sigurno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Septembar 25, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan cbR 900 RR95-to i mladji, ili ce da da BOG ili cu da skupim pare... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 25, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan hm , pa mislim da cu i naredne sezone voziti isti motor ( Kawa Z750s ) , a posle videcemo - ili povratak na cruiser-e ili mozda probati neki enduro... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Septembar 25, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Cagiva Mito ili Suyuki Bandit Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Septembar 25, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Neki BMW naravno, ja se nadam nekom cedu iz K1200 krda, pa koji naleti ;D epa kolega, nadam se da cemo uzivati u voznji K1200S bi trebalo brzo da mi se uvuce pod kozu, a i u garazu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1123 Napisano Septembar 25, 2007 Ne silazi, 5520 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan epa kolega, nadam se da cemo uzivati u voznji K1200S bi trebalo brzo da mi se uvuce pod kozu, a i u garazu... Samo se ti `urci! ;D Ja se nadam nekoj XTZ 660 ili Apriliji Pegaso. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Septembar 26, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan TDM 850 nadalje jer nevidim drugi motor koji ima sve sto on ima i jedino bi voleo da nabavim neki hard enduro ili makar krosericu divcu za po sumama i gorama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Septembar 26, 2007 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se R6ci 2001 od dugara.....Vrlo verovatno.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki-pan 2 Napisano Septembar 27, 2007 U prolazu, 56 postova Lokacija: Skopje-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Ako mi se posreci , ovaj levi..... Ako ostanem na sadsnju srecu,ovaj desni..... :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki-pan 2 Napisano Septembar 27, 2007 U prolazu, 56 postova Lokacija: Skopje-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ata 0 Napisano Septembar 27, 2007 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ah,Tuono 1000r! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Septembar 27, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Nije bitan model bitno da je HONDA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...