zikica 36 Napisano Maj 10, 2012 U prolazu, 91 postova Prijavi odgovor kao problematičan prošao čovek u drugi krug izbora, pa se sad osilio i počeo da kažnjava po srbiji sve koji su sa beli tablama, a ne njegovim žutim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Maj 10, 2012 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan E konacno posle mesec i po dana mi je gotova dozvola, kad god odem da podignem il nije gotova il je nesto pogresno upisano. Nego ne rece mi nista ova na salteru do kad vazi i sl. a na poledjini pod slovom H pise 29.03.2019. da li je to datum do kada vazi ili nesto drugo? To je do kada vazi saobracajna i tablice, do tada ih produzavas, nakon tog datuma menjas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xroad 26 Napisano Maj 11, 2012 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sachs xroad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na obavestenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvonkasta 369 Napisano Maj 17, 2012 Bajkerka u pokusaju :D, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: vrlo ozbiljan crveno-beli zvrk Prijavi odgovor kao problematičan Ja imala onu nesrecu da ga kupim sa belim tablama i morala da ga registrujem na sebe. Registracija obavljena. Provozala zutu tablicu i sad sam mirna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 17, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Govori nam da svi imaju vezu u SUP-u jedini koji zna kako stoji situacija u zemlji...svi ste naivni umetnici pored njega..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fiuman 41 Napisano Maj 21, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Danas su mi u AMSS rekli da treba samo polisa, a bele table važe do daljnjeg. Kontam da oni imaju dobre informacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Maj 21, 2012 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan uzeo osiguranje na bele table i vozim se bez problema. niko me i ne gleda od pandura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
1veljko1 13 Napisano Maj 22, 2012 U prolazu, 59 postova Lokacija: bj , NS Motocikl: Peugeot V-Clic Prijavi odgovor kao problematičan imam jos jedan info, do kraja godine svi moraju preci na zute table, verovatno da bi usli u sistem, a posle je obavezno samo osiguranje + nalepnica nikakve takse ili sl mislim da je osiguranje ipak najbitnije u celoj prici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano Maj 23, 2012 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sto znaci po trenutnoj tarifi 1690 din godisnje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
1veljko1 13 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 59 postova Lokacija: bj , NS Motocikl: Peugeot V-Clic Prijavi odgovor kao problematičan pa bolje i to nego placati silne takse i drumarine, osiguranje je OK, ajd i nalepnica, jbg, ako mora, ali to je to, sve preko je direktna otimacina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Doctorr 0 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 14 postova Motocikl: Bmw R1150R Prijavi odgovor kao problematičan uvek ce i da bude otimacina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano Maj 25, 2012 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ma ako je samo 1700 din godisnje, to je prihvatljiva cena, a ne onih 7500 sto su navodili u pocetak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cooler 5 Napisano Jun 22, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novo mesto SLO Motocikl: Honda silver wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo samo da prenesem šta mi je policajac na motoru malopre rekao: Nije neophodno do kraja godine da se registruje skuter do 50ccm ali je OBAVEZNO da se plati osiguranje !!! Verujem da će informacija značiti !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Jun 22, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan mene pre neki dan zaustavio onaj na apriliji, ja mu dao saobracajnu i osiguranje od 2005e i samo je rekao srecan put 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Septembar 17, 2012 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Može li mi neko reći šta je sve potrebno da se odradi prenos vlasništva za skuter? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16119 Napisano Septembar 17, 2012 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Može li mi neko reći šta je sve potrebno da se odradi prenos vlasništva za skuter? ako se ne varam, trebalo bi da je ovo http://www.registracija-vozila.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=93&Itemid=92〈=sr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano Januar 19, 2013 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Posto majka nikako ne moze da poveruje da mora da pukne 7 i kusur hiljade za registraciju skutera, natera ona mene da odem do SUP-a "da se ipak raspitam", i tako odem i kazu oni meni: - "Ako imas PSP , mozes da vozis na bele tablice, ali ako imas AM moras da uzimas nove tablice" Prvo sam malo bio zbunjen ovom izjavom, a onda sam rekao sebi garant ovaj nesto pobrkao, odem do jedne agencije za registraciju vozila, ista prica opet. E sad neka mi neko objasni koje veze ima koju vozacku imas i registracija, i kako je ovo gore moguce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 23, 2013 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda je ovde sve moguce. Vozi na bele i ne pitaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Januar 23, 2013 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Osiguranje nije skupo za 49ccm tako da se neisplati rizikovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Farmaceut_bg 107 Napisano Januar 24, 2013 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan ImaO sam 50 ccm do prošle godine. Uvođenjem "mališana" u sistem godišnje registracije i plaćanje nameta državi, gubi se prednost/poenta istih. Mislim da više ne postoji realna potreba za 50 ccm. 4taktni od 125 ccm troši znatno manje goriva nego 50 ccm, razlika je još i veća ako je neki "sportski" skut od 50 ccm. Na sve to treba dodati i litar sintetike na 1000 i kusur km i na kraju doći do ukupne cene troškova (registracija+tehnički+gorivo+ulje+održavanje) a da ne pričamo o faktoru užitka u vožnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Farmaceut_bg 107 Napisano Januar 24, 2013 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan mali dodatak. Za sve one koji hoće da se *urče i teraju inat i glume buntovnike jedno veliko SREĆNO. Ako je cena od 4-5 hiljada vredna cimanja i štrecanja svaki put kad se uoči pandur na ulici, ili izbegavanje i odbijanje poziva na sud (pod pretpostavkom da se napisana kazna neće platiti) i skrivanja od poštara i organa gonjenja u sopstvenoj kući, onda to podržavam 101% 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 64 Napisano Januar 24, 2013 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ma ljudi državi se ne ostaje dužno ako ne registruješ platiš kaznu a da ne pričam o nekom udesu sa ne registrovanim vozilom pa biraj šta je lakše a ja malo njih poznajem običnih ljudi koji su sa drzavom u dobitku ....Poooz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beovulf 50 Napisano Maj 2, 2013 U prolazu, 57 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Peugeot Elyseo, Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda je ovde sve moguce. Vozi na bele i ne pitaj Slazem se Ja vozim na bele table, nisam preneo vlasnistvo na mene i nemam polisu Kod mene u gradu nema 20 skutera sa zutim tablicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1752 Napisano Maj 3, 2013 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Zbog svega što sam pročitao u ovoj temi...s pretpostavkom da je bar 5% istine u svemu napisanom,učvršćujem stav koji glasi''125 na 50''. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry.46 2 Napisano Maj 21, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Vladimirovac- Pancevo Motocikl: Aprilia RS 50 Replica Prijavi odgovor kao problematičan malo da osvezimo temu,danas sam saznao da motori koji prelaze 49.50ccm moraju da se registruju na A1,imam apriliu rs 50,prosle god sam je registrovao na one zute tablice inace ona se u saobracajni vodi na 49.75ccm,ako neko zna nesto o ovome neka napise,istice mi registracija za par dana hvala unapred pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...