jama1100 10 Napisano Jun 5, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Slo Prijavi odgovor kao problematičan Buco koji dan prije dok se provozaš kroz Sloveniju nazovi me,da napraviva koji kilometar zajedno a možeš i da prespavaš kod mene,Broj tel. 0038641666176,Boris HD jezera Bugarske. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo Pozdrav Borisu i obecanje da cu mu se svakako javiti. Bice mi drago da se opet vidimo. Sada malo o temi. Kako stvari stoje sada, realna opcija je moje solo putovanje. Svi koji su pratili znaju da je i ta mogucnost predvidjena i ne menja nista u mom planu. Zanimljivo je medjutim nekoliko detalja. Tema je otvorena pre oko 6 meseci i imala je nesto manje od 7000 otvaranja. Potrudio sam se da ne potone u zaborav i aktuelizovao je kada je bilo potrebno. Dakle bila je u samom vrhu predloga za putovanja ni manje ni vise nego pola godine. Bilo je oko 100 postova, uglavnom korisnih razmisljanja,komentara i podrske. Jedino cega nema to su zainteresovani za ostvarenje ovakve voznje. Ne zalazim u uzroke i razloge i samo konstatujem cinjenice. Mozda bi uzroci i razlozi mogli posluziti kao neka nova tema koja ne podrazumeva ostvarivanje vec samo pricu i pisanje postova. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Jun 5, 2012 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo Pozdrav Borisu i obecanje da cu mu se svakako javiti. Bice mi drago da se opet vidimo. Sada malo o temi. Kako stvari stoje sada, realna opcija je moje solo putovanje. Svi koji su pratili znaju da je i ta mogucnost predvidjena i ne menja nista u mom planu. Zanimljivo je medjutim nekoliko detalja. Tema je otvorena pre oko 6 meseci i imala je nesto manje od 7000 otvaranja. Potrudio sam se da ne potone u zaborav i aktuelizovao je kada je bilo potrebno. Dakle bila je u samom vrhu predloga za putovanja ni manje ni vise nego pola godine. Bilo je oko 100 postova, uglavnom korisnih razmisljanja,komentara i podrske. Jedino cega nema to su zainteresovani za ostvarenje ovakve voznje. Ne zalazim u uzroke i razloge i samo konstatujem cinjenice. Mozda bi uzroci i razlozi mogli posluziti kao neka nova tema koja ne podrazumeva ostvarivanje vec samo pricu i pisanje postova. imaš i moj broj...glupo mi je da te podsetim da nazoveš kada dođeš u Zloveniju da bar popijemo kafu i obrnemo neki krug, ako sam tu naravno.....možda zajedno sa Borisom obrnemo krug do Portoroža na klopu (ali ne na kalamare, to je za penzionere.... ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan :lol: Bojane neces biti zaobidjen osim ako ne budes tu. S obzirom da ja nisam vezan nikakvim treminima mozemo ici gde god se dogovorimo (pa i na kalamare ako mora ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pink cvet 16 Napisano Jun 6, 2012 U prolazu, 66 postova Lokacija: beograd Motocikl: sachs x road, suvozachica na bmw :) Prijavi odgovor kao problematičan shteta shto nismo u mogucnosti da se prikljuchimo ovom puteshestviju bilo bi to okupljanje bugarske ekipe ) pozdrav Jeca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 9, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo Pozdrav Borisu i obecanje da cu mu se svakako javiti. Bice mi drago da se opet vidimo. Sada malo o temi. Kako stvari stoje sada, realna opcija je moje solo putovanje. Svi koji su pratili znaju da je i ta mogucnost predvidjena i ne menja nista u mom planu. Zanimljivo je medjutim nekoliko detalja. Tema je otvorena pre oko 6 meseci i imala je nesto manje od 7000 otvaranja. Potrudio sam se da ne potone u zaborav i aktuelizovao je kada je bilo potrebno. Dakle bila je u samom vrhu predloga za putovanja ni manje ni vise nego pola godine. Bilo je oko 100 postova, uglavnom korisnih razmisljanja,komentara i podrske. Jedino cega nema to su zainteresovani za ostvarenje ovakve voznje. Ne zalazim u uzroke i razloge i samo konstatujem cinjenice. Mozda bi uzroci i razlozi mogli posluziti kao neka nova tema koja ne podrazumeva ostvarivanje vec samo pricu i pisanje postova. Vreme ,obaveze,novac Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Jun 14, 2012 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekoh u drugom postu...kako da te pustim da ides bez mene??? Dakle, ko hoce trazi nacin, ko nece trazi razlog! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano Jun 14, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Sta da kazem? Neki ljudi znaju kako se to radi. Jos 6-7 dana lagane pripreme (aparati, kamere, baterije, ...)pa "vetar u kosi". :lol: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Jun 20, 2012 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan E pa dragi moji bajkeri, samo da Vas pozdravimo. Sutra ujutru, Boze zdravlja mi krecemo u obilazak drage nam Jevrope! Budite strpljivi i navijajte za nas, pa kad se vratimo, ko bude dobar gledace slike i citace putopis! Pozdrav svima! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jun 20, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Sretan put drugari !!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Jun 20, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Srećan put. Sve najbolje ! Ugodnu vožnju želim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja knx 1 Napisano Jun 20, 2012 U prolazu, 79 postova Lokacija: Србија,Нови Сад Motocikl: suzuki DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Iznenada,odjednom promenio se plan zbog obaveza pa sam "primoran" da se prikljucim Buci sutra.Ujutru asfalt pod tockove! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Jun 20, 2012 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan E pa dragi moji bajkeri, samo da Vas pozdravimo. Sutra ujutru, Boze zdravlja mi krecemo u obilazak drage nam Jevrope! Budite strpljivi i navijajte za nas, pa kad se vratimo, ko bude dobar gledace slike i citace putopis! Pozdrav svima! Srecan put da ne idete mozda sa ekipom iz Temerina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja knx 1 Napisano Jun 20, 2012 U prolazu, 79 postova Lokacija: Србија,Нови Сад Motocikl: suzuki DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne idemo sa njima.A jel to ide neko iz Temerina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Jun 20, 2012 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Dakle ide i Pedja, bas mi je drago. Vidimo se sutra brate moj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja knx 1 Napisano Jun 20, 2012 U prolazu, 79 postova Lokacija: Србија,Нови Сад Motocikl: suzuki DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se Gogi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukmarko 37 Napisano Jun 20, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: VT750RS Prijavi odgovor kao problematičan Zivi bili! ) Aj kad krenete, pa vidite ko je sve definitivno tu, napisite da znamo koja postava osvaja Evropu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 21, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Srećan put i lepa Vam vožnja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4783 Napisano Jun 21, 2012 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je tema bila svrsishodna i saputnici su se pronasli, sto je i bio cilj. Srecan vam put i uzivajte! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rne 26 Napisano Jun 21, 2012 U prolazu, 57 postova Lokacija: leskovac Motocikl: honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put i mnogo predjenih kolometra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 22, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Srecan Vam put,lep provod i puno predjenih bezbednih kilometara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jun 23, 2012 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Uzivajte ljudi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jama1100 10 Napisano Septembar 5, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Slo Prijavi odgovor kao problematičan Ima možda koja informacija o Buci jel se vratio iz putovanja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Septembar 16, 2012 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Admini su malko lenji, ili bi buca trebao da zaključa ovaj topic, jer je odavno istekao "rok upotrebe" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...