Jump to content

Moto Zajednica

Pedja knx

Članovi
  • Broj tema i poruka

    79
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Pedja knx

  • Rođendan 03.04.1980.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Србија,Нови Сад
  • Interests
    Ја волим струју
  • Motocikl
    suzuki DL-650

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Pedja knx's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Motaju mi se po glavi razne gluposti.Pa sam odlucio da odem do delte dunava.Sta mi savetujete,do kog mesta kod delte je najbolje otici,gde zaviriti,a kojim putem uopste stici tamo da bi se videlo najbolje od prirode?Mogu da udjem i na derdapu,tako sam planirao,a transfagarasan da usput odvozam od juga ka severu,pa mozda i transalpinu ali na njoj nisam bio nikad pa neznam valjali.Recite predloge i gde gresim
  2. E na ovo sam mislio kad sam trazio pomoc.Cak i bolje objasnjeno nego sto sam mislio da moze biti,bravo.Jednu stvar nisam mislio da preskocim nikako,a to je da predjem most Mijo u francuskoj,sto mi je skoro na tacnoj putanji prema zapadu.Svojevremeno ga je otkrio bivsi predsednik Francuske Zak Sirak.Radi se o najvecem visecem mostu na svetu,a neki stubovi mosta su visoki preko 300 m.Prelazak preko mosta je oko 7e.Inace ne mislim da ne idem auto putevima,na prvom mestu sto nebi nista video a odma iza toga i zbog cene putarina.Predpostavljam da je cena kampova manje vise ista ko svuda drugde,tu negde oko 13 e,pa sigurno i manje?
  3. E sada neke najvece dileme u vezi Italije ste mi pomogli da resim.Sledece pitanje bi bilo u vezi Portugala.Nemam jasnu predstavu kud da prodjem portugalom,i sta da vidim,ali onako bez zadrzavanja veceg od jednog dana?Moja je ideja je bila da krenem severa Portugala prema jugu i to sto blize obali i to dobrim putevima.Kako to zvuci ostalima,dali je dobra taktika,ako nevalja da menjam,sta da menjam ?
  4. Ja sam ima MZ ETZ 250,predobar motor,zelja mi je da opet kupim takav ili 251.Ali jel ima neko mozda sliku neku da ubaci ako je izgledao boxer od 350??????
  5. Svakako da vredi ici u to nema sumnje.Ali gledajuci,nacin na koji idem i koliko cu preci pre toga i gdledajuci iz svog ugla sam pitao.To sve zadrzavanje i trajanje pa na kraju i cena smestaja u takvom gradu me tera da razmislim.Ali sto kazes to bolje drugom prilikom. Sto se tice guzve u gradovima,eto u Djenovi mi je bilo dosta svega jedva sam cekao da izadjem na otvoren put.Koliko staje prenociste u nekim jeftinijim motelima?
  6. E na to sam bas i mislio,tako nesto zelene linije da uhvatim.Da nisam rekao da mi je cilj da izbegnem auto puteve,ipak hocu da vidim sto vise.Nazalost nebi se zadrzavao u Italiji jel mi se pokazalo od prosle godine da skupa.Ali vec kad sam tu da vidim sto vise.Sto se tice Rima jel se vredi zavlaciti i videti po nesto.Planirano putovanje odnosno povratak bi bio oko 20 juna,pa zbog gustine saobracaja,guzve na putevima?Francuska me iznenadila koliko je barem sa kampovima pristupacna.
  7. Pa to,mislio sam ako odem na nevidejno da bi bilo problema,ali vidim da su linije ceste.Jedino zbog cene karte,ali ni ja neznam koji bi to datum tacno bio.Za mene da motor smestim je najvaznije a ja mogu spavati i na klupi,haa.Prosle godine sam zakacio Italiju,lepa nema sta.A sta bi bila preporuka kad bi usao od Djenove pa do dole do Brindizija,kojom obalom da vozim kud da prodjem,najvaznija mi je priroda
  8. To nije lose sto se vise spustim motorom manje trajektom.A neznam koliko vozi trajekt do krfa?
  9. Ja bi da da odvozam motorom sto vise,znaci sto juznije pa tamo da vatam trajekt.Sta ima jos juznije od Barija a da ide trajekt?
  10. Planiram onako svojski da odem do portugalije,a nadam se da cu uspeti ove godine.A imam par nepoznanica,koje moram da resim.Cilj mi je otici do portugalije najkracim putem,proci,doci do atlanse obale pa nazad.Ali ja bi nazad malo duzom putanjom,a to je kroz Italiju pa trajekt za grcku pa onda nagore.E upravo to,trajekt,recite mi odakle polazi trajekt za grcku,koja je najbolja varijanta,koliko kosta,koliko cesto ide,koliko putuje do grcke i jos potrebnih informacija bi mi dobro doslo.A moze i koja informacija u vezi portugali sta videti...?
  11. Ja sam kupio sonijev DSC-HX20V I PREZADOVOLJAN SAM:Bio je na snizenju oko 300 e ali radi ulogu.Takodje i sonijev DSC-hx10v je odlican imao sam ga pre 2 godine,i isto sam bio zadovoljan,ali mi je trebao aparat sa malo boljim specifikacijama
  12. Pedja knx

    Volan

    To sigurno nije kod mene posto motor ima samo 4 godine.Sto se tice setanja volana to je gotovo siguran sam zbog pojedenih guma.Ali to sto vuceu levo to me nervira.Citao sam negde da se stapovi nose na centriranje.Ili neki drugi nacin a sam da uradim?
  13. Pedja knx

    Volan

    Kako nacentrirati volan ako vuce malo u stranu,konkretno u levo.Dali mozda ima veze i sa gumama koje su dosta presle.Volan malo vibrira to je sigurno zbog istrosenosti prednje gume.A Sto malo vuce u stranu da se nisu malo stapovi povukli uvili nemam pojma.Kako da resim to sto vuce u stranu,jel to resivo?
  14. Slazem se ekipa je bitna,mene je zapalo onda da vozim po boljim putevima.Posto ne volim los put,podsvesno sam mozda birao bolji i tako mi se i dogadjalo da put bude stvarno super.Vozim stroma ali vise volim dobar put.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja