The_Dog 0 Napisano Septembar 14, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan dobro je moglo je i gore samo me interesuje nesto ako hoces da kazes koliko kosta izlog??? i ko ce da plati to sve (izlog i motor) ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 14, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Eee...da mi je neko prichao... Jedna je Mina! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Septembar 14, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Eee...da mi je neko prichao...:)Jedna je Mina! ;D a devet života ima... A kaskaderi silne pare zaradiše sa mnogo manje muke i loma... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Septembar 14, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Au bre, pa tu krades na siroko ;D Drz se Mina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Septembar 14, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan E majstore aj mi uzmi one mirisljave stapice sledeci put, kod nas su 99 kinti a vidim tu po 95 iznabadaj druga za ostalo je lako pozdrav bitno je da si ti OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2334 Napisano Septembar 14, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo bas i nije smesno. Mozda bi trebalo da pripazis s' kim se druzis. Taj nazovi drug mogao je da te kosta mnogo vise od polomljenog izloga i plastike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Septembar 15, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Mina ti si genijeeee... Kinesko - Japanska integracija, do jaja, a mogla si i da ga tamo ostaviš, neko bi ga već kupio za 95 din. ;D ;D ;D... ps. A što jednostavno nisi spustila ćopavu dok je u brzini, sam bi se ugasio ??? Procice ova 2007 polako , nista se ne brini ;D ;D Kod mene nema taj senzor za copavu, moguce da ni ona nema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki-pan 2 Napisano Septembar 15, 2007 U prolazu, 56 postova Lokacija: Skopje-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Mina,Mina, A ja ti pre 5 min.dao savet na drugoj temi (kod majmuna u BMW) da se pazish. Ponudim ti pomoc, kod nas u Makpetrolu su mozda jeftiniji delovi za Hondu, oni su zastupnici prve ruke pisi model i godiste i sta od elova Ciao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Septembar 15, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja mislim, da je to sve što je moglo, da ti se desi, ili ima još nečeg? ps: okači neku sliku :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Septembar 15, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko želi da zameni izlog promeni staklo firma "Minaterminator" rešava vaš problem brzo i efikasno! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1115 Napisano Septembar 15, 2007 Ne silazi, 5519 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa dokle vise Mina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 15, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a jel radila radnja? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Septembar 15, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan a jel radila radnja? ;D I ako nije, Mina je otvorila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Septembar 15, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Auuu Mina pa to su neki novi momenti.. :o.Dobro je da si TI ok.Ne znam samo posle svega,kako mozes reci da ti je to drug.Meni bi mozda bio bivsi drug ili...(shark udarac),pri prvom zavrtanju gasa,bez ostalih desavanja,a za razbijen bajk itd.nesto mnogo,mnogo gore...Mogla si izvaditi kljuc iz brave desnom rukom koja ti je bila slobodna,pa nek zavrce koliko hoce,ali ko ce se svega setiti kad je u blokadi :-[. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Septembar 15, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu Mina pa to su neki novi momenti.. :o.Dobro je da si TI ok.Ne znam samo posle svega,kako mozes reci da ti je to drug.Meni bi mozda bio bivsi drug ili...(shark udarac),pri prvom zavrtanju gasa,bez ostalih desavanja,a za razbijen bajk itd.nesto mnogo,mnogo gore...Mogla si izvaditi kljuc iz brave desnom rukom koja ti je bila slobodna,pa nek zavrce koliko hoce,ali ko ce se svega setiti kad je u blokadi :-[. Ako sam ja dobro razumeo, njena desna ruka je vec bila na gasu, a drugar je preko njene ruke zavrnuo rucicu, pa joj je ruka ostala zarobljena. Ili mozda gresim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Septembar 15, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan Poshto znam da tje te nekako svi saznati. Vetj je dosta ljudi saznalo, a da im nisam ni rekla... Pa evo da se poverim ;D U sredu veche sam TransAlpom proletela kroz izlog prodavnice sve za 95din ;D Dodushe ne mojom greshkom... Otprilike se ovako desilo... Stojim na upaljenom bajku u prvoj brzini...prilazi drugar i zavrtje mi gas do daske [blokada] i drzi tako neko vreme...ja popizdim i ubacim bajk u ler kako bih mogla levom rukom da ugasim motor [desna ruka mi je ispod drugareve ruke kojom on besomuchno zavija gas] ... i tako ubacim ja bajk u ler, upali se ona divna zelena ler lampica ;D pustim kvachilo i u tom trenutku bajk sam upadne u brzinu [da li od prevelikih vibracija poshto je u blokadi ili od ko zna chega] ... tog trenutka bajk zajedno samnom poletje na zadnji tochak i zajedno uletjemo u prodavnicu ! Shteta : kompletno razbijen izlog prodavnice Motor: polomljene sve prednje plastike, far, nosachi fara malo pokrivljeni, i volan neznatno izskrivljen Ja: umalno nisam vene sebi presekla na levoj ruci kod lakta, tako da tu imam posekotinu [koja boli u pm!! ] otecheno koleno i cevanica i skochni zglob otechen... Eto! E sad poshto me svi za*ebavaju vetj 2 dana mozete i vi slobodno ;D vetj se navikavam ;D vlade obrati paznju kada nesto citas!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Septembar 15, 2007 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Bas te briga,sada malo vozi naked..mozda ih i zavolis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Septembar 15, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan vlade obrati paznju kada nesto citas!!! U jbt. ,hvala ti Dog,sta bih ja bez tebe. Ako sam ja dobro razumeo, njena desna ruka je vec bila na gasu, a drugar je preko njene ruke zavrnuo rucicu, pa joj je ruka ostala zarobljena. Ili mozda gresim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Septembar 15, 2007 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bate .. newerujem koji scenario .. nema ljutnje .. ali po meni kriwica je samo twoja .. nikad nikome nisam dozwolio da mi zawrne gas na bajku bez pitanja .. dobro je kako je moglo biti .. teraj dalje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanatic 0 Napisano Septembar 15, 2007 U prolazu, 23 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Kursadzije " Ja za rucnu , ne radi ... Ja na noznu , ne radi , Ja u samouslugu , ona radi" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano Septembar 15, 2007 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je! Jeftino si prošla - samo 95 dindži. Sad bez zezanja, stvarno si doooooobro prošla. Kroz onako debelo staklo bez posekotina?? Tebe neko čuva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Septembar 15, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisi navela najvecu stetu. Najveca steta je sto imas takvog "druga". Cuj,zavrnem gas na tudjem motoru i drzim ga u blokadi ?!?!?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 15, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan samo znam da tebi i ssttrruujjaa zavidi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 215 Napisano Septembar 16, 2007 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo da mi možemo da se zezamo, mogla si se osakatiti na staklo.Što reče Toma, ima li slika? ;D najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Septembar 16, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan ma samo da si ti ziva i zdrava p.s. mogla si da se sa drugarom zavrces na nekom drugom mestu, sto bas na ulici ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...