Guest farbach Napisano Februar 23, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bih otvarao novu temu u ovoj cu objasniti kako se farba kaciga. Kacigu je potrebno potpuno rastaviti. Svi kedri dole, ukljucujuci i stiropor priprema ide sa smirglom 240 zatim dvokomponentni spric git. vodeni smirgl 800 bela baza 2K lak vodeni 800 Ovako ide lakse, posto je bela boja osetljiva i lako se uprlja. Da posle ne bih flekao i popravljao prelakiram. Sledecafaza je priprema motiva. U LEGALNOM softveru napraviti crtez I razloziti ga na elemente odnosno napraviti redosled maski I slojeva. To je najtezi deo. Krecem od spolja ka unutra. Ko proba uverice se da je problem zalepiti krug na sfericnu povrsinu. Za motiv slican ovom ne vredi maltretirati ruku i oko za rucno secenje, kater to odradi bolje. Folija je siva sablon ORAMASK Plava izgleda svetlije nego na originalu, do fotografije je. Ostaju jos natpisi shoei i inicijali vlasnika, za koji dan cu postaviti sliku gotove kacige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Februar 23, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Druze dali je ovo Rajkov R 1? Jok bre, Norijuki Hage Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Februar 23, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan stari radovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Februar 23, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Februar 23, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan ova je popravljena, zaflekana, samo par cm preko ostecenja i cela prelakirana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_tzr 0 Napisano Februar 23, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan koja bi bila cena da mi odradis tako kacigu nexo? te velicine otprilike.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Februar 23, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan vec sam rekao gore, ne radim usluzno farbanje. Koga sta interesuje od tehnike ,materijala...tu sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_tzr 0 Napisano Februar 23, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan pa kako onda sam da je odradim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Februar 23, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam sta znas. Gore imas osnovna uputstva. Kreni pa kada zapne pitaj, ovako ne znam odakle da krenem. Na toj kacigi je bilo oko 15 radnih sati, a radim brzo. jos malo iz arhive Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Februar 23, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Kacige jezivo dobro izgledaju.. Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan ova je popravljena, zaflekana, samo par cm preko ostecenja i cela prelakirana Ova odrljan i nije za dalju upotrbu mozda da se zafarba i u ,Izlog" JBG sigurna voznja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Februar 23, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Bata Robot je u Vrscu pao sa Dukatija na glavu, na pocetku kocenja posle pravca. Karbonska kaciga je pukla na dva mesta. Posle takvog testa dummi lutke bacaju,a Bata seta po Bijeljini. Kaciga je za ukras i uspomenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1371 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je steta sto neradis kako ti kazes usluzno farbanje, inace od mene samo reci hvale imas za radove, stvarno se divim ovim tvojim radovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2891 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 2783 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Moli se Farbach da se ne uključuje u ovu temu. To je jedina tema u kojoj on učestvuje a da nije zaključana. Kome si bre farbao ovo S1000RR ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Februar 23, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan sebi, motor je narucen, jos nije stigao. kazu da ima preko 100 konja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Moli se Farbach da se ne uključuje u ovu temu. To je jedina tema u kojoj on učestvuje a da nije zaključana. Ja sam za svaki slucaj iskopirao tekst o farbanju kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2891 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 2783 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan sebi, motor je narucen, jos nije stigao. kazu da ima preko 100 konja. Ajd naruči i meni jedan, ako je tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Februar 23, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan prelakirana, speeeeecijalnim lakom. Rekao si da neces nikada voziti bembe, zao mi je. Ja nikakve zavete nisam davao i mirne duse ga uzimam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2891 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 2783 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan prelakirana, speeeeecijalnim lakom. Rekao si da neces nikada voziti bembe, zao mi je. Ja nikakve zavete nisam davao i mirne duse ga uzimam. To je bilo u afektu, to se ne računa.Izdr##"%%li me. Naruči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1371 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je lak na ovoj kacigi na zadnjoj slici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzamahalezos 0 Napisano Februar 23, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ciko a oces li meni jednu ofarbati, a? Nosio bi je kad vozim "Tatu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Februar 23, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je lak na ovoj kacigi na zadnjoj slici? skup lak je Mipa hs420, a caka je u slojevima ispod. Ne vidi se pod neonkama, ima sloj kristala, pa preko toga kameleon. Preliva se u svim bojama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1371 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je lak na ovoj kacigi na zadnjoj slici? skup koliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Februar 23, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj na kacigi je 180 e, a ima i po 700 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1371 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj na kacigi je 180 e, a ima i po 700 Odjedanput izgubih volju za farbanjem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...