Jump to content

Moto Zajednica

Stronser

Članovi
  • Broj tema i poruka

    303
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Stronser

  • Rođendan 14.10.1973.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Dobanovci

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Stronser's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

16

Reputacija u zajednici

  1. Prodajem Kawasaki KX 250 F 2007god Komletna linija Akrapovic nova prednja guma zadnja kao nova, motor je u odlicnom stanju kupljen je kod Culeta u NSu ima saobracajnu dozvolu tj bio je registrovan radi lakseg iznosenje i vracanja u zemlju itd itd ! cena 3500e
  2. Kako glasi naziv ove teme, neskrivajte svoje neznanje iza tastatatura objasnjenja o sigurnoj voznji?! Svi dobro znamo sta je sigurna voznja, da necete mozda da me ubedite da je voznja po totalnim postovanjima saobrcajnih znakova ogranicenja Voznja motora ?!
  3. A ko su ostali vozaci na stazi ?!
  4. Evo ja se malo bavio naucnim ONLINE radom i nasao definiciju na engleskom! A stunt is an unusual and difficult physical feat or an act requiring a special skill, performed for artistic purposes usually on TV, theatre, or cinema. Stunts are a big part of many action films. Sto ce reci to je nesto sto postoji samo na TV, pozoristu ili filmu... u REALNOM zivotu vecine ljudi nije prisutno... Aj ti lepo ovo prevedi i nefilozofiraj na stranom jeziku koji god da je u pitanju ?!
  5. Nikad bolji agresivniji motor sto po meni znaci da i najnoivija generacija nema sta da trazi kada je on na putu a sto se tice udobnosti na duzim turama ,mozda' ali za nekoga ko bolje nije probao !
  6. Sta je smesno lepo sa zamislio ali se pogresno izrazio napisao TECNO ali sam los na tastaturi misao mi je bila TACNO, Jbg evo ispravljam se sta da radim kada sma za tastaturom tanak ! mozda sada nece biti smesno ?!
  7. Pa kako ja sada da shvatim ovaj zadnji komentar, ja ovaj forum dozivljavam kao strucno Internet udruzenje i opcekivao sam neko Strucno kompijuterasko objasnjenje ?!
  8. Koliko to kosta i gde je taj navak ili kako se vec zove ?
  9. A kako se sve to radi i sta je tecno Stunt ?!
  10. Nisam sve procitao ali na Jasminkov opis o muskarcinama i sisama rekao bih da je ovde Previse Sisa !
  11. poz

    1. Pablo

      Pablo

      Jel proradila sifra napokon? :)

  12. Prodajem kawasaki kx 250 f 2007 motor je kupljen u cule autu u novom sadu ima registarske tablice akrapovic auspuh i u dobrom je stanju cena je 3600e fiksno !
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja