Mc SREMac 1142 Napisano Decembar 5, 2009 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Imas nesto moje?Ja pogubio slike ZXR! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Decembar 5, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan zxr je bio godinu dana na farbanju, a mi jos dobri. Eto koliko su Sremci tolerantni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Decembar 9, 2009 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan zxr je bio godinu dana na farbanju, a mi jos dobri. Eto koliko su Sremci tolerantni. Ko je ovaj debeli pored mog motora? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Decembar 9, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Po izgledu bih rekao da je Sremac, a po kilama i da je clan mc Srem. Oni ne primaju nikog ispod meter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Decembar 10, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Po izgledu bih rekao da je Sremac, a po kilama i da je clan mc Srem. Oni ne primaju nikog ispod meter. meter ? cega ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Decembar 11, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan meter ? cega ? Kila , čega bi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Decembar 11, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan meter ? cega ? Kila , čega bi ;D ;D ;D Pa neznaju svi da je metar 100kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Decembar 16, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan cini mi se da ovaj nije bio na forumu. Negde sam pogubio originalne slike, ove su malo mutne. Steta jer ovo mi je jedan od boljih radova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano Decembar 16, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pretjera ga opet :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Decembar 16, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan trudim se. Ne mogu da nadjem sliku zadnjeg blatobrana, na gornjoj, gde je ceo motor, vidi se deo neba, pa pucina, pa talasi, pa pescana plaza... Nije mi drago za svaku glupost koju nafarbam ,a ovaj sam uradio iz srca, sebi za gust. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Decembar 16, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Majstor bio, majstor ostao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Decembar 17, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan trudim se. Ne mogu da nadjem sliku zadnjeg blatobrana, na gornjoj, gde je ceo motor, vidi se deo neba, pa pucina, pa talasi, pa pescana plaza... Nije mi drago za svaku glupost koju nafarbam ,a ovaj sam uradio iz srca, sebi za gust. Sto bi znacilo da je vlasnik toliko dugo cekao da su ga i u hag odveli pre nego sto je zavrsen njegov motor !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Decembar 17, 2009 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan trudim se. Ne mogu da nadjem sliku zadnjeg blatobrana, na gornjoj, gde je ceo motor, vidi se deo neba, pa pucina, pa talasi, pa pescana plaza... Nije mi drago za svaku glupost koju nafarbam ,a ovaj sam uradio iz srca, sebi za gust. šta reći-vrhunski,plafon...nema šta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1011 Napisano Decembar 17, 2009 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan meni je lepsi onaj sa onom gologuzom sto joj se vidi cica maca :-* daj tu sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Decembar 17, 2009 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan trudim se. Ne mogu da nadjem sliku zadnjeg blatobrana, na gornjoj, gde je ceo motor, vidi se deo neba, pa pucina, pa talasi, pa pescana plaza... Nije mi drago za svaku glupost koju nafarbam ,a ovaj sam uradio iz srca, sebi za gust. Sto bi znacilo da je vlasnik toliko dugo cekao da su ga i u hag odveli pre nego sto je zavrsen njegov motor !!! Pa vozace se tamo...po krugu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano Decembar 17, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Bice neki vojvoda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Decembar 18, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan meni je lepsi onaj sa onom gologuzom sto joj se vidi cica maca :-* daj tu sliku ima to jedno 10 strana ranije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Decembar 19, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Iskopao sam neki stari disk sa radovima koje sam zaboravio. Mislim da golub nije bio. Airbrush na vratima od regala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Decembar 20, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan U prvi mah sam pomislio da je fotografija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Decembar 20, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan U prvi mah sam pomislio da je fotografija. ...ja i u drugi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Decembar 21, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Svetska ekonomska kriza je stigla i do darkwood-a. Prosla su vremena kada sam farbanje motora mogao naplatiti po 100 evara. Musterija ni od korova, pa kao na pocetku karijere farbam beciklove. 10 e/kom. i na 10 becikala opet imam kao na motoru. Nabavio sam i kacigu sa sertifikatom. Nisam siguran da li to treba da bude spolja, kao registracija ili iznutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Decembar 21, 2009 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ovom prilikom moram da pohvalim Farbacha. Dok mnogi clanovi foruma verbalno tupe Q o bezbednosti i novom ZOBS-u, Farbach bez puno polemike isti sprovodi. Fluo-prsluk i novu kacigu nosi cak i u kolima. :o Ja video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Decembar 21, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan eeeeeee ako si ti video..... :D :D :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Decembar 21, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan jesi proba onaj lak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Decembar 21, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan stegao se herter, valjda zbog plasticne posude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...