Satelis 15791 Napisano April 5, 2019 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Vuce i dobrodosao na ove strane. Prva stvar tj greska, procitaj pravila foruma posto je red da se predstavis, druga stvar ili ti greska je sto si otvorio temu bez potrebe. Imas bas o ovom modelu temu u maxi teh. kutku i imas odgovor sa sve slikama vezano za tvoj problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jahac 2 Napisano April 5, 2019 U prolazu, 20 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, imao sam taj motor i mnogo problema sa njim .Ali svi su bili vezani za nesto drugo.Taj licno problem nisam imao .Ali sto se tice radilice ,da ne bude sada da te plasim , sigurno zahtijeva veliki posao. Samo kada pomislis da se radi o maxi skuteru , i da tipa treba skinuti masinu sa njega ,taj posao skidanja zahtijeva mnogo posla ,a kamo li rastavljanje same te masine.Takav tip motora i sve je upakovano i do svega je doci tesko . Tako da zahtijeva skidanje svakog dijela plastike i svake sitnice sa adekvatnim uslovima i adekvatnim alatom . Ja sam na Majestyu imao problem sa pumpom goriva pa sam morao sve da skinem ,plastike ,rezevar otkaciti hladnjak i jos milion stvari da bi dosao do pumpe. Kasnije problem sa Anjspric diznom i jos mnogo nekih sitnica. Pa opet sve rastavljaj i skidaj od tada ta ljubav prema maxi skuteru mi se da kazem zgadila. Tebi sretno i da rijesis problem . Valjda ce se neko naci na forumu da ti pomogne oko tvog konlretnog problema.Sretno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isk0 1 Napisano Maj 21, 2019 U prolazu, 9 postova Lokacija: BiH Motocikl: Majesty 400 - 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, mogu li nekoga od vlasnika Majestya 400 da zamolim da slikaju centralnu nogaru? Kod mene je iz 2007, al mi je centralna nogara slomljena, tj. ona potisni dio je odvaljen. (Kupio sam je takvu) Sad bi me interesovale dimenzije i koja slika tog dijela kako bih mogao da odnesem da mi naprave i zavare taj dio. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Maj 25, 2019 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Надам се да сам барем мало помогао. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano Maj 25, 2019 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da kolegi treba info potisne cevke cent. stendera, ne ćope. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Maj 25, 2019 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ево централна 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Maj 25, 2019 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Потисни дио 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1249 Napisano Maj 30, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Original i Malossi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isk0 1 Napisano Jun 5, 2019 U prolazu, 9 postova Lokacija: BiH Motocikl: Majesty 400 - 2007 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/30/2019 at 10:04 AM, SaleKg said: Original i Malossi! I kakva je razlika? Jel se osjeti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1249 Napisano Jun 5, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, oseti se prilično. Sa originalom se vrteo 5000-5500 obrtaja i trebala je večnost da ubrza za preticanje a sada kada dam pun gas za preticanje ide na 6500-7000 i baš se oseti razlika. Sada i u dvoje dobro ubrzava. Što se tiče potrošnje ne znam još razlku jer zbog kiše sam napravio samo jednu probnu vožnju 50 km. Inače pri konstantnoj brzini, sada se vrti oko 1000 obrtaja više nego pre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JovanK 0 Napisano Jun 19, 2019 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Majesty 400 owners manual koji je neko okačio više nije u funkciji. Da li neko može da mi kaže koje su fabričke preporuke za pritisak u gumama? Da budem iskren, otkako sam stavio nove gume, nisam proveravvao pritisak u njima. Prošlo je godinu dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Jun 20, 2019 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Majesty 400 owners manual koji je neko okačio više nije u funkciji. Da li neko može da mi kaže koje su fabričke preporuke za pritisak u gumama? Da budem iskren, otkako sam stavio nove gume, nisam proveravvao pritisak u njima. Prošlo je godinu dana...Ево погледај, а и требало би испод сједишта да ти пише. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1249 Napisano Jul 30, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko koji ležajevi idu na osovinu točka unutar reduktora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isk0 1 Napisano April 29, 2020 U prolazu, 9 postova Lokacija: BiH Motocikl: Majesty 400 - 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam sve redom, pretrazivao sam topic, našao temu, ali kako ne prikazuje slike tako mi i nije od neke pomoći. Zamolio bih ako neko može da postavi te slike opet ili malo objasni kako zamjeniti semering na radilici? Kako sam mijenjao rolnice, klizace i remen nakon vračanja počelo se pojavljivati ulje ispod CVT-a, a kasnije vidio da je na semeringu. Porucio sam semering, a tek sad vidim da je mozda O-ring u pitanju, nema veze. Mijenjam oboje vec kad sam uplatio semering. Pa ako neko moze da mi pomogne sa ovim gore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1249 Napisano Jul 5, 2020 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Koyo 6302 ako nekog zanima! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1249 Napisano Jul 13, 2020 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Da li je imao neko iskustvo da mu pišti (škripi) kilometar sat ili sajla i kako to rešiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Jul 13, 2020 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Možda se desi da je ostala suva ili da je počela da puca, ali se to više manifestuje kao neko grebanje, češanje... Prvo sam rešavao ispiranjem naftom pa podmazivanjem nekim silikonskim sprejom baš za podmazivanje.Ovo drugo ne bih ni pokušavao da rešavam nego bih zamenio sajlu... To je iz domena mog opšteg znanja i iskustva, jer ne vozim "Njeno visočanstvo". Ako ima još javiće se neko ko zna više. Drugarski pozdrav. Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1249 Napisano Jul 29, 2020 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Najgore je to što se dešava povremeno i pri brzinama većim od 45 pa je teško tačno utvrditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoran S 0 Napisano Septembar 23, 2020 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da me posavetujw gde da kupim centralnu oprug kvacila za Yamahu Majesty 400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4699 Napisano Septembar 23, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 5997 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan. Motoklinika. Ima tema Yamaha Majesty 400, ne treba da otvaras novu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1249 Napisano Mart 9, 2021 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Spring slider homemade Malossi opruga ide napolje jer slider podize fabričku oprugu na nivo malosijeve i efekat će biti isti. Ubrzanja su na istom nivou kao sa malossi oprugom ali su sada nekako mekša i linearnija i lakše postiže veće brzine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Mart 9, 2021 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti zaista mislis da se tvrdoca opruge resava skracivanjem i produzavanjem iste ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4749 Napisano Mart 10, 2021 Drug član, 3627 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ne, ali, pisao sam i ranije, za moj skuter je Mallosi po specifikaciji predvideo belu oprugu dužine 120 mm, a original OEM je 137 mm. I dosta se lošije ponaša od OEM, tako da, što se mene tiče, Malossi je prc, šta god da je u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1249 Napisano Mart 10, 2021 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Majesty 250DX je napisao: Jel ti zaista mislis da se tvrdoca opruge resava skracivanjem i produzavanjem iste ? Pa ne mislim i ne rešava se tako, naravno. Ja sam stavio ležaj ispod opruge tako da je opruga više sabijena u startu, početnom položaju i postiže se isti efekat kao sa malossi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Mart 10, 2021 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan A zbog cega ovaj lezaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...