Uros Novi Sad 37 Napisano Avgust 12 U prolazu, 56 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha Majesty Yp400-2007 | Dl 1000 V strom 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam veliki spric od 100ml i njega koristim za ulje u diferencijalu u koji inace ide 250ml. Jeste, sto se tice ulja za diferencijal ima da se uzme u moto radnji bas ulje za prenos i nema brige. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 78 Napisano Avgust 12 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ја користим ово уље за преносПослато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
džemsi 11 Napisano Avgust 25 U prolazu, 7 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim, majstor Stiv-dizajn 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 912 Napisano Avgust 30 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Lepooo Da li si samo presvukao ili radio i neku korekciju? Trebao si i naslon na koferu.. Moze kontakt majstora.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
džemsi 11 Napisano Avgust 30 U prolazu, 7 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, petar_lord je napisao: Lepooo Da li si samo presvukao ili radio i neku korekciju? Trebao si i naslon na koferu.. Moze kontakt majstora.. Dao sam deo kofera da ubaci. Radio mi Stiv-Ivica. Iscepalo se bilo a sunđer je bio ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Božan 9 Napisano Septembar 20 U prolazu, 2 postova Lokacija: Pula, Hrvatska Motocikl: Yamaha fz6,Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa,novi sam na forumu.Imam Majesty 400 2005 30000km na satu i muci me jedan problem.Naime stvar je u paljenju.Znaci dam kontakt,kill switch pritisnem,bocna nogara je dignuta,pritisnem obje rucke kocnica i kad hocu da startam samo klika relej iza od pokretaca ali ako jace stisnem zadnju kocnicu onda pocne vrtiti i upali a ponekad ne pomaze ni to.Napomenuti cu da kad nece da vrti a kad pritisnem start tipku i drzim upali se check lampica i cim pustim tipku ugasi se.Stop svjetla rade normalno na pritisak ruckica a nogara bocna kad je micem cujem da klika neki relej ispod instrument table pa pretpostavljam da je to ispravno.Akumulator cu ovih dana zamjeniti novim da iskljucim i to a ionako mi se cini da je malo slab. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uros Novi Sad 37 Napisano Septembar 20 (promenjeno) U prolazu, 56 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha Majesty Yp400-2007 | Dl 1000 V strom 2004 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Božan je napisao: Pozdrav ekipa,novi sam na forumu.Imam Majesty 400 2005 30000km na satu i muci me jedan problem.Naime stvar je u paljenju.Znaci dam kontakt,kill switch pritisnem,bocna nogara je dignuta,pritisnem obje rucke kocnica i kad hocu da startam samo klika relej iza od pokretaca ali ako jace stisnem zadnju kocnicu onda pocne vrtiti i upali a ponekad ne pomaze ni to.Napomenuti cu da kad nece da vrti a kad pritisnem start tipku i drzim upali se check lampica i cim pustim tipku ugasi se.Stop svjetla rade normalno na pritisak ruckica a nogara bocna kad je micem cujem da klika neki relej ispod instrument table pa pretpostavljam da je to ispravno.Akumulator cu ovih dana zamjeniti novim da iskljucim i to a ionako mi se cini da je malo slab. Moguce da je akumulator los, anlaser zalepio ili starter relej zajebava. Mene je zezao kill switch ona kuglica unutra sto pravi kontakt pa sam to cistio sve.. Promenio Septembar 20 član Uros Novi Sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Božan 9 Napisano Septembar 20 U prolazu, 2 postova Lokacija: Pula, Hrvatska Motocikl: Yamaha fz6,Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Probat cu onda akumulator zamijeniti i taj relej pa cu vidjeti da li ima pomaka a starter cu zadnji gledati posto ima posla za skinuti ga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uros Novi Sad 37 Napisano juče u 11:27 U prolazu, 56 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha Majesty Yp400-2007 | Dl 1000 V strom 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Juce kad sam upalio motor sija zuta check engine lampica i ugasi se posle malo voznje kako se motor ugrejao, onda nakon malo stajanja krenem i opet sija lampica i posle se ugasila. Kako da udjem u onaj diag mode da vidim da li ima neka greska tj da ocita? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marstef 0 Napisano juče u 12:04 U prolazu, 6 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Meni bilo isto tako, bilo je do akumulatora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uros Novi Sad 37 Napisano juče u 12:25 U prolazu, 56 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha Majesty Yp400-2007 | Dl 1000 V strom 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam nov u martu ove godine. Nego sta sam primetio sinoc po mraku vidim da se svetlo na tabli pojacalo pa se smanjilo kad se ugasila lampica.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...