tatkonadzeja 141 Napisano Maj 19, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko polirao sve plastike na motoru? Sta preporucujete, kako, kog proizvodjaca? Procitah negde u temi (cini mi se jos prosle godine) da je kolega Segamegadrive hteo da polira plastike ali nije posle pisao sa cim je radio, kako je ispalo... Ne bih farbao motor jer je jos prva boja na njemu a i nije nesto ostecen, ima par sitnih ogrebotina ali nista bitno da bi sada farbao ceo motor nego bi samo malo da osvezim crnu boju i da osvezim plastike. Gledao sam po netu neku K2 akra ultra wax pastu sa voskom, turtle wax ima neke preparate za poliranje sa voskiranjem ili neki MOTIP polir sprej u boji... Sta mi preporucujete,savetujete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Maj 19, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos nista polirao, meni je farba izbledela od sunca i ne znam da li bi tu poliranje pomoglo (verovatno bi za neke ogrebotine), trebao bih vizir da poliram pa da stavim crnu foliju. Jel znate nekog ko prodaje crne folije a da nisu kineske posto sam cuo da su 80% kineske i da ne valjaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Maj 19, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Registracija sa provizijom banke okruglo 17080 rsd. Tehnički besplatan Gde si radio registraciju, svuda je preko 18000 i meni istice sledeceg meseca? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Maj 19, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Dunav osiguranje, ja sam radio u Kumodraškoj. Dasa koji radi tehnički je kepav i ne sme da ga stavi na valjke samo da upozorim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 19, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos nista polirao, meni je farba izbledela od sunca i ne znam da li bi tu poliranje pomoglo (verovatno bi za neke ogrebotine), trebao bih vizir da poliram pa da stavim crnu foliju. Jel znate nekog ko prodaje crne folije a da nisu kineske posto sam cuo da su 80% kineske i da ne valjaju. Imas u firmi Difol,novi Bgd kod Arene.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Maj 19, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Dunav osiguranje, ja sam radio u Kumodraškoj. Dasa koji radi tehnički je kepav i ne sme da ga stavi na valjke samo da upozorim Xaxaaxax au jbm ti zivot ko sve danas nece dobiti posao, cuj ne sme da ga stavi na valjak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misko gsxf750 0 Napisano Maj 20, 2016 U prolazu, 10 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Gsxf750 Prijavi odgovor kao problematičan 3m paste masinske,zeleni cep pa crni,pa vosak...Ako je mnogo izgreban 2000smirgla vodena pre toga,pa 3000... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1908 Napisano Maj 20, 2016 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel na okupljanje vodite lepše polovine ili samo muško društvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1040 Napisano Maj 20, 2016 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Pa svi vodimo Suzane na voznju, to nam je lepsa polovina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8224 Napisano Maj 20, 2016 Drug član, 1726 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam mislio, nema ko da ostane sa decom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1908 Napisano Maj 20, 2016 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa svi vodimo Suzane na voznju, to nam je lepsa polovina... Ja sam tolko gadan i debeo da suzana nije dovoljna da me ulepša 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 180 Napisano Maj 20, 2016 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Долазим соло! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1040 Napisano Maj 20, 2016 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja verovatno sa klincem, odusevljen je idejom gomile GSXF-ova!!! P. S. sto podrazumeva smireniju i pazljivu voznju po PS-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1908 Napisano Maj 20, 2016 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hoćemo subotu ili nedelju ili ceo vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1040 Napisano Maj 20, 2016 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Meni licno odgovara subota. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1908 Napisano Maj 20, 2016 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je svejedno.Čak postoji mogućnost da dođem iz banje Vrujci pošto sam već slobodan valjalo bi se malo i banjati Ali onda dolazim sa ženom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8224 Napisano Maj 20, 2016 Drug član, 1726 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Meni licno odgovara subota. Takodje, ali nisam iskjuciv ! Mogla bi i nedelja ako bi prognoza vremena bila povoljnija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Maj 21, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ko je za da isključimo Jevtu jer ne sme bez žene da mrdne? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Maj 21, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto više za subotu ali mogu i u nedelju. Mislim da će biti lepo vreme sledećeg vikenda i da ćemo se lepo navozati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Maj 22, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vam masine trose ulja, ja danas kad sam pogledao blizu minimuma a do tada je drzalo izmedju prve i druge crte. Nesto mi nemoguce da je odjednom toliko posrkao, a motor ne dimi normalno se ponasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1040 Napisano Maj 22, 2016 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ponovo, i nema druge i prve crte, vec MIN i MAX, zar ne? Sacekaj da se slije ulje pa proveri nivo. Na uspravnom motoru, ili na stenderu ali da oba tocka budu jednako u vazduhu... (snadji se, lako je...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Maj 22, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Bio je na stenderu i pokazivao skoro min. ja sam mu dosuo samo 20 ML ulja i odvozao do kosutnjaka i nazad i kad sam se vratio motor je stajao jedno pola cuke na centralnom i sad pokazuje da ulja ima do vrha. opet mi nelogicno nesto tu da je sad pun nakon dolivanja 20 ML ulja? Nema veze praticu sad , ali mi nije trosio ni kap do sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Maj 22, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Moras motor bas uvek staviti na isto mesto kad meris, mala oscilacija u nagibu terena dosta pokazuje na prozorcetu za merenje. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Maj 22, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Na istom je mestu i na centralnom stoji tako je mereno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1040 Napisano Maj 22, 2016 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Na cetralnom moras da podmetnes nesto pod prednji tocak da bi isto bili udaljeni prednji i zadnji od zemlje da bi nivo bio tacan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...